Kalp atışı ♡

6+5 iken kalp atısını duyamadık haftaya tekrar cagırdılar ve ben cok strese gırdım arkadaslar erkenmı sızce

Maşallah ablacımm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Bende 5+5 iken keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor

Dünden buyana endiseliyim 6hafta 5günde gözükmedi atısi duyulmadi hayirlisi insallah
Canım beni doktor 7 haftayı geçince çağırdı endişelenme.. daha erken herkeste farklılıklardan olabiliyormuş zamanda. Forumda okudum 9. Hafta kalp atışını duyanda varmış. Bende endişeliyim ama ne yapalım sabır ve dua

6+5 iken kalp atısını duyamadık haftaya tekrar cagırdılar ve ben cok strese gırdım arkadaslar erkenmı sızce
endişe etme bence benim doktorum garanti olsun diye kalp ve keseyi bir arada görmek için 8. haftada baktı herkeste farklıdır bu takılma buna

Hanımlar ben pıhtılaşma bozukluğu nedeniyle 2 düsük yaptım daha önce. Diğer iki gebeliğimde bebek oluşmadı keseler boştu. Şimdi 3.ye hamileyim coraspin ve claxena kullanıyorum. Bugün 6+1 (sat'a göre) kontrole gittim. Bebek oluşmuş kalp atışlarını karından görmeye çalıştı doktor. Başta göremedi ardından ultrason katına yönlendirdi. Orda farklı bir cihazla yine karından bakıldı zayıfta olsa kalp atışı görüyorum dedi diğer doktor. Çokendişeliyim. 10 gün sonra yine randevum var. O güne kadar artar mı kalp atışı düzene girer mi? Bilgisi tecrübesi olanlar lütfen paylaşsın bizlerle Gerci doktorum tehlikeli vs demedi. Artar bu dedi ama yinede korkumu yenemiyorum

Cevap verecek kimse yok muuuu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…