Kalp atışı yok 🥹 lütfen yardım

alyasifaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
56
14
88
31
Kızlar merhaba
7mayıs ilk adet

20 mayıs ilişki

1 haziranda adet olmam lazımdı olmadım 3 hazirana kadar negatif çıktı test

5 haziran pozitif çıktı

14 haziran 6 mm kese gözüktü 4+3 denildi

21 haziran crl 0.21 5+3 denildi

28 haziran crl 0.26 5+5 denildi embriyo buyumemiş denildi haftaya kalp atışı duymazsak kürtaj dedi

5 temmuz crl 0.64 ne ultrasında ne dooplerde kalp atışı hareket bile gözükmedi alalım dediler ben beklemek istedim
Bi hafta bekleyip başka doktora gidicem sizce umut varmıdır

9. Haftaya kadar bekleyin

9. Haftaya kadar bekleyin
Bekleme taraftarıyım ama içim içimi yiyor stres yapıyorum araştırıyorum soruyorum crl yani embriyo 0.64 de mutlaka duyulması gerekiyor diyorlar doopler yani renkli ultrasonda da hareket göremediler özele gidiyorum birde. 2 haftadır da çok geç gelişiyo korkuyorum çok

9. Haftaya kadar bekleyin. Allah korusun aksi bir durumda bebek küçük olduğundan sizi zehirleme ihtimali de yok zaten. Kalp atışı geç gören çok insan var. Vitamin vs kullanıyor musunuz mutlaka düzenli kullanın ve düzenli beslenin kendinizi de yormayın. İnşallah güzel haberlerle gelin

Bu kadar çok ultrasona girme sebebiniz neden ki bekleseydiniz keşke bi büyüseydi kaç kere girmişsiniz çok fazla değil mi bir kere kese gözüktü dış gebelik değil deyip en az 2 3 hafta beklemek lazım kalp atışları hemen duyulmaz ki

5+5 de benim baya boş kese vardı bebek bile yoktu ne bu acele bi de hemen alalım diyorlar bilmiyorum bana saçma ve yanlış geliyor Allahtan benim doktorum iyiymiş 5+5 de çok olumlu konuştu 2 hafta sonra çağırmıştı kalp atışına bakmak için

Evet progestan ve kan sulandırı ve vitaminler kullanıyorum

İnanın bende istemiyordum böyle her hafta her hafta gitmeyi yorucu ve strestli oluyor ama 12 nisanda kalp durması sebebiyle kürtaj oldum ilk adetten sonra hamile kaldım beklemiyordum da o nedenle doktor haftada bir gelmemi istedi

Hafta olarak söyleseler bana bende içim rahat beklerdim maalesef bana hep olumsuz konuştular bi haftada sadece 2 gün büyümüş dendi yok embriyo 6.4 mm duyulması lazımdı zaten yavaş büyüyor beklemeye gerek yok denildi bide özele gidiyorum düşünün. Bana embriyo boyutlarını değilde hafta bazı söyleselerdi içim rahat olurdu. Ya da her hafta çagırmasalardı mesela bilmiyorum hiç iyi değilim

bide benim döngüm 25 günde bir. Bilerek hemen doktora gitmedim gittiğimde kalp atışını hemen duyarım diye. 5 haziran çift çizgi çıktı 14 haziranda doktora gittim adetim 7 mayısı baz aldığımızda 5+5 olması gerekiyordu 4+3 dediler neyse dedim bidaha gittiğimde 5+3 dediler geç döllenmedir dedim bidahaki gafta 5+5 dediler yolk vs hep gözüküyordu embriyo gözükmüyodu 2 gün büyümüş dediler ama en son dün gittiğimde baya büyümüştü bebek gözüküyordu bu sefer kalp hareketi bile yok alalım dediler

Evet progestan ve kan sulandırı ve vitaminler kullanıyorum
Kullandığınız şeyleri aksatmayın kesinlikle. Ayrıca özelde olsa bence doktorunuzu değiştirin iyi bir doktor bulabilmek önemli. Bende aralıkta kürtaj oldum kürtajdan sonraki 4. Ayımda hamile kaldım ilk gittiğimde 5 haftalıktı doktorum asla her hafta çağırmadı. Ben 2 haftada bir gidiyordum mesela. Gelişim tamamen durmadığı sürece kürtajı kabul etmeyin bence bir şeyler değişebilir. En azından ben elimden geleni yaptım dersiniz kötü bişey olsa da. Allah tekrarını yaşatmasın güzel haberlerinizi alalım inşallah bu arada şuan çok zor biliyorum ama stressiz olmanız daha iyi olacaktır bebeğinizde sizde bundan büyük oranda etkileniyorsunuz kafanızı meşgul etmeye çalışın en azından miniğiniz için

Teşekkür ederim çok düşünmemeye çalışıcam inşallah bir umut işte

Evet embriyo boyunu söylemek anlamsız kese boyutunu ve haftasını söylemek bizler için daha iyi oluyor diğer türlü kafamız karışıyor biraz bekleyin ya da bağımsız başka hastaneye gidin bence benim de geç döllenme haftasından 1 hafta küçük çıkıyor gönlünüzü ferah tutun

Bebek büyüyor işte bak zaten yolk sac göründükten sonra bebek gözükür imiş aynı anda olmasa da olur bilmiyorum doktor saçmalamış sizi strese sokmuş gibi geldi

Süreç çok yıpratıcı oluyor sizi çok iyi anlıyorum
Doktorlar da her hafta çağırıyor böyle durumlarda.
8.haftaya kadar bekleyin diyor çoğu doktor. Gelişip gelişmediği o sürede belli oluyor çünkü. İnşallah sağlıkla ilerler süreciniz

ama ayın 14 unde tesspıt edılmıs bı kese var bu zamana kadar 5 olmaz 7 hafta olmalıydı :S

ama ayın 14 unde tesspıt edılmıs bı kese var bu zamana kadar 5 olmaz 7 hafta olmalıydı :S
Adet tarihime göre 8+3 ama ultrasona göre 6+3 hatta bu hafta iyi gelişti 0.26 dan 0.64e çıktı bi önceki hafta iki günlül gelişmişti sadece yani 0.21 den 0.26ya çıkmıştı sadece doktorda gelişmiyor alalım dedi ama ben beklemek istedim bi yandan umutsuzum bi yandan Allahtan umut kesilmez diye düşünüyorum karmakarışığım

Bebek büyüyor işte bak zaten yolk sac göründükten sonra bebek gözükür imiş aynı anda olmasa da olur bilmiyorum doktor saçmalamış sizi strese sokmuş gibi geldi
Büyümesi beni beklemeye itti ama crl 4 mm iken kalp atışı duyulmasa bile görülür dedi doktor benim 6.4 mm umutlanma dedi hiç böyle bişey başına gelen yokmu acama crl büyük olmasına rağmen kalp atışını sonradan duyan. Haftalardan bahsetmiyorum kimisi 8 haftalıkken duydum diyor ama o an belki bi hafta geriden geliyordur bebek daha 4 mm ulaşmamıştır bundan bahsetmiyorum

Benim 0.4 mm iken kalp atışı duyuldu ama derinden ve yavaştı, 0.58 civarıyken de kalbi durdu. Yani boyuta takılmayın. Benim için kalbi atarken bile ritim yetersiz diye alalım dediler ben aldırmadım. Kalbi durunca kürtaj oldum. 8 haftayken bebek 6 haftadan öteye geçememişti. 8-9 hafta olmadan belli olmuyor lütfen sabırla bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…