Kalp atışı

Ben hiç bilmiyorum ki cuma günü kaç hafta kaç günlüğüm o da muayene de mi belli oluyor canım . Çok şükür keseni görmüşsün . Embriyo gözüküyormuydu içinde . Kusuruma bakma bilmiyorum yanlış bir soru sormuyorumdır umarım

Kızlar nasılsınız durumunuz nasıl. Ben cuma yada cumartesi kese görmeye gidicem inşallah

Bende çarşamba göreceğim keseyi

Canım nasıl sonucun keseyi gördün inşallah

Merhabalar, Rabbim yolculuğunuzu sağlıkla tamamlamayı nasip etsin, evladınızı da kucağınıza alın hayırlısıyla inşallah

Amiiinnn inşallah hepimiz çok mutlu olalımmmm ama ben kendini hiç hamile gibi hissedemiyorum neden hamileyim diyip sevinemiyorum
Bende aynı öyleyim bulantılarım da başlamadı uygulama indirdim gebelik takibi için oraya girip bakıyorum orda kalp atışlarını duyuyorum çok güzel oluyor cuma günü duycaz bizde kalp atışını

Hep peşpeşeee gideceğiz doktora Allahım buraya güzel şeyler yazmayı nasip etsin

Kızlar kaş haftalıkken duydunuz kalp atışını. Ben bugün tam 7 haftalık gittik duyamadık. Çarşamba tekrar gelin dedi

Merhaba kızlar ben de bugün gittim geç döllenme varmış 2 hafta kadar doktor adet tarihimi düzeltti kese vardı embriyo da ama kalp atışını duyamadık 10 gün sonra gel dedi 5+2 miş. Heyecanla bekliyorum ben de hiç hamile gibi değilim söylemek istiyorum herkese ama korkuyorum

merhaba hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…