KALP ATIŞI...

derinBzkrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
91
38
32
SAT A GÖRE 9 HAFTALIK HAMİLEYİM DOKTOR 2 HAFTA ÖNCE 4-5 HAFTALIK DEDİ YANİ DOKTORA GÖRE ŞUAN 7 HAFTALIĞIM DÜN KALP ATIŞI İÇİN GEL DEMİŞTİ GİTTİM KARINDANDA ALTTANDA MUAYENEDE KALP ATIŞI YOK DEDİ. HAFTAYA KADAR BEKLEYELİM DEDİ. ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİ BÖYLE OLANINIZ VARMI HİÇ..
DÜNDEN SONRA HAFİF KAHVERENGİ ÇOK AZ AKINTIM BASLADI..

Var canım hiç üzme kendini streste yapma benimki de 8in sonu gibi attığı görüldü olabiliyor , Hayırlısı olsun dua et bol bol için rahatlar

SAT A GÖRE 9 HAFTALIK HAMİLEYİM DOKTOR 2 HAFTA ÖNCE 4-5 HAFTALIK DEDİ YANİ DOKTORA GÖRE ŞUAN 7 HAFTALIĞIM DÜN KALP ATIŞI İÇİN GEL DEMİŞTİ GİTTİM KARINDANDA ALTTANDA MUAYENEDE KALP ATIŞI YOK DEDİ. HAFTAYA KADAR BEKLEYELİM DEDİ. ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİ BÖYLE OLANINIZ VARMI HİÇ..
DÜNDEN SONRA HAFİF KAHVERENGİ ÇOK AZ AKINTIM BASLADI..

Cnm dua et bol bol YA HANNAN C.C. ve YA MUBDIÜ C.C. OKU (sag elini karninin üstüne koy okurken) inşallah güzel haberlerini alırız

ÇOK sağolun kızlar ilk gebeliğim olunca telaşlanıyorum çok hayaller kurdum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Keske alttan baktirmasaydin lekeden korkma belki yerlesiyordur illa duscek diye bisey yok bol bol su ic dua et kalp atısı icinde bekle acele etme Allah yardimcin olsun

Kızlar bugün Dr a gittik keseyi gördük 4-5 haftalık dedi bu çarşamba da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı erken değilmi ya anlamadım pek siz ne diyorsunuz? :/

cumartesi günü keseyi gördük 22.mm di doktor normal büyüyor 6+3 günlük dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi.Kızlar sizce kesenin büyüklüğü iyimi yoksa çokmu büyük okuduğum bazı forumlarda 18 mm de bile kalp atışı duyan var :KK43: çok korkuyorum :KK43:bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.

X