Kalp atışı

Vildan08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
84
34
88
34
Merhabalar 6+1 hamileyim dr vajina ultrasonla baktı ve kalp atışını göremedik haftaya tekrar gidecez bu hafta da kalp atışları oluşmuyor mu haftaya duyamazsak sorunlu gebeliktir dedi bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Çoğu doktor hamileliğin 8. Haftasından önce kalp atışına bakmıyor. Çünkü bazen kalp atışlarını geç duyan ya da az duyan anneler panikliyor. Daha panik yapmak için çok erken bence kuzum. Ben 6 da devlette duydum kalbi. Eşim de duysun diye özele gittim kalbi geçtim çocuğu bile göremediler. 😊

Ben 6. Hafta da duydum 5. Hafta da benım de kalp atışı yok kişiden kişiye değişir bence bekle dua et dinlen hic bir sey olmaz allahın izniyle

Merhabalar 6+1 hamileyim dr vajina ultrasonla baktı ve kalp atışını göremedik haftaya tekrar gidecez bu hafta da kalp atışları oluşmuyor mu haftaya duyamazsak sorunlu gebeliktir dedi bu konuda bilgisi olan var mı acaba
En geç 8. Haftada duyulması gerek diye biliyorum ben ama duyarsınız insAllah bı sonraki kontrolde

İnşallah🙏🙏 kalp atışını duyup derin bir nefes almak istiyorum
Ben de sizinle aynı süreci yaşıyorum 6+3 de bebeği gördük büyümesi de gayet iyi dedi doktor ama kalp atışını duyamadık hareketlilik var ama ses yok daha çok küçük ondan dedi doktor ama benim yüreğim ağzımda 4 gün sonra tekrar bakılacak

Ben de sizinle aynı süreci yaşıyorum 6+3 de bebeği gördük büyümesi de gayet iyi dedi doktor ama kalp atışını duyamadık hareketlilik var ama ses yok daha çok küçük ondan dedi doktor ama benim yüreğim ağzımda 4 gün sonra tekrar bakılacak
cts gunu gidecem bende inş bebişlerimizin kalp seslerini duyarız hayırlısıyla 🙏

Merhaba gittiniz mi doktora duyabildiniz mi kalp atışını

6'da bende duyamadım kuzum 7'de duydum. Ama ekranda attığı belliydi. İzlenebilir haldeydi. Doktorum haftası risk faktörü olmadan kalp atışı için vajinal bakmaya karşı, karından bakıldı bende ve henüz çok küçük olduğu için makine sesi algılamıyor dedi. 7 de karından duydum çok şükür 🤗 Darısı başına.♥️

Back
X