• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atisi var ama ses yok

Siz kalp atimini cikti halinde gormus muydunuz peki?
Evet kardeşim görmüştük ritmikti.Ama ses coook derinden geliyordu.9.haftaya kadar kuvvetlenme ihtimali de var demisti doktorum.Boyle seyler olabiliyor ama eger hicbir kuvvetlenme olmazsa sağlıklı bir gebelik olmadığını düşündürür ve ben ilerlemeden almayı tercih ederim demişti.Insallah seninki o zamana kadar kuvvetlenir.Allahtan hayırlısı.Benim icin hayirli değilmiş.1 sene gecmeden tekrar hamile kaldım hem de ilk denemede ve simdi 29 haftalik saglikli bir gebelik evresindeyim.

Evet kardeşim görmüştük ritmikti.Ama ses coook derinden geliyordu.9.haftaya kadar kuvvetlenme ihtimali de var demisti doktorum.Boyle seyler olabiliyor ama eger hicbir kuvvetlenme olmazsa sağlıklı bir gebelik olmadığını düşündürür ve ben ilerlemeden almayı tercih ederim demişti.Insallah seninki o zamana kadar kuvvetlenir.Allahtan hayırlısı.Benim icin hayirli değilmiş.1 sene gecmeden tekrar hamile kaldım hem de ilk denemede ve simdi 29 haftalik saglikli bir gebelik evresindeyim.
İkinci gebeligim zaten bu benim ilk hamileligimde kalbi durmustu ne yazikki kaybettim pihtilasma sorunum cikti bunda igne kullaniyorum insallah sorun makinedendir cok tedirgin oldum

Bu arada cok takildim doktor neden sorun yok desin ki o zaman anlamamis olabilir mi? Baska belirti vermis miydi gelisimiyle ilgili?

Benim doktorum en baştan bir sorun oldugu imasinda bulunmuştu lutfen kendini kaptirma herseye hazir ol seklinde.O kadar moralim bozuldu ki ona kızdım inanmak istemedim arkadaslar baska doktora git dedi baska doktora gittim o doktor ise hicbir sorun yok ses de geliyor sadece zayıf endiselenecek bisey yok dedi.Ben de ilk doktorumu degistirmeye karar verdim ama 1 hafta sonra onun öngörüsü gerçekleşti.2.doktordan sonra bos yere umitlendim.Simdi dogumumu da hakli cikan ilk doktorum yaptıracak kısmetse.
Bu arada cok takildim doktor neden sorun yok desin ki o zaman anlamamis olabilir mi? Baska belirti vermis miydi gelisimiyle ilgili?

Benim doktorum en baştan bir sorun oldugu imasinda bulunmuştu lutfen kendini kaptirma herseye hazir ol seklinde.O kadar moralim bozuldu ki ona kızdım inanmak istemedim arkadaslar baska doktora git dedi baska doktora gittim o doktor ise hicbir sorun yok ses de geliyor sadece zayıf endiselenecek bisey yok dedi.Ben de ilk doktorumu degistirmeye karar verdim ama 1 hafta sonra onun öngörüsü gerçekleşti.2.doktordan sonra bos yere umitlendim.Simdi dogumumu da hakli cikan ilk doktorum yaptıracak kısmetse.
7+4 te tekrar gittik ses yine cok derinden geliyordu. Senin yazdiklarini da okuduktan sonra epey panikledim ama doktorum hersey yolunda deyip durdu. 12. Haftada gorusuruz dedi, 12. Hafta gittigimde kesin kalbi durmustur diye oturdum masaya ama cok sukur gumbur gumbur geliyordu ses. Simdi 14. Haftayi bitirmek uzereyiz oglum olacakmis :)

Bunu ozellikle yazmak istedim cunku cok etkilendim senin yazdiklarindan o aradaki haftalar iskence gibi geldi bana... ama cok sukur hersey yolundaymis...

Sadece kalp sesiyle karalar baglamak yada sevinmek bence yanlis ben bunu anladim. Gumbur gumbur atan bebegimin kalbi durmustu, bu kuyu dibinden geliyordu ama benimle... kese sekli, bebegin gelisimi, hepsi onemli demekki bu degerlendirmeleri yaparken...

Canım bnm. Kırmızıgitarcım dilerim Allahtan hiç bi sıkıntısı yoktur :) ben de tedavi görüyorum o yzden bilmiyorum ses alan. İnşallahhhh bebişin dersi tasası yoktur

Back
X