Kalp atışı yavaş kese gelişmemiş lütfen bakar mısınız?

tgbakr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
146
41
98
31
Arkadaşlar merhaba,
Doktor 6.haftada kalp atışı için çağırdı. Kalbini duyamadık. Umutlanma sakın bu %85 sağlıksız gebelik dedi. Bir hafta sonra tekrar bakalım ama bu gebelikten hayır gelmez dedi. Özele gittim orada takibe başladım. 6+1 ken kalp atışı duyamadık. 7+2 de gittik kalp atışını gördük ama çok yavaştı duyamadık. Kesesi gelişmemiş 6+3te kalmış. Doktor 1 hafta sonra tekrar bakalım şu an ne alırız diyebiliyorum ne de hayırlı olsun diyebilirim dedi. Benzer durum yaşayanlar var mı?

Evet arkadaşım yaşamıştı keseyi göremediler kalp atışını duyamadılar. İlaç verdi dr bebeği düşürdüler malesef. Sağlık olsun üzülmeyin ilk gebelıklerde çok oluyor bu durumlar etrafımda cok var geçmiş olsun

Evet arkadaşım yaşamıştı keseyi göremediler kalp atışını duyamadılar. İlaç verdi dr bebeği düşürdüler malesef. Sağlık olsun üzülmeyin ilk gebelıklerde çok oluyor bu durumlar etrafımda cok var geçmiş olsun
Biz keseyi gördük kalp atışını duyduk ama gelişimi yavaş😔 beklemek daha çok yoruyor insanı

Anladım gelişimi iyi değil diyosunuz. Evet beklemek çok güç Allah şifa versin. Gebelik öncesi folik asit kullanmışmıydınız?

Bende 6+5 de kese büyümediği için kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuştu kese sıkıştırmış. Sizin tekrar kalp atışı olmuş ben beklememiştim durdugunda. Kendinizi üzüp strese sokmayın sakın. Doktorum bana havuç suyu içmemi söylemişti

Pardon ben ilk başta kalp atışı durdu sandım. Kese büyümediği için benimkinin kalbi durmuştu ama herkeste böyle olacak diye bir kural yok stres yapmayın kesinlikle

Pardon ben ilk başta kalp atışı durdu sandım. Kese büyümediği için benimkinin kalbi durmuştu ama herkeste böyle olacak diye bir kural yok stres yapmayın kesinlikle
Bana da asprin verdi doktor. Havuç suyunu forumda okumuştum içiyorum. Sağlıkla kolaylıkla gelişip güzelce büyümeye devam eder inşallah 😔 çarşamba günü tekrar muayene olacağım
Siz tekrar gebe kalabildiniz mi acaba?

Bana da asprin verdi doktor. Havuç suyunu forumda okumuştum içiyorum. Sağlıkla kolaylıkla gelişip güzelce büyümeye devam eder inşallah 😔 çarşamba günü tekrar muayene olacağım
Tuğba ilk gebe kaldıktan sonra 2. Ye gebe kalmak çok daha kolay inan ki vucut onu öğreniyor çünkü 3 ay sonra gebe kalırsın Allah korusun aksi bi durum olsa bile. Orasını hiç düşünme

25 martta kürtaj oldum hala da adet olmadım inşallah kalırım yakında 🥰

Haberdar edin bizide

Geçen haftaya göre kese ve bebek gelişmemiş ve kalp atışı zayıf dedi düşük olabilir dedi
Bende 25 martta bu sebepten kürtaj oldum kalbi durdu malesef kese gelişmediği için. Havuç suyu önermişlerdi bana sizde deneyin inşallah size tutunur bırakmaz 💐😘

Bugün başka bir doktora daha gidecem fikir almak için eğer kalp atışı varsa havuç suyuna başlayacam hemen

Back
X