Kalp atışı yok

Ridakegzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
354
142
53
35
meehabalar kızlar.8 haftalık hamileydim.Gecen haftalarda bebeğin kalp atısını duymıstuk.Suna kalp atışı yok.Ultrason ve vajınal ultrason bakıldı.kürtaj denildi.Çok üzgünüm çok.Bu şekilde olup hamile kalan varmı?bu arada nir mucizeydi benim için.prolaktinim yüksekken hamile kalmıstım.çok üzgünüm çok

inşallah yeniden ama bu defa çok sağlıklı olarak hamile kalırsınız, üzülmeyin vardır bir hayır bunda da...

Demek ki doğacak kadar sağlıklı değilmiş. Nasipten ötesi yok. Ne yaparsan yap olacağına varıyor o yüzden erken dönem olması daha iyi. Kürtaj da zor olmaz. Bir dahaki sefere en sağlıklısı olur inşaallah

Çok üzüldüm çok ağlamaktan peri

şan oldum
Hayır lütfen ağlamayın sonuçta siz onu elinizle avucunuzla koruyamıyorsunuz ki vardır bunda da bir hayır belki anomalisi vardı bilemezsiniz her şerde bir hayır vardır

3 doktorda goremedi
Benimde bebeğimin kalp atışı duyulmamıştı ve gözükmüyordu kesede Bi sorun vardı ilk gittiğim doktor kese büyük bebek gelişmemiş demişti gene başka hastaneye gittim bebeğim gözükmüyordu kalp atışını duyamamışlardı Bi türlü ve deli gibi nefes darlığı çekiyordum nefes almakta zorlanıyordum sonra başka Bi doktora gitmiştim kesinlikle başka Bi doktora daha git son gittiğim doktor da eşimle birlikte gittik ve bebeğimi görmüştüm bebeğim sağlıklıymış lütfen aldırma direk başka doktora git özele mesela

Ben de geçen sene aynı durumu yaşadım. Sonra Trombofili panel analizi yaptırdım. Kan pıhtılaşması varmış. Şimdi hamileliğimde her gün kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum.
İmkanınız varsa beklemeden bu testi yaptırın bence. En azından o ihtimali elersiniz ve tekrar gebeliğinizde aklınızda şüphe kalmaz

Evet bende yaptırmayı düşünüyorum.Bu test için regli tarihi vs beklemeye gerek var mı? İnş bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBanada dua edermisiniz sağlıklı bir bebişim olsun.Hamilelerin duası kabul olur derler

Test hamile olmadanda verilebiliyor dimi?

Herhangi bi zamanda verebilirsiniz test.

Amiin inşallah
İnşallah sağlıkla nasip etsin rabbim en yakın zamanda
Yok hayır hiç beklemenize gerek yok. Zaten genlere bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…