Kalp atışı?

Sezerbusra21

Çok şükür rabbime❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
3.995
2.904
53
Kızlar 7 haftalık hamileyim geçen hafta gittiğimde vajinadan kalp atışnı duymştm ana dr begenmedgmden dr değiştrdm baska hastaneye geldim bayan dr muayene olcaktm ama o da izindeymiş şansıma bende erkek dr muayene oldum karından bebek gözktü ultasonda 6+6 artmş ama kalp atşı dinlenmes daha küçük dedi şok oldum dedim geçen hafta dinledim imkansız dnleyemzsn dedi ben yok artık içimden diyrum . Dinleyemedm sorsm iyi dedi bebegn ve 8.5 mm iyi değil mi . Neden böle drlar beni bulur anlamadm birşey yoktr deme arkadşlar biraz panik yaptmda

Tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla geçen hafta vajinal ultrason ile kalp atışını duymuşsunuzdur son gittiğinde ise karından bakıldı yani o yüzden böyle bir durum olmuş olabilir vajinal ultrason daha net herzaman

Aynen geçen hafta vajinaşda duydum bgn gittm karndan duyamadm bebegi gösterdi ama dr dedi imkansız duyman şimdi diynce şaşrdm geçen hafta duymştm çünkü brde 8.5 mm iyimi değer sence

Aynen geçen hafta vajinaşda duydum bgn gittm karndan duyamadm bebegi gösterdi ama dr dedi imkansız duyman şimdi diynce şaşrdm geçen hafta duymştm çünkü brde 8.5 mm iyimi değer sence

Bence iyi deger belki daha fazla bile olabilir karından bakıldığında bu tık geriden görünüyor sanki herşey hep okuduğum konulardan bu sonuca vardım

Bence iyi deger belki daha fazla bile olabilir karından bakıldığında bu tık geriden görünüyor sanki herşey hep okuduğum konulardan bu sonuca vardım
Galiba benmki karına geç düştü çünkü 6+3”2 den vajinada duymştm bebegmi saol cnm içim rahatladı braz da olsa

Ben 6+6 da duydum bugun gittigin dr un cihaz gelismemis olabilir .Ya da kendisi cinstir.
Cinsti canm diyorum grçen hafta duydum yok duymamışsındr yanlış duymuşsundur diyor böle birşey görmedim ultrasonda 6+6 ama ben 7+1 cnm ve 8.5 mm dedi bebek galiba sence iyimi cnm

Cinsti canm diyorum grçen hafta duydum yok duymamışsındr yanlış duymuşsundur diyor böle birşey görmedim ultrasonda 6+6 ama ben 7+1 cnm ve 8.5 mm dedi bebek galiba sence iyimi cnm
Gelisim bir butundur sadece kac mm olduguna bakarak ya da sadece kalbi duyarsk degerlendirme yapilmaz canim .Bir de cok fazla sayilara takilma .Ilerleyen zamanda ne demek istediğimi anlarsin .Mesela ben 12.haftada cinsiyet ogrendim 17 de daha ogrenemeyen oluyor .Ya da senle ayni haftadaki arkadasin bebegi 300 gramken seninki 200 cikiyor gibi ..
Rabbim nasibine yazdiysa gümbür gümbür duyarsin yakinda.Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin .

Ne güzel yazmş canm haklısın taklmamak lazm ama adamın böle konuşması sinirimi bozdu üzüldüm cidden iyi dr bulmak zor dr değiştrym dedim daha kötüsüne düştüm rabbimin korusun meleklermizi inş senn dediğşn gibidir canm beklicem bende ama duydm dr böle sölemesi komiğime gitti inkansız duyamazsn yanlş duymşssndr eşimle gittk kulagmzamıninanalm sana mı deme

6. haftada bebeği 8. haftada da kalbi duydum cnm ben az sabret

iki muayene sekli farklı, karindan ultrason daha geriden geliyo genelde

Karından duyman zor doktor doğru söylemiş vajinalden duyarsın ama onu da her doktor tercih etmez (benim ki hiç etmiyor zorda kaldığı için 5+4 te bakmıştı sonr zamana bırakarak karından dinledi) doktor çok önemli içini rahatlatması lazım. İyice araştır pozitif olan doktora git. Geçmişler olsun

Sagol cnm öle yapcm iyi bir dr gidicem artk eşimde sinrlendi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…