Kalp atışı

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
Merhaba kızlar sat a göre 6+6 günlük hamileyim doktora gittim bugün hayal meyal bebek ve kalp atışı var dedi kese yeterince büyümüs bir hafta sonra gel dedi çok gerginim siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atısını endiselenmelimiyim

Merhaba kızlar sat a göre 6+6 günlük hamileyim doktora gittim bugün hayal meyal bebek ve kalp atışı var dedi kese yeterince büyümüs bir hafta sonra gel dedi çok gerginim siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atısını endiselenmelimiyim
Hala duyamadim 🙄 cumartesi gidecegim insallah duyarim 🙏

3.gebeligim suan 3 unde de 5+3 civari duydum yani 6.hafta oluyor normal 8 haftada duyan var

Hiiç tedirgin olmayın, benim 6+0'da görüldü ama duyulmadı, 7+3'te ise tam duyuldu.
Ve her ikisi de vajinal ultrasonla.

Lütfen içinizi ferah tutun :)

6+3 de bebeği gördüm 8den önce dinlemedi benim doktorum 🥰

Merhaba bende bugün 8+4 ken gittim kalp atışı yok dedi doktor:( 6.haftada alttan muayenede başka doktor görmüştü. Daha çok küçük ve kenarda olduğu için duyamayız demişti. Bugün böyle kötü bir haber aldım😔 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama ben 2 gün sonrası için başka bir doktora baktırcam inşallah yanılmıştır doktor ve cihazı🤲 Lütfen dua eder misiniz benim için😔🤲🏻

Merhaba bende bugün 8+4 ken gittim kalp atışı yok dedi doktor:KK43: 6.haftada alttan muayenede başka doktor görmüştü. Daha çok küçük ve kenarda olduğu için duyamayız demişti. Bugün böyle kötü bir haber aldım😔 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama ben 2 gün sonrası için başka bir doktora baktırcam inşallah yanılmıştır doktor ve cihazı🤲 Lütfen dua eder misiniz benim için😔🤲🏻
Bugün ki muaynenizde karından mı baktırdınız

önce karından yaptı sonra alttan
Canım cihaza görede değişiyor. Mesela bazı cihaz beta hcg 1500 olduğunda kese gösteriyor. Bazılarıda 3000 olmadan göremiyor.
burda bana bi kadındoğumcu anlattı devlet hastanesinde bakmışlar kadına kalbi durmuş alıcazgit kürtajdan randevu al demişler. Kadın ağlaya ağlaya bizim kadındoğumcu arkadaşa gelmiş. 3 boyutlu usg ile kadın alttan bakmış ve kalbini duymuşlar. Diri diri kürtaja göndereceklermiş az daha.
Yani doğrusunu Allah bilir. Metanetli ol olması gereken ne ise o olacak zaten.
Ama keainlikle 1-2 kez daha başka yerlerde başka makinelerle baktır. Kafanda acaba olmasın.. Allah sağlıklı haberlerini duymayı nasip etsin 🙏🏼

Canım cihaza görede değişiyor. Mesela bazı cihaz beta hcg 1500 olduğunda kese gösteriyor. Bazılarıda 3000 olmadan göremiyor.
burda bana bi kadındoğumcu anlattı devlet hastanesinde bakmışlar kadına kalbi durmuş alıcazgit kürtajdan randevu al demişler. Kadın ağlaya ağlaya bizim kadındoğumcu arkadaşa gelmiş. 3 boyutlu usg ile kadın alttan bakmış ve kalbini duymuşlar. Diri diri kürtaja göndereceklermiş az daha.
Yani doğrusunu Allah bilir. Metanetli ol olması gereken ne ise o olacak zaten.
Ama keainlikle 1-2 kez daha başka yerlerde başka makinelerle baktır. Kafanda acaba olmasın.. Allah sağlıklı haberlerini duymayı nasip etsin 🙏🏼
Ben de bu umutla yarın başka bir hastaneye daha gidicem inşallah öyledir inşallah🤲🏻

Merhaba bende bugün 8+4 ken gittim kalp atışı yok dedi doktor:KK43: 6.haftada alttan muayenede başka doktor görmüştü. Daha çok küçük ve kenarda olduğu için duyamayız demişti. Bugün böyle kötü bir haber aldım😔 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama ben 2 gün sonrası için başka bir doktora baktırcam inşallah yanılmıştır doktor ve cihazı🤲 Lütfen dua eder misiniz benim için😔🤲🏻
Aynısını yaşadım birebir, senin için dua edeceğim inşallah yanılmıştır inşallah bebeğin seninledir

Back
X