Kalp Atışı🔔

Aynen sat 29 Ekim. Bakalım yarın gidince belli olacaktır, en azından kendisini gösterse kese içerisinde

Alttan oldu, siz perşembe mi gidecektiniz? Haftanız gününüz kaç şu an?
Evet perşembe devlet hastenesinde pazartesi de özel hastaneye randevum var. Devletteki 5+3 te alttan kalp atışı duyamayınca son bir şans verelim dedi çok kötü hissettim özelde ise çok erken dediler. Perşembe ultrasona göre 6+5 olacağım, sata göre 7+5

Olur mu ya her türlü 8’e kadar duyulmayabilir olmasını normal karşılıyorlar. Kese ve yolk kesesi göründü mü?

O zaman minik kalbi de pıt pıt atacaktır inan buna
Ayy nasıl mutlu ettiniz beni desteğiniz için çok teşekkür ederim
Bu arada bebeğin kalbi atmıyorsa kese büyür mü? Ve bebeğin kalbi atmıyorsa belirtilerimde gerileme yaşanır mı? Bilginiz varsa yazar mısınız

naptın canım

5+0 da kese gördük, 6+0 da da kalp atışını duymuş olduk
canım merhaba bir şey soracaktım. ben 3 aralıkta doktora gittim kese 8 mm idi 4 buçuk haftalık falan dedi. bugün 12sinde tekrar gittim 8 gün geçmiş 9. gün oluyor bebeği ve kalp atışlarını gördük dinledik bebek 5 hafta 6 günlük çıktı. sen kese 8 mm çıktıktan kaç gün sonra tekrar gittin ve bebek kaç haftalık çıktı acaba?

Merhaba Ben de ilk 3 aralıkta gittim ama kendi doktorum şehirdışında olduğundan geçici olarak en azından keseyi görür müyüz diye başka doktora gittim ben, 8 mm olarak görüldü ama haftasıyla ilgili bi şey demedi, bebeği görememiştik, sat’a göre 5+0’dım.

Sonra bi de iki gün önce, yani 10 aralıkta gittim kendi doktoruma. Bu sefer hem bebeği gördük, hem de kalp atışını duyduk. Sat’a göre 6+0’dım, doktor da 6+0 olarak belirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…