• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı yok

Tugceela

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
8
Arkadaşlar Merhaba
Şuan ikincı gebeliğm ve 6+4 kontrolle gittim
Kese var ama kalp atışı yok dedi doktor.
1 hafta sonra tekrar gel dedi.
Aynı durumu yaşayan var mı? Çok erken diye mi kalp atışı yoktu acaba?
devlet hastanesıne gittim , doktor ellinden telefonu bıraksaydı sorularım olcaktı ama malesef 🙄

Özele gidicem canım ben salı günü gittim de pazartesi günü gel dedi devletteki bende özele gideyim bir dedim belli olmaz diye karnım da agriyinca korkuyorum
Aynen bende öyle yaptım
Karnım benimde çok ağrıyor leke gördüm pazar akşamından beride kanamam var .bol bol dinlen ev işi felan yapma karın ağrısı normalde biraz fazlaysa dikkat et .

Aynen bende öyle yaptım
Karnım benimde çok ağrıyor leke gördüm pazar akşamından beride kanamam var .bol bol dinlen ev işi felan yapma karın ağrısı normalde biraz fazlaysa dikkat et .
Ya benim kanamam yok çok şükür canım benim kesemi gördü iki hafta sonra bebeği gördü fetüsü de gördü ama anlamdım dinleniyorum sürekli canım ara ara keskin ağrım oluyor sanki adet olucam gibi beyaz akıntım geliyor ara ara şu 2 gündür biraz daha iyi çok şükür ara ara ağrıyor bakalım ne olucak canım Allah'a emanet 🤲

Önçelıkle çok çok geçmiş olsun 😓 hem altan ve karnıdan muayne ettiyseler ikisinde de yoksa kalp atışı bence haklıdır doktor, yani duran kalbı 5 gün sonra başka doktara gidince atcağnı sanmıyorum. Çok çok kötü bir durum yaşamadım ama bende bebeğımı kaybetme duygusuyla yaşıyorum şuanda .
allahın işi verende o alanda o . Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin , inşallah birdakıne sağlıklı bir gebelık geçırırsın 🤲🏻
benimde pek ümıdım yok korkuyla doktora gidicem perşembe günü bakalım hayırlısı 😌
Saçma gelebilir ama bebeğımı kaybetceksem erkenden kaybetmeyı tercih ederim, daha geç olsa harektlerını hiss etsydin, şimdikinden dahada zor olurdu diye düşünuyorum.
Allh sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsin inşallah❤️ Rabbim en hayırlısını biliyor

Aynen bende öyle yaptım
Canım gittim ben doktora 6+1 günlük dedi daha şuan gözükmez dedi ozeldeki cuma günü gel dedi haftaya ama yinede içim içimi yiyor ya

Eklentiler

• IMG_20210305_101524.webp
    IMG_20210305_101524.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 42
Canım gittim ben doktora 6+1 günlük dedi daha şuan gözükmez dedi ozeldeki cuma günü gel dedi haftaya ama yinede içim içimi yiyor ya
Canim aynı haftadayız bende dün 6+2 gün dedi
Banada aynısı söyledi haftaya gel dedi
Perşembe gidicem tekrar o zaman 7+2 oluyorum. Karnından mı yokaa altan mı muayne etti?

Karnımdan etti canım cuma günü 7 haftaya giricem bende
Birdakine gittin mi altan bakmalarınıda rica et , o zaman daha net oluyor
Sana birşey dedimi kalp atışı yoksa haftaya kürtaj felan. Bana öyle dedi ama saçma geldi 7 hafta yine erken . 8-9 haftayı beklemeyı tercih ediyorum ben

Sana birşey dedimi kalp atışı yoksa haftaya kürtaj felan. Bana öyle dedi ama saçma geldi 7 hafta yine erken . 8-9 haftayı beklemeyı tercih ediyorum ben
Öyle bişey demedi ama daha küçük duymak için dedi Allah izin verirse haftaya duyucaz dedi bana teselli etti biraz beni devletteki doktor kese büyüyor dedi diye söyledim.doktora yani kese büyüyorsa sağlıklı gebeliktir yani dedi haftaya gel bakalım dedi canım

Bakar diye düşünüyorum canım öyle birsey dedi alttan da bakılır dedi ama benim kese de var bebekte var baklaim canim

Öyle bişey demedi ama daha küçük duymak için dedi Allah izin verirse haftaya duyucaz dedi bana teselli etti biraz beni devletteki doktor kese büyüyor dedi diye söyledim.doktora yani kese büyüyorsa sağlıklı gebeliktir yani dedi haftaya gel bakalım dedi canım
O zaman benim gittiğm doktor biraz abartmış zaten kürtaj dedi banada erken geldi 7 haftalıkken . Yani allahtan ümit kesilmez bence duyarız kalp atışlarını inşallah ♥️

Beni devlette kalp atışı yok diye yazdılar doplerde
Sonra yukarı radyolojiye çıktım fk pozitif niye öyle birşey yazmışlar dedi kalp atışı baya baya var bak dediler alltan muayene olunmalı ama karindanmi oldunuz?

Beni devlette kalp atışı yok diye yazdılar doplerde
Sonra yukarı radyolojiye çıktım fk pozitif niye öyle birşey yazmışlar dedi kalp atışı baya baya var bak dediler alltan muayene olunmalı ama karindanmi oldunuz?
Merhaba canim bein bebeğim 10 mart gecesı düştü malesef . Karnımdan baktıklarında birşey görmedıler , altan muayne daha sağlıklı sonuçlar veriyor . Rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba canim bein bebeğim 10 mart gecesı düştü malesef . Karnımdan baktıklarında birşey görmedıler , altan muayne daha sağlıklı sonuçlar veriyor . Rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah
Benmki düşmedi 3 aylıkken kalbi durdu canm ama bende haftasına uyumlu ilerliyordu nasip değilmiş olmadı. İnşallah bidaha olur 💗

Back
X