kalp atışı ve gelişimi yok gibi

karagull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
118
0
46
Afyon
arkadaşlar merhaba ben 7 +4 günlük hamileyim.2 hafta önce doktora gittik.keseyi gördük ama atışı duyamadı doktor. düşük tehliken var demişti. bugün kontrole gittik. . bugün de kalp atışlarını duyamadı ve gelişmeyecek gibi görünüyor dedi. moralim çok bozuldu. haftayya kalbi duyamazsa kürtaj yapacakmış. bu hafta kanaman olabilir dedi. ben de yarın başka bir doktora gitmeye karar verdim. siz ne diyorsunuz bir bilgisi olan var mı lütfen cevap yazın
ne yapayım????????

tatlım normalda 5-6 haftalıkken kalp atışlarının duyulması gerekir diye biliyorum...ama yinede bizler burdan saqlıklı bir bilgi veremeyiz...sana en doqru bilgiyi doktorun veririr canım..ama unutma herşey nasip kısmet...Rabbimizin bir bildiqi vardır mutlaka...ters bir durum olsa bile Rabbimize sıqın...O herşeyin en iyisini bilendir..

Merhaba umarım hersey yoluna girer. Bende 6+1 de kalp atisi göremedim 1 hafta bekleyin dediler cuma gunu tekrar gideceğim doktora .. 8 haftaya girdikten sonrada duyanlar var ama tabi bu süreçte bebek gelişim göstermiş umarım senin icinde en iyisi olur. Ben Ekim ayında düşük yaptım, ne hissettiğini anlıyorum ama olurda yolunda gitmezse süreç umarım kürtaja gerek kalmaz merak etme her sekilde hayırlısına inan

Kalp atışı 7 haftayı geçtiğinde duyuluyor. Daha erken duyulması mumkun değil. Bu forumlarda çok okudugum birşey var. Hatta daha geçen gün bir arkadasın basına geldi. Kalp atısı yok deyip düşük için fitil vermiş Konyada özel bir tüp merkezi. Daha sonra baska bir dr.a gittiğinde duymuşlar kalbi. İyiki o fitilleri kulllanmamış. Kesinlikle baska iyi dr.lara gitmelisin. en az 3 dr. gezmedne sakın kürtaj yaptırma. Ben artık dr.lara güvenmiyorum. Sapasağlam kaç bebeği almaya kalktılar bu sekilde..

tatlım normalda 5-6 haftalıkken kalp atışlarının duyulması gerekir diye biliyorum...ama yinede bizler burdan saqlıklı bir bilgi veremeyiz...sana en doqru bilgiyi doktorun veririr canım..ama unutma herşey nasip kısmet...Rabbimizin bir bildiqi vardır mutlaka...ters bir durum olsa bile Rabbimize sıqın...O herşeyin en iyisini bilendir..

5-6 haftada duyulmaz. insnaları yanlış tönlendirmeyelim lütfen. en erken 7. haftada duyulur. Ben 7 haftayı doldurup 8 den gün alırken duydum kalp atısıın. Geç döllenme olabiliyor.

5-6 haftada duyulmaz. insnaları yanlış tönlendirmeyelim lütfen. en erken 7. haftada duyulur. Ben 7 haftayı doldurup 8 den gün alırken duydum kalp atısıın. Geç döllenme olabiliyor.

2 tane çocuqum var ikisininde kalp atışları 5.haftada duyuldu...bana doktorum normal şartlarda 5-6 hafta arası kalp atışları ortaya çıkar demişti...ve öylede oldu...başka bir yakınımında 6. haftada halen daha bebeqin kalp atışları yok diye kürtaj yapıldı..bebek anne karnında cansızsa anneyi zehirleme ihtimaline karşı doktorlar aktif davranmak zorunda...ayrıca geç döllenmeyle haftaların ilgisi yok..döllendikten sonra hamilelik ortaya çıkar ve haftalar o andan itibaren sayılır...insanları yanıltacak kadar küçük deqil yaşım...37 yaşında bir hanım olarak saygı çerçevesi içinde yorum yapılması taraftarıyım.....

arkadaşlar merhaba ben 7 +4 günlük hamileyim.2 hafta önce doktora gittik.keseyi gördük ama atışı duyamadı doktor. düşük tehliken var demişti. bugün kontrole gittik. . bugün de kalp atışlarını duyamadı ve gelişmeyecek gibi görünüyor dedi. moralim çok bozuldu. haftayya kalbi duyamazsa kürtaj yapacakmış. bu hafta kanaman olabilir dedi. ben de yarın başka bir doktora gitmeye karar verdim. siz ne diyorsunuz bir bilgisi olan var mı lütfen cevap yazın
ne yapayım????????[/QU

bence başka bi dra daha git.bende 7+5 günlük hamileyim.aynıyız canım.bende ilk dra gittiğimde gerizekalı dr bu mol gebelik dedi stres yapma bişey olmaz 6 ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi.vakumlu kürtajla rahmin içini temizliycem dedi.eşimle dünya başımıza yıkılmıştı sanki... eşim ben dra inanmıyorum başka dra gidelim dedi ve gittik.allaha çok şükür iyikide gitmişiz.6+1 iken kalp atışlarını izledik.7+1 iken de sesini dinledik.şuan gayet sağlıklı.çoğu dr işini yapamıyor o kadar rahat söylüyorlar ki... bence canını sıkma allahtan ümit kesilmez.ama olumsuz bişey olursa da imtihan deyip allaha sığın canım.a.e.o.

2 tane çocuqum var ikisininde kalp atışları 5.haftada duyuldu...bana doktorum normal şartlarda 5-6 hafta arası kalp atışları ortaya çıkar demişti...ve öylede oldu...başka bir yakınımında 6. haftada halen daha bebeqin kalp atışları yok diye kürtaj yapıldı..bebek anne karnında cansızsa anneyi zehirleme ihtimaline karşı doktorlar aktif davranmak zorunda...ayrıca geç döllenmeyle haftaların ilgisi yok..döllendikten sonra hamilelik ortaya çıkar ve haftalar o andan itibaren sayılır...insanları yanıltacak kadar küçük deqil yaşım...37 yaşında bir hanım olarak saygı çerçevesi içinde yorum yapılması taraftarıyım.....

6 haftada duyulmadı diye kürtaj yapıldıysa gerçekten üzüldüm yazık etmişler. Ben de hamileyim ve 7. haftada duyuldu:) demek arkadasının dr.una gitsem benim bebişi de yok edecekmiş Allah korusun

Geç döllenme ile hamileliğin ilgisi var çünkü benim tup bebek olmasına rağmen döllenme ve transfer günü değil son adet tarihi baz alınıyor gebelik hesaplanırken.. aşağıdaki linki tıklamanı tavsiye ederim zira forumu okursan 6. haftada duyulmayan ve kürtaj yapılmak istenen bebeğin hikayesini okuyacaksın. Onunda benim bebeğimin kalbi gibi 7. haftada duyulmuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...bebek-kalp-atislari-zaman-baslarcok-acil.html

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp o yüzden lütfen bu yazdıklarımı saygısızlık olarak algılayıp olayı kişiselleştirme..

merhaba bence beklemenizde fayda var bende boş gebelik diye doktor kürtaj dedi allahtanki araya bayram tatili girmişti tatilden sonra gittim kürtaj olmaya hatta vajinal ilac bile konuldu doktor umudum yok ama bakıyım dedi ultrasonda kalp atışı göründü doktora göre imkansızdı ama ben artık imkansız kelimesine inanmıyorum özellikle hamilelikte

merhaba bence beklemenizde fayda var bende boş gebelik diye doktor kürtaj dedi allahtanki araya bayram tatili girmişti tatilden sonra gittim kürtaj olmaya hatta vajinal ilac bile konuldu doktor umudum yok ama bakıyım dedi ultrasonda kalp atışı göründü doktora göre imkansızdı ama ben artık imkansız kelimesine inanmıyorum özellikle hamilelikte

Merhaba ben_güzar

sana kaçıncı haftasında boş gebelik alalım dediler ve kaçıncı haftada kalp atışını görmüş oldun?

benimde kese dışında gözükmedi bebek, doktor haftaya yine gel dedi bekliyorum da :31:

üç tane çocuğum var her üçündede 5,5 -6 haftalık kalp atışını duyduk.....ve hatta 7,5 haftada tamamen şekillenmişlerdi bu kadar eminim ve her kontrolümüzün ultrason resimleri var....geç döllenmeden ötürü olabilir bu durum ama genel olarak 5-6 hafta arasında duyuluyor hemde çok nettttt...:)))))))))

Merhaba ben_güzar

sana kaçıncı haftasında boş gebelik alalım dediler ve kaçıncı haftada kalp atışını görmüş oldun?

benimde kese dışında gözükmedi bebek, doktor haftaya yine gel dedi bekliyorum da :31:

ben 6+2 de kese var ama içi boş dedi doktor 7+2 de kürtaj olmaya gittim bebekde vardı kalp atışıda ama vajinal ultrasonda görünüyordu.Ben netten araştırdım sonra aslında 10.haftaya kadar kalp atışı beklenilmeliymiş hemen kürtaj olunmamalıymış.Ama hamileiğimin nasıl sonuçlandığını sorarsanız 2 hafta bebeğim yaşadı sonra kalbi durdu ama oluşu vardı yani kafası ayak ve kol çıkıntıları doktor gösterdi kalbi durmasa olumsuzluk yok dedi.Tabi bende pıhtılaşma olunca kullanılan ilaçlarda keseye ve bebeğe etki ediyormuş

ben 6+2 de kese var ama içi boş dedi doktor 7+2 de kürtaj olmaya gittim bebekde vardı kalp atışıda ama vajinal ultrasonda görünüyordu.Ben netten araştırdım sonra aslında 10.haftaya kadar kalp atışı beklenilmeliymiş hemen kürtaj olunmamalıymış.Ama hamileiğimin nasıl sonuçlandığını sorarsanız 2 hafta bebeğim yaşadı sonra kalbi durdu ama oluşu vardı yani kafası ayak ve kol çıkıntıları doktor gösterdi kalbi durmasa olumsuzluk yok dedi.Tabi bende pıhtılaşma olunca kullanılan ilaçlarda keseye ve bebeğe etki ediyormuş

Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...zor süreçlermiş bunlar:53:

benimde 6+6 da görünmedi ama ben geç yumurtluyorum, doktorda oyüzden 7+6 da çağırdı tekrar, ama ben 8+4 de gidicem biraz daha vakti olsun bebişimin büyümek için inşallah...:18:

herkes sağlıkla sağlıklı zeki bebişlerine kavuşur inşallahh...

bende bebeğimin kalp atışını 6. haftada duydum..
hem de çok net bir şekildee..

ama bu herkeste aynı olcak diye birşey yokk...
8. haftada duyanda var..

inş bu gidişinde sana da duymak nasip olur..

ne yapayım????????

merhaba cnm bende aynı durumu yaşadım benim bebeğiminde kalp atışları başlamadı kürtaj oldum 9haftalıkken . benim teyzemin bebeğininde 9. haftada atmış kalbi başka doktorada giit cnm

5+6 iken doktor vajınal ultrasonografi ile kalp atışlarını duydu.140 atması gerekirken 100 atıyormuş.düşük olabilir dedi.progesteron başladı :(

merhaba bende 4+5 günlükken gittiğimde kese vardı 6+3 günlükken gittim.bebek olusmus ama kalp atısları yok dedi. doktor ii konusmadı ii görmüyorum dedi.olumsuz konusması beni çok üzdü. ama internetten arastırdım. bazen 8 ve 10 haftaya kadar uzayabiliyormus kalp atısları. 7+3 günlükken gittim kese büyümüş bebeğin önceki usg karsılastırdım ona göre göbek kordonu olusmus ama doktor sadece kalp atısına baktı ve yok dedi alma taraftarıydı ama 1 hafta daha bekleyip öle alıcak sanırım.ultrosana baktıgımda gobek kordonu baya bi belirgin öncekinde yoktu. ama kalp atıslarıda yok. cuma günü baska bi doktora gidicem

merhaba bende 4+5 günlükken gittiğimde kese vardı 6+3 günlükken gittim.bebek olusmus ama kalp atısları yok dedi. doktor ii konusmadı ii görmüyorum dedi.olumsuz konusması beni çok üzdü. ama internetten arastırdım. bazen 8 ve 10 haftaya kadar uzayabiliyormus kalp atısları. 7+3 günlükken gittim kese büyümüş bebeğin önceki usg karsılastırdım ona göre göbek kordonu olusmus ama doktor sadece kalp atısına baktı ve yok dedi alma taraftarıydı ama 1 hafta daha bekleyip öle alıcak sanırım.ultrosana baktıgımda gobek kordonu baya bi belirgin öncekinde yoktu. ama kalp atıslarıda yok. cuma günü baska bi doktora gidicem

cevap verin ne olurrrrr

Back
X