Haftaya doktor qel dedi ozaman 6 hafta olacak iste bakalimm5 haftalik daha cok kucuk belki duyamayabilirsiniz. Benim bebegim bile sanirim 6 ya da 7. Haftada gorundu kalp atisini da onunla beraber aldim. Bence bir hafta daha bekle icin rahat etsin.
Haftaya da duymazsaniz korkmayın. Ben 8. Haftada anca duydum :)Ilkinde ole olduqu icin korkum var iste bikere gorsem rahatliycam ins bi problem cikmazda ustten gozukmuyunce yine bi problem var zannettim cok sukur yokmuss alttan gozuktu haftaya kalp atisini duymakta nasip olur inssss:))
Olemi yaa peki benim ilk hamileliqimde 6+5 ken kalp atisi durmus die nasil kurtaj yaptilar bn hala buna takilmisim bekleseydim bikac hafta kap atisi olrmuydu diyeeHaftaya da duymazsaniz korkmayın. Ben 8. Haftada anca duydum :)
Kalp atışı olur, Doktor kalp atışını görür ama dışarıya vermek icin erken bulabilir. O sebepten yani :)Olemi yaa peki benim ilk hamileliqimde 6+5 ken kalp atisi durmus die nasil kurtaj yaptilar bn hala buna takilmisim bekleseydim bikac hafta kap atisi olrmuydu diyee
Himm sen nekadarliksin suanKalp atışı olur, Doktor kalp atışını görür ama dışarıya vermek icin erken bulabilir. O sebepten yani :)
Ben doğuralı 11 ay oldu :))Himm sen nekadarliksin suan
Aaaa nequzell yaaa cok quzel duyqudur eminimm kizmi erkekmii:))Ben doğuralı 11 ay oldu :))
Evet guzel bir duygu Allah dileyene nasip etsin. Erkek :)Aaaa nequzell yaaa cok quzel duyqudur eminimm kizmi erkekmii:))
Ayy allah bagislasin umarim bnde 8 ay sora tadarim o duyquyu rabbim tum isteyenlerede nasip etsinnEvet guzel bir duygu Allah dileyene nasip etsin. Erkek :)
Allah razı olsun. Insallah siz de bebeğinize sağlıklı şekilde kavuşursunuz. Cok fazla evham yapmayın. Her şey olacağına varıyor. Bana normal yolla bebeğin olmaz ama klomen deneyelim dedi doktor. Sol tupunden bebek olmz sağ olursa olur orada da kist var dedi. Ama solda dollendi :)Ayy allah bagislasin umarim bnde 8 ay sora tadarim o duyquyu rabbim tum isteyenlerede nasip etsinn
Iste kismett benimde 13 ay olmayinca asilama yapildi tuttu cok sukur. 8ayida problemsiz atlattikmi tamamdirr:))Allah razı olsun. Insallah siz de bebeğinize sağlıklı şekilde kavuşursunuz. Cok fazla evham yapmayın. Her şey olacağına varıyor. Bana normal yolla bebeğin olmaz ama klomen deneyelim dedi doktor. Sol tupunden bebek olmz sağ olursa olur orada da kist var dedi. Ama solda dollendi :)
Inşallah dilediğiniz gibi olur :)❤Iste kismett benimde 13 ay olmayinca asilama yapildi tuttu cok sukur. 8ayida problemsiz atlattikmi tamamdirr:))
Belli olmuyor o cnm bende 5 haftayim haftaya cagirdi dktor bakalimm. Keseyi gordunmu senBenim 5+5 ne zaman duyulur:)
Aynen canim doktor beni cagirdi da gitsem mi gitmesem mi bilemedimBelli olmuyor o cnm bende 5 haftayim haftaya cagirdi dktor bakalimm. Keseyi gordunmu sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?