- 4 Ekim 2016
- 9
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Mihrisahsenem
-
Damar filan atıyordur bebegin kalp atışını elinle hissetmen mümkün değil.Hele ki bu dönemde belki doktorda bile duyamazsin.heyecandan olsa gerekSağlıklı gebelik dilerimAcil yardım 7+3 haftalık haftalık hamileyim elimi karnıma koydugumda kalp atışı sesi duyuyorum sanki ? Psikolojik mi yoksa benim mi bebegimin mi kalp sesi gerçi bı kadar erke hiasedilir mi ilk gebeliğim merak ediyorum ? Yardımşarınıza ihtiyacım var ?
6 hafta kalp atışı icin erken bir dönem duyulamamasi cok normal.8.haftada da duzelmiyorsa bir sorun olma ihtimali yuksek.Ben kotu bir tecrube yaşadım bu konuda.Ama dedigim gibi 6 hafta henuz erkenKIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi
Tşk ederim ama renkli doppler ile de bakıldı vajinal olarakta bakıldı kalp atmıyordu geçen hafta yanıp söndüğünü görmüştüm6 hafta kalp atışı icin erken bir dönem duyulamamasi cok normal.8.haftada da duzelmiyorsa bir sorun olma ihtimali yuksek.Ben kotu bir tecrube yaşadım bu konuda.Ama dedigim gibi 6 hafta henuz erken
Bence telaş yapma hiç canım benimki de duyulmadı o haftalarda 8 haftadan önce rahat duyamayız demişti doktor 8. Haftayı bekle bence hiç stres yapma kendine daha cok erkenKIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi
O zaman herşeye hazırlıklı olmalısın canım malesef.Ben de umutla bir doktordan diğerine koştum onun aleti kötü bu tecrübesiz filan insan inanmak istemiyor ama benimkinin cılız kalp atım sesi 9.haftada artik hic duyulmaz oldu ve kürtaj oldum.Doktorum dedi ki hayırlısı böyleymiş sorunlu bir fetus ilerde daha üzücü sonuca varacaktiCok üzüldüm ama işte 1 sene geçmedi simdi 5 aylik gebeyim.Allah hayırlısını nasip etsin senin icin de inşallahTşk ederim ama renkli doppler ile de bakıldı vajinal olarakta bakıldı kalp atmıyordu geçen hafta yanıp söndüğünü görmüştüm
Canım benimki duyulmuştu sonradan duyulmadıBence telaş yapma hiç canım benimki de duyulmadı o haftalarda 8 haftadan önce rahat duyamayız demişti doktor 8. Haftayı bekle bence hiç stres yapma kendine daha cok erken
Amin inş canım Allah sağlık versin size de sadece işlemden korkuyorum hiç anestezi almadım deO zaman herşeye hazırlıklı olmalısın canım malesef.Ben de umutla bir doktordan diğerine koştum onun aleti kötü bu tecrübesiz filan insan inanmak istemiyor ama benimkinin cılız kalp atım sesi 9.haftada artik hic duyulmaz oldu ve kürtaj oldum.Doktorum dedi ki hayırlısı böyleymiş sorunlu bir fetus ilerde daha üzücü sonuca varacaktiCok üzüldüm ama işte 1 sene geçmedi simdi 5 aylik gebeyim.Allah hayırlısını nasip etsin senin icin de inşallah
Yoook ondan hic korkma anestezi verilmiyor kisa bir sure icin uyutuluyorsun bittikten sonra sanki uyuyakalmissin gibi uyanıyorsun gayet dinç bir sekilde kalkip gidiyorsun.hersey yarim saat icinde olup bitiyor hiçbir agri sizi olmuyor.Hatta ben acaba bunlar kürtaj etmeyi unuttumu diye düşünmüştümAmin inş canım Allah sağlık versin size de sadece işlemden korkuyorum hiç anestezi almadım de
karnımızla kasığımızın arasında sanırım tam yerini bilmiyorum bi damar geçiyor. O damar pıt pıt pıt atıyor canım dolayısıyla sen de kalp atışı sanıyorsun. Bir çok kadın doktora bunu sorarmış karnımda atan bişey var diye.Acil yardım 7+3 haftalık haftalık hamileyim elimi karnıma koydugumda kalp atışı sesi duyuyorum sanki ? Psikolojik mi yoksa benim mi bebegimin mi kalp sesi gerçi bı kadar erke hiasedilir mi ilk gebeliğim merak ediyorum ? Yardımşarınıza ihtiyacım var ?
Benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteyegirmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakınYoook ondan hic korkma anestezi verilmiyor kisa bir sure icin uyutuluyorsun bittikten sonra sanki uyuyakalmissin gibi uyanıyorsun gayet dinç bir sekilde kalkip gidiyorsun.hersey yarim saat icinde olup bitiyor hiçbir agri sizi olmuyor.Hatta ben acaba bunlar kürtaj etmeyi unuttumu diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?