Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi hafif silik kana gittim 39 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 101 Doktora henüz gitmedim hem kalp atışı hem keseyi görmeye gideyim diyorum beta HCG kaç olunca kalp atışı duyulur acaba
Adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi hafif silik kana gittim 39 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 101 Doktora henüz gitmedim hem kalp atışı hem keseyi görmeye gideyim diyorum beta HCG kaç olunca kalp atışı duyulur acaba
Canim daha cok erken kalp sesini duyabilmen icin once keseyi gormen lazim kesede yalnis deilsem 5000 olmasi lazim beta keseyi gordukten 10 gun sonrada kalp sesini duyarsin hayirli olsun
Canim daha cok erken kalp sesini duyabilmen icin once keseyi gormen lazim kesede yalnis deilsem 5000 olmasi lazim beta keseyi gordukten 10 gun sonrada kalp sesini duyarsin hayirli olsun
Kese için bana vajinal için 1000i geçmeli karın için 5bin demişlerdi ben 5 haftalıkken keseyi karından gördüm sadece kalp atışı 7 haftalıkken gittiğimde görmüştüm birkaç gün sonrası için ilk kontrolünü al istersen haftaya bir gün