Kalp atışına göre cinsiyet belliirleme??

Kalp atışı cinsiyet bilirler mi?

• Evet

OY: 2 66,7%
  • Hayır

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

Ayyuzlum96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
25
3
1
Merhaba size bir soru sormak istiyorum bebeğinizin kalb atışı ne kadar dı? Ne cinsiyeti ve kalp atışını bilen anneler yazabilir mi lütfen:)
Çünkü bi yerde okudum diyor ki
Kız bebek de: 140 ve üst
Erkek bebek de: 140 altı
Merak ettim bu teori doğru mu değil mi şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız.

Bende duymuştum böyle bi teori

Bu teori sunu soyluyor, kalp atis hizi 140 ustu ise kiz altindaysa erkek. Yalniz bebeklerin kalp atis hizi haftasina gore degisir zaten, 6-8 hafta arasi 120-140 civariyken sonraki haftalarda 160 ortalamada olmasi beklenir giderek artar. 7. Haftada benim bebegimin 120 idi atis hizi buna gore erkek olmasi lazim ama kizim olacak.

Tsk ederim bu bilginiz icin

Bir kaç konu açmışsınız,cinsiyet tahminiyle ilgili,söylediklerinizim hepsi hurafe.Net sonucu bekleyin bence eninde sonunda belli olcak.Neden bu kadar telaş yaptınız
Telaş yapmıyorum sadece merak ediyorum kaç kişi de doğru çıktı ben de biliyorum hurafe teori ne derseniz diyin ben de biliyorum yani doğruluk payı %50 ya da veya daha fazla o yüzden bu konuları açıyorum merakımdan yani telaşlı olduğumdan değil. Merak sonuçta merak nedir bilir misiniz? acaba hangi teori ne kadar doğruluk payı vardır gibisinden. Herhalde gücünüz sadece bana yetti şu an onca konu varken kese tahmininden cinsiyet tahmini niye onlara böyle şeyler söylemiyorsunuz. O yani gereksiz yorum yapmaya buna denilir gerçekten sonuçta insanoğluyız bazı şeyleri merak ediyoruz ilam böyle olacak şöyle olacak gibi şeyler değil meraktan dolayı herkes bir şey söyledi için bu konuları açtım sohbet olsun diye. Ama siz böyle şeylere karşıysanız yorum yapmayın girmeyin böyle konulara gerek yok, insanları saçma sapan yorumlar lan canlarini sıkmayın lütfen gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…