Kalp atışı yavaş

MrsyLmzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
37
9
6
30
Merhaba kızlar. Pazartesi günü lekelenmem oldu çok hafif. Doktor progesterone verdi. Ertesi gün kontrole gittim kalp atışının olmadığını bebeğin gelişmedigini söyledi. Bugün farklı bir Dr gittim ve kalp atışını net kendi gözümle gördüm fakat çok az atıyormuş. Bebek 6 haftalık gozukuyor. Normalde sata göre 7 +3 olması gerekiyor. Haftaya tekrar randevu verdi sizde kalp atışı yükselir mi yoksa yavaş yavaş son bulur mu? Çok korkuyorum

Yükselir. 10.haftada tüm kalp sistemi gelişiyor. 6 haftada nasıl beklenti var anlayamıyorum. İkinci doktorunuzla devam edin belli ki dikkatli birisi. Moral bozmak yok daha kızılı var kızamığı var kabakulağı var yeni bir iPhone görüp anne isterim demesi var Haydi güzel haberleriniz olsun. Ben Dr. Senem ABD de embryo ve embriyonik kök hücre üzerinde Cornell tıpta eğitim aldım Tıp doktoru değilim ancak onların ekip arkadaşı ve bu işi çok iyi bilenim. Strese girmeyin Son adet tarihi ilk 0-7 gün sonra döllenme gelir o da 7 gün sonra fertilize olan yumurta gidip implant olur. İşte aslında embriyonun anneye implant olması tarihinden itibaren gelişim önemlidir. 7+3 ün ilk haftası boş adet günü ortada bebek filan yok. 6 haftalık tabii ki gözükür. Moralinizi bozmayın.

Ahaha beni güldürmeyi başardınız. Daha böyle mini minicikken derdi başladı dediğiniz gibi büyüyünce neler göreceğiz. Umarım dediğiniz gibi olur kalp atışları) 50)yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçirebilirim. Moral verdiğiniz için teşekkürler. Haftaya olan kontrolüm de size de mutlaka bilgi vereceğim. Bu durumlarda acele etmemek ve stres olmamak en iyisi ama doktorlar sürekli olumsuz konuşuyor ne yazikki stres olmamak elde değil.

Merhaba bugün farklı bir doktora kontrole gittim. Malesef kalp atışlarınin olmadığını söyledi, 6 haftalık gozukuyormus hala. 8+3 olduk bugün itibariyle. Beklemeye gerek olmadığını alınması gerektiğini söyledi.. Yarın da beni daha önce muayne eden doktorla randevum var. Sizce ne yapayım bekliyim mi yoksa bebekten vazmi geçeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…