Kalp atışı...

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Hanımlar kaçıncı haftada keseniz göründü ? Kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bebeğinizin? Ben 5 hf 3 gün hamileyim.telaşlanıyorum duyamıcam diye😢

Canim doktora gittin mi ? Ben kesemi 5+1 de gordum . 6+1 de gittigimde kalbinin olustugunu gorduk ama dinletmedi pazartesi tekrar gidecegim bu sefer duymaya sende gidersen suan kesen gorunur degerle alakali bisey gec dollenme vs olabilir kalp atisini 8 haftada bile duyan var.

Canim doktora gittin mi ? Ben kesemi 5+1 de gordum . 6+1 de gittigimde kalbinin olustugunu gorduk ama dinletmedi pazartesi tekrar gidecegim bu sefer duymaya sende gidersen suan kesen gorunur degerle alakali bisey gec dollenme vs olabilir kalp atisini 8 haftada bile duyan var.
Göründü kese geçen hafta canım...dr belki göremeyiz yinede bi bakalım dedi..göründü ve çok sevindim... ama şimdi kalp atışını duycam mı diye endişeliyim:(

İnşallah sende bende duyarız :)

Göründü kese geçen hafta canım...dr belki göremeyiz yinede bi bakalım dedi..göründü ve çok sevindim... ama şimdi kalp atışını duycam mı diye endişeliyim:KK43:
7. Haftada git canim o zaman cogu kisi duyuyo diyorum ya ben gecen pazartesi gittim olusmus hareketlenmesini gosterdi ama zorlamak istemedi daha yeni olustugu icin 7+1 olacagim o zaman daha da gelisir insallah duyariz 😊

Bende 7+4 oldum geçen hafta gidecektim duyamam panik olurum diye gitmedim bugün gidicem inşallah hepimiz duyarız 🌸🌸

Ben 6 hafta keseyi görmeye gittik o zaman kalbi yeni yeni oluşmaya başlamıştı doktor 2 hafta sonra gel dedi 8 olunca da kalp atışını duyduk

Ben 6 hafta keseyi görmeye gittik o zaman kalbi yeni yeni oluşmaya başlamıştı doktor 2 hafta sonra gel dedi 8 olunca da kalp atışını duyduk
Canım doktor kalbının yenı olustugunı nasıl anladı bende 6+1 de gittim ama kalp atısı duyulmadı

Hanımlar kaçıncı haftada keseniz göründü ? Kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bebeğinizin? Ben 5 hf 3 gün hamileyim.telaşlanıyorum duyamıcam diye😢
Canım telaş yapma 5 iken bende kese bile görünmedi karından. Alttan baktı gördü kalp atışını da bir hadta sonra gördük 6+2 de ben dinledim. Başlarda korkuyordum boş mu dolu mu ne diye. Şimdi o geçti 12. Haftada ikili test oluyo bebeğim sağlıklı olacak mo diye düşünüyorum sende ben gibisin anlaşılan

Ben 5+2 de keseyi gordum 6+3 de kalp atışı duydum. Hepimizin bünyeleri çok farklı kesenin görünmesi veya kalp atışı farklı haftalarda olabilir sakin telaşlanmayın içiniz hep ferah olsun :KK200:

Canım telaş yapma 5 iken bende kese bile görünmedi karından. Alttan baktı gördü kalp atışını da bir hadta sonra gördük 6+2 de ben dinledim. Başlarda korkuyordum boş mu dolu mu ne diye. Şimdi o geçti 12. Haftada ikili test oluyo bebeğim sağlıklı olacak mo diye düşünüyorum sende ben gibisin anlaşılan
O merakla telaşlar hiç bitmiyor 2lisi 4lüsü detaylısı derken hiç bitmiyor 😊😊

Back
X