• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALP ATIŞI

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Cumartesi gittim bebek yolk sac görüldü ama hem karından hemde vajinal usg den kalp atımı göremedi doktor. Perşembe yada cuma yine gidcem ama ümidim yok. Crl 3mm di.
Çok küçük değil mi crl daha. Benim 6,68 de bile zor duyuldu

Çok küçük değil mi crl daha. Benim 6,68 de bile zor duyuldu
Bencede. Aslında haftama göre uyumlu 6 haftaya. Zaten 5/6 mm de duyuluyomuş yarın başka bir uzman doktora daha gidcem içim rahat etsin diye.

Bence 8.yi haftayi da doldurun baska bir doktordan daha gorus almaya oyle gidin. Yasadigim ulkede hamile oldugunuzu ogrendikten sonra ilk ultrason kontrolunu 8-10 haftalikken veriyorlar. Kesesi, yolku, kalp atisi vs her sey net bir sekilde gorunebilsin diye. Insallah saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza.

Sağlıksız dedi şimdi başka dr a geldim. Hiç görünmüyordu embriyo. Kürtaj dedi
Bana da öyle söyledi son gittiğim doktor. 1 hafta beklemeyi tercih ettim kanamanız fakan yoksa bekleyin isterseniz

Merhaba ben geç döllenme ile hamile kaldım. 8+3 te nerdeyse ancak duyuldu kalp atışı. Farklı sebeplerle gebeliğin ilerlememe ihtimali var ama geç dollenmede kalp atışı geç duyuluyor. Doktora 7+0 da gittiğimde yolk sac bile yoktu. On gün geriden geliyorsun nerdeyse dedi
Ama 10 gün sonra 8+3 te embriyo ve kalp atışı USG de görüldü. Kalp atış gücünü beğenmedi bu cumaya yeniden randevu verdi. Doktor adet tarihini değiştirecez böyle goderset, sağlıklı gebelik ama geç döllenme diyeceğiz dedi. Yani bilemedim 7+0 da kalp sesi yok diye kürtaja göndermek bana garip geldi.
Kalp atış hızı yazıyor mu ultrason kağıdınızda inşallah hızlanır atışı. Ben de bu şekilde bekliyorum 81 çıktı benim atış en son

Kalp atış hızı yazıyor mu ultrason kağıdınızda inşallah hızlanır atışı. Ben de bu şekilde bekliyorum 81 çıktı benim atış en son
Bir sürü şey yazıyor ama hangi sayılar neyi ifade ediyor hiç anlamıyorum 🙄

Eklentiler

• IMG_20260127_131059.webp
    IMG_20260127_131059.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
Sağ tarafında da bilgi yok galiba değil mi bunlar ultrason aletiyle ilgili bilgiler
Yok maalesef. Ama benimki baya doktor sesi açmasına rağmen kalp atışı vardı ama dışardan hiç duyulmuyordu. Bu cuma tekrar bakalım istediğim hızda atacak mi dedi. Sizinki 81 iyiymiş ama. Tekrar ne zaman gideceksiniz ? İnşallah istenen hıza ulaşmis olur gittiğinizde 🤞🏻

Yok maalesef. Ama benimki baya doktor sesi açmasına rağmen kalp atışı vardı ama dışardan hiç duyulmuyordu. Bu cuma tekrar bakalım istediğim hızda atacak mi dedi. Sizinki 81 iyiymiş ama. Tekrar ne zaman gideceksiniz ? İnşallah istenen hıza ulaşmis olur gittiğinizde 🤞🏻
100 altında hiç iyi değil dedi. Beklemenin de anlamı yok az atıyorsa yavaş yavaş durur dedi perşembe gideceğim çok stresliyim

Perşembe kendi doktoruma gidicem baslm o ne dicek

100 altında hiç iyi değil dedi. Beklemenin de anlamı yok az atıyorsa yavaş yavaş durur dedi perşembe gideceğim çok stresliyi
Merhabalar, bugün gittiğim doktorda da sonucum değişmedi, haftası 6+6da kalmış normal şartlarda 8+3 olması gerekiyordu. Kanamam yok, doktor düşmesini beklemeyin dedi. Muhtemelen ben haftaya kürtaj olacağım, Allah hepimize sağlık versin inşallah. Sizin son durumunuz nedir?

Bence 8.yi haftayi da doldurun baska bir doktordan daha gorus almaya oyle gidin. Yasadigim ulkede hamile oldugunuzu ogrendikten sonra ilk ultrason kontrolunu 8-10 haftalikken veriyorlar. Kesesi, yolku, kalp atisi vs her sey net bir sekilde gorunebilsin diye. Insallah saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza.
Kalp atışı için beklesem bile haftası şu an 2 hafta geriden geliyor. Hiçbir doktor umutlu konuşmadı. Bebeğim görünüyor ultrasonda kolları bile belli fakat haftası 6+6da kalmış şu an 8+3 olması gerekiyordu sata göre

Back
X