Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 6+4 yarın randevum o kadar heycanliyim ki ,bu süreçte nasıl olması gerekiyor doktorunuz nasıl bir açıklama ypti acaba ikinci kontrolünüzü ne zamana verdi ,hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar merhaba ultrason görüntüsüne göre kalp atımı normal mi 6. Hafta görüntüsü bu bilen birisi var mıdır ? Doktor aksi bir durum yok dedi ama ben merak ettim
Merhabalar inşallah sağlıklı ilerler güzellikle kucağınıza alırsınızKızlar merhaba ultrason görüntüsüne göre kalp atımı normal mi 6. Hafta görüntüsü bu bilen birisi var mıdır ? Doktor aksi bir durum yok dedi ama ben merak ettim
6+5te kalp atışını duydumBenim de 6+4 yarın randevum o kadar heycanliyim ki ,bu süreçte nasıl olması gerekiyor doktorunuz nasıl bir açıklama ypti acaba ikinci kontrolünüzü ne zamana verdi ,hayırlı uğurlu olsun inşallah
Merhaba öncelikle teşekkür ederim Allah ikimize de sağ salim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenim de 6+4 yarın randevum o kadar heycanliyim ki ,bu süreçte nasıl olması gerekiyor doktorunuz nasıl bir açıklama ypti acaba ikinci kontrolünüzü ne zamana verdi ,hayırlı uğurlu olsun inşallah
Çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle teşekkür ederim Allah ikimize de sağ salim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahvajinal olarak bakıldı elhamdülillah 1 ay sonraya da randevu verildi hafta ile kese boyutu bebek gelişim boyutunu kıyaslıyor ona göre uyumlu olup olmadığını söyledi
Çok teşekkür ederimMerhabalar inşallah sağlıklı ilerler güzellikle kucağınıza alırsınızdoktor bir sorun yok dediyse sorun yoktur canım, 8 haftaya kadar kalp atışının güçlenmesini bekliyorlar o yüzden erken gördüğün için tedirgin oluyor olabilirsin ama stres yapma
6+5te kalp atışını duydumdiğer kontrolü bayağı uzak zamana verdi, tekrar görüşme 11. Haftada olacak canım kalp atışını net duyduktan sonra kontrol süresini uzatıyorlar, forumda da genellikle öyle olmuş konuştuklarım kadarıyla
inşallah sağlıkla kucağına alırsın
![]()
Tüp tedavisi değil ama sadece takviye alıyorum ben prefolıc plus adındaÇok teşekkür ederimpeki bu sürede ilaçlara devam mı acaba eğer sizin tüp tedavisi ise
Benim günde 16 ilaç iğne tüp tedavisi çok zorlanıyorum dilerim bunca sıkıntının sonu çok güzel olurTüp tedavisi değil ama sadece takviye alıyorum ben prefolıc plus adında
Allah inşallah kolaylaştırsın yolunuzu , dua edeceğim size inşallah bu yaşadıklarınızın sonucunda en mutlu olacağınız sona kavuşursunuz , bu dua hepimiz için inşallahBenim günde 16 ilaç iğne tüp tedavisi çok zorlanıyorum dilerim bunca sıkıntının sonu çok güzel olur
Allah razı olsun cümlemize İnşallah çok cok teşekkür ederimAllah inşallah kolaylaştıran yolunuzu , dua edeceğim size inşallah bu yaşadıklarınızın sonucunda en mutlu olacağınız sona kavuşursunuz , bu dua hepimiz için inşallah![]()
![]()
Saglikla gelsin cnm kacinci haftadasin kalp atisini duydun mu ne guzel bir histirAllah inşallah kolaylaştırsın yolunuzu , dua edeceğim size inşallah bu yaşadıklarınızın sonucunda en mutlu olacağınız sona kavuşursunuz , bu dua hepimiz için inşallah![]()
![]()