Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle korkma , sakin ol çünkü senin stressiz iyi zamanlar geçirmen gerek. Sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun. Ve doktor iyi diyorsa araştırma işte boşver. Sadece doktora inan , araştırıp kendinizi üzüp bebişe zarar vermeyin lütfen. Yine kardeşimden örnek vereyim. Dr. Tatile çıkıyoruz diye kardeşimin yaşama şansı %50dedi. Meğer yaşama şansı %25mi 10mu neymiş. Ama korkutsa da miniğim mucizemiz oldu. Sıkma canını. Kendine güven, Allaha inan. Sağlıklı ve vaktinde olucak de, öyle olur inşaallah :*canlar ya şurayı okudum biraz olsun rahatladım. tüp bebek ile hamile kaldım 4+4 ken kanama yaşadım. sonra crinone jel siyah olarak gelmeye devam etti. kalp atışını 2 haftadır görüyoruz dün hocamız dinletti ama 100 ün altı 94 çıktı. dr normal dedi ama malesef ki yaptığım araştırmalarla düşük olduğunu anladım. şuanda 7 haftalık hamileyim ne yapıcam bilemiyorum. çok korkuyorum...
Mrb 6.4 günlük hamileyim geçen hafta dr gittiğimde kalp atışlarını duymadı bu hafta yeniden gittik kalp atışı başlamış ama çok yavaş dedi hızlananabilir ama duradabilir dedi yada düşük olabilir dedi bu durumu yaşayan oldu mu
arkadaşlar benmde aynı durumdayım bebeğim 1 hafta geride bana büyük moral oldunuz..Canim merhaba benimde senin bahsettigin haftalarda doktor kalp atisisin normalden yavas oldugunu soylemisti, ustelik kanamam da vardi. Sukur ki sonraki gidisimde normale donmustu. Sende bol bol dua et Rabbimin izniyle insallah duzelir..
Canim Rabbim bebegine uzun ömürler versin. Icini ferah tut insallah sorun yoktur, ayni sey bana da soylenmisti bebegim simdi kucagimda sukurler olsun ki :))arkadaşlar benmde aynı durumdayım bebeğim 1 hafta geride bana büyük moral oldunuz..
Çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın. .inşallah bana da nasip olur. .Salı günü gidicem gelisme vardır umarım. .peki arayı kapattı mi yoksa 1 hafta geriden mi geldi hepCanim Rabbim bebegine uzun ömürler versin. Icini ferah tut insallah sorun yoktur, ayni sey bana da soylenmisti bebegim simdi kucagimda sukurler olsun ki :))
Canim evet kapatti arayi çok şükür.Çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın. .inşallah bana da nasip olur. .Salı günü gidicem gelisme vardır umarım. .peki arayı kapattı mi yoksa 1 hafta geriden mi geldi hep
Ayy çok sevindim canım :) özel birsey yaptın mı yiyecek de filan yoksa kendiliğinden gelişti mi ..kusura bakma çok soru soruyorum :)Canim evet kapatti arayi çok şükür.
Hatta hep önden geliyordu, erken dogum olmasina rağmen şükür ki bebegim saglikli dogdu :))
Tatlm doktorumun verdigi folik asiti kullandm, bide beslenmemem cok dikkat ettim. Vitamim agirlikli beslendim. Insallah Rabbim saglicakla yavrunu kucagina almayi nasip etsin :))Ayy çok sevindim canım :) özel birsey yaptın mı yiyecek de filan yoksa kendiliğinden gelişti mi ..kusura bakma çok soru soruyorum :)
Bende kullanıyorum folik iod yememe bu hafta daha çok dikkat ediyorum inşallah hersey yolundadir. .güzel dumanı için de çok sağolun aminTatlm doktorumun verdigi folik asiti kullandm, bide beslenmemem cok dikkat ettim. Vitamim agirlikli beslendim. Insallah Rabbim saglicakla yavrunu kucagina almayi nasip etsin :))