- 27 Temmuz 2022
- 146
- 700
- 53
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Ben ilk keseyi gördüm , iki hafta sonra çağırdı kalp atışı için 8 haftaykende kalp atışı duyuldu.  1 ay sonrada kontrole çağırdı.  Devlet hastanesine gidiyorum ben de 1 ay bana da uzun gelmişti ama şuan 1 haftam kaldı.  Sen 1 ay bekleme kalp atışı için başka bi doktora git inşallah sağlıkla ilerler.

öyle normal bir poliklinik değil maalesef.
 öyle normal bir poliklinik değil maalesef. sadece esim ve ben varız. kimsemiz yok. o yüzden de sanırım bu kadar etkileniyorum. bebeğin kalp atışı zaten rahmin genişliğine, yağ oranına, makinenin kalitesine her seye göre değişeliyor. ben 12.haftada da duysam sorun değil. ama hiçbir sey istediğim gibi olmuyor. saçma sistem yüzünden esim hiçbirine tanık olamıyor. ben sürekli yalnız ve savunmasız hissediyorum. bıktım valla
 sadece esim ve ben varız. kimsemiz yok. o yüzden de sanırım bu kadar etkileniyorum. bebeğin kalp atışı zaten rahmin genişliğine, yağ oranına, makinenin kalitesine her seye göre değişeliyor. ben 12.haftada da duysam sorun değil. ama hiçbir sey istediğim gibi olmuyor. saçma sistem yüzünden esim hiçbirine tanık olamıyor. ben sürekli yalnız ve savunmasız hissediyorum. bıktım valla

senin son adet tarihin neydi?
 senin son adet tarihin neydi? Ayrıca mhrs den randevu alınıyor ya başka doktora al yani orada girmene engel mi oluyorlar. Sen de dersin ki ben 1 ay bekleyemiyorum sıkıntılarım vardı randevu aldım geldim. Bizim burda da mesela farklı doktorlara denk geliyorlardı takip yapmıyorlardı yani
 Ayrıca mhrs den randevu alınıyor ya başka doktora al yani orada girmene engel mi oluyorlar. Sen de dersin ki ben 1 ay bekleyemiyorum sıkıntılarım vardı randevu aldım geldim. Bizim burda da mesela farklı doktorlara denk geliyorlardı takip yapmıyorlardı yani