Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En geç 8. Haftada duyulması gerek diye biliyorum ben ama duyarsınız insAllah bı sonraki kontroldeMerhabalar 6+1 hamileyim dr vajina ultrasonla baktı ve kalp atışını göremedik haftaya tekrar gidecez bu hafta da kalp atışları oluşmuyor mu haftaya duyamazsak sorunlu gebeliktir dedi bu konuda bilgisi olan var mı acaba
İnşallahEn geç 8. Haftada duyulması gerek diye biliyorum ben ama duyarsınız insAllah bı sonraki kontrolde
Ben de sizinle aynı süreci yaşıyorum 6+3 de bebeği gördük büyümesi de gayet iyi dedi doktor ama kalp atışını duyamadık hareketlilik var ama ses yok daha çok küçük ondan dedi doktor ama benim yüreğim ağzımda 4 gün sonra tekrar bakılacakİnşallahkalp atışını duyup derin bir nefes almak istiyorum
cts gunu gidecem bende inş bebişlerimizin kalp seslerini duyarız hayırlısıylaBen de sizinle aynı süreci yaşıyorum 6+3 de bebeği gördük büyümesi de gayet iyi dedi doktor ama kalp atışını duyamadık hareketlilik var ama ses yok daha çok küçük ondan dedi doktor ama benim yüreğim ağzımda 4 gün sonra tekrar bakılacak
Merhaba gittiniz mi doktora duyabildiniz mi kalp atışınıBen de sizinle aynı süreci yaşıyorum 6+3 de bebeği gördük büyümesi de gayet iyi dedi doktor ama kalp atışını duyamadık hareketlilik var ama ses yok daha çok küçük ondan dedi doktor ama benim yüreğim ağzımda 4 gün sonra tekrar bakılacak
Dayamadık maalesef bebeğin gelişimi durmuş kürtajla alacaklarMerhaba gittiniz mi doktora duyabildiniz mi kalp atışını
Duydunuz mu acaba kalp atışını?cts gunu gidecem bende inş bebişlerimizin kalp seslerini duyarız hayırlısıyla![]()
Evet duyduk cok şükürDuydunuz mu acaba kalp atışını?
Cok geçmiş olsunDayamadık maalesef bebeğin gelişimi durmuş kürtajla alacaklar
Gözünüz aydın.Evet duyduk cok şükür![]()
Gözünüz Aydın sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBugün duyduk kalp atışını çok şükür. 6+3'teyim. Vajinal ultrasonla baktı.
İnşallahGözünüz Aydın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah![]()