Kalp atışı yok

Tugceela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
96
43
8
29
Arkadaşlar Merhaba
Şuan ikincı gebeliğm ve 6+4 kontrolle gittim
Kese var ama kalp atışı yok dedi doktor.
1 hafta sonra tekrar gel dedi.
Aynı durumu yaşayan var mı? Çok erken diye mi kalp atışı yoktu acaba?
devlet hastanesıne gittim , doktor ellinden telefonu bıraksaydı sorularım olcaktı ama malesef 🙄

Arkadaşlar Merhaba
devlet hastanesıne gittim , doktor ellinden telefonu bıraksaydı sorularım olcaktı ama malesef 🙄
Bence bir defalık bile olsa özele git umarım devletteki doktorun ihmalkarlıgından duyulmamıstor cocugun un kalbi. Daha cok kücük ama belki geç döllenme dir o yüzden tam zamanında duyulmamıstır olumlu düşün Allahın izniyle inşaAllah tez vakitte duyarsın ama bence sen özele git ilk zamanlar. Sgk varsa cok indirim oluyor zaten özelde. Testlerini de devlette yaptırırsın para vermemek için. Ama dediğim gibi devlette düzgün doktor bulmak, zor özelde ilerde para verildiği için mecbur cok ilgileniyor için rahat etmesi için bence özele gitmelisin

Arkadaşlar Merhaba
Bir kere de özele gidin kontrol ettirin aklınızdaki tüm soruları sorun.
Ben 6+1 de devlet hastanesinde kalp atışını duydum.
Ama belki gününü yanlış hesaplamıştır.
Ben 7 haftalık biliyordum bana 6+1 dediler devletteki doktora çok güven olmuyor

Bence bir defalık bile olsa özele git umarım devletteki doktorun ihmalkarlıgından duyulmamıstor cocugun un kalbi. Daha cok kücük ama belki geç döllenme dir o yüzden tam zamanında duyulmamıstır olumlu düşün Allahın izniyle inşaAllah tez vakitte duyarsın ama bence sen özele git ilk zamanlar. Sgk varsa cok indirim oluyor zaten özelde. Testlerini de devlette yaptırırsın para vermemek için. Ama dediğim gibi devlette düzgün doktor bulmak, zor özelde ilerde para verildiği için mecbur cok ilgileniyor için rahat etmesi için bence özele gitmelisin
Bende öyle düşünuyorum haklısınız , hem özelde sorularımada cevap alırım

Bir kere de özele gidin kontrol ettirin aklınızdaki tüm soruları sorun.
Ben 6+1 de devlet hastanesinde kalp atışını duydum.
Ama belki gününü yanlış hesaplamıştır.
Ben 7 haftalık biliyordum bana 6+1 dediler devletteki doktora çok güven olmuyor
Haklısınız , 1 hafta sonrasına zaten devlette randevu bulmak mümkün değil. Özele gidicem sanırım

Arkadaşlar Merhaba

öncelikle vajinal baktı mı? Muhtemelen bakmamıştır.
doktora ilk 8 haftalık gittim sağlık ocağında aile hekimimin önerisiyle. Bunu her yerde yazıyorum ama aile hekimim dedi ki daha erken gitme geç döllenmiş olabilir. kalp atışı duyulmaz tekrar tekrar doktora gidip o stresi yaşamaya gerek yok. Sağlıksız bir gebelikse zaten kendi gider bu süreçte dedi.
Ben de sabrettim azıcık öyle gittim
Bence 7 hafta olmasını bekleyin öyle tekrar gidin. Duyulur inşallah 🙏🏻
Ben özele gitmenize de gerek olduğunu düşünmüyorum. İlk haftalar kritik değil. Bir sürü tahlil veriyorlar. Devlette yaptırman daha iyi.

Haklısınız , 1 hafta sonrasına zaten devlette randevu bulmak mümkün değil. Özele gidicem sanırım
Ve bu arada bir tanıdığım tam 3 ay kalp atışı duyamadı.
Özele de gitti özelde de duyamadı.
Doktorlar bebeğin ölü olduğunu söylediler almak istediler.
Başka bir doktor alttan muayene edince bebeğin yaşadığı anlaşıldı

öncelikle vajinal baktı mı? Muhtemelen bakmamıştır.
doktora ilk 8 haftalık gittim sağlık ocağında aile hekimimin önerisiyle. Bunu her yerde yazıyorum ama aile hekimim dedi ki daha erken gitme geç döllenmiş olabilir. kalp atışı duyulmaz tekrar tekrar doktora gidip o stresi yaşamaya gerek yok. Sağlıksız bir gebelikse zaten kendi gider bu süreçte dedi.
Ben de sabrettim azıcık öyle gittim
Bence 7 hafta olmasını bekleyin öyle tekrar gidin. Duyulur inşallah 🙏🏻
Ben özele gitmenize de gerek olduğunu düşünmüyorum. İlk haftalar kritik değil. Bir sürü tahlil veriyorlar. Devlette yaptırman daha iyi.
Hayır vajinal bakmadı. İlk gebeliğmde bu haftalarda kalp atışını duyduğm için gidim dedim , herşey normal mı diye baksınlar diye , ama haklısınız her hamilelikte bir değil ben erken davranmış olabilirim. Tekrar devlette gidicem kontrolle inşallah bu sefer daha fazla bilgi alabilirim 😌 sizler böyle konuştukca ben rahatlıyorum 🤲🏻

Ve bu arada bir tanıdığım tam 3 ay kalp atışı duyamadı.
Özele de gitti özelde de duyamadı.
Doktorlar bebeğin ölü olduğunu söylediler almak istediler.
Başka bir doktor alttan muayene edince bebeğin yaşadığı anlaşıldı
Aaa 😧 allahın işi işte . 1 hafta sonraya randevu buldum başka bir doktorda inşallah güzel haberler alırım. Belkide döllenme geç olmuş olabilir diye düşünuyorum bu da bir ihtimal

Hayır vajinal bakmadı. İlk gebeliğmde bu haftalarda kalp atışını duyduğm için gidim dedim , herşey normal mı diye baksınlar diye , ama haklısınız her hamilelikte bir değil ben erken davranmış olabilirim. Tekrar devlette gidicem kontrolle inşallah bu sefer daha fazla bilgi alabilirim 😌 sizler böyle konuştukca ben rahatlıyorum 🤲🏻

bu haftalarda karından duyulması imkansız gibi bir şey. Sen canını sıkma.

Aaa 😧 allahın işi işte . 1 hafta sonraya randevu buldum başka bir doktorda inşallah güzel haberler alırım. Belkide döllenme geç olmuş olabilir diye düşünuyorum bu da bir ihtimal
İnşallah Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ☺️

1 hafta sonrasına şimdi randevu buldum , inşallah daha güzel şeyler söylerler . Belkide ben erken davrandım doğrudur
Yol kesesinde sorun yoksa zannetmiyorum olacağını önce kese sonra kalp atışı için randevu veriyorlar normal bir süreç bence Allah sagsaglim kucağınıza almayı nasip etsin..

Back
X