kalp atışını bugün duyduk...

menfii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
19
1
8
Batman
uzun zamandır üye olmadan forumu takip ediyorum aslında. tüp bebek konusunda ne arasam bu forumlarda çıkıyordu. bugün bende kalp atışlarını duyunca belki birilerine bir fikir olur diye üye olarak yazmak istedim..

öncelikle tüp bebek gereksinimiz eşimin sperm sayısının 400 bin olmasından kaynaklandı.

ilk denememi 2011 temmuzunda yaptık tutmadı. önce samsun ilkadım tüp bebek merkezine gittik ama doktoru beğenmediğimiz için yaptırmamıştık. zaten ruhsatsız olduğu için kapatılmış. tanıdık vasıtası ile medicalparkta yaptırdık ancak tutmadı. tutmadıktan sonraki tavırlar bize "işi ticarete dökmüşler" dedirtti ve 2 yıl tekrar denemedik. çünki tutmadığında doktorumuz durmak yok hemen tekrarlayalım dediğinde sekreter ödemeyi nasıl yapacaksınız diye sorunca "bilerek tutturmaz bunlar boşver" demiştik.

2 yıl aradan sonra tekrar tüp bebek denemeyi düşünüyorken eşimin testisinde büyüme oldu ve biz tüp bebek işini biraz erkene aldık. samsun 19 mayıs ünv de idris hoca ile tanıştık. sağolsun her konuda bize yardımcı oldu. bizi çok iyi yönlendirdi. sperm dondurmasıda yaptık ilerisi için. sonrasında eşim ameliyat oldu ve kanser çıktı. hocamızın bizi yönlendirmesi ile şu an hem gebelik var hem de ilerisi için kullanabileceğimiz dondurulmuş embriyo ve sperm.

idris koçak hoca sayesinde hayatımızda bir çok şey güzelleşti. eşim gönül rahatlığı ile tedavi oluyor bende çocuğumu büyütmeye bakıyorum.

bizim edindiğimiz tecrübe tüp bebekte doktorunuzun çok önemli olduğu. bizim kararımız "eğer tutmayacaksa bile prof tutturamasın" şeklinde oldu. bu denemede tutmasa bile yine idris hocaya yaptırırdım yada en azından başka bir prof a yaptırırdım.

umarım Allah'ım herkesin gönlüne göre verir.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allahım tamamına erdirsin.
Ben geçen sene 2 defa ilk adım tüp bebek merkezinde yaptırdım. Ama tabiki olumsuz olduı. Bu işlerde biraz tecrübesizdim evime yakın diye tercih ettim ama bin pişman oldum. Bu kadar ilgisizlik özensizlik ne gördüm nede duydum. Ama anlayana kadar iş işten geçti tabi. Hem maddi hem manevi hem de zamanımızdan çaldı. Bu sene fakülteye gittik idris koçak için ama izindeymiş. Sertaç beye girdim artık ama oda benimle hiç ilgilenmedi bazı olumsuz şeylerde oldu onunn için eşim orayı istemedi. Ama gerçekten oranın başarı oranının çok yüksek olduğunu biliyorum. İdris bey olsaydı kesinlikle bırakmazdım
Şimdi medical parktayım orda tedavi gördüm. Yumurtalarım toplandı transferi bekliyorum. Dr muhterem akdeniz. Ben orda çok memnun kaldım dr gerçekten benimle çok ilgilendi. Ordada birçok arkadaşım pozitif sonuç aldı
İnşallah bu sefer bende kavuşurum bebişime

Gözünüz aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin...inşallah analı babalı güzel günler görsün. Eşinize çoook geçmiş olsun inşallah durumu iyidir, en kısa zamanda rabbim şifa versin... evet bu süreçte doğru doktor çok önemli, ben 1 yıldır çikolata kistinden beni ameliyat eden doktorumun özel muayenesine gidiyordum, hem çok fazla para harcamış oldum hem de vakit kaybı. Tüp bebekte direk işin uzman doktorunu bulmak gerçekten önemli, şimdi yeni tedavi sürecindeyim Başkent Üni. prof. Hulusi Zeyneloğlu hem hastane olduğu için sürekli kan değerlerime bakılıyor hem de çok daha tecrübeli... İnşallah Rabbim sonunu da güzel eyler, dualarınızı eksik etmeyin...

umarım ikiniz de başarılı ve hayırlı gebelikler yaşarsınız.

ben 2 yıl önce muhterem beye tedavi oldum. çok ilgilenir. ancak en başta biz kendisine götürdüğümüz genetik sonuçlarımıza pek bakmadı. gebelik oluşmayınca bizden genetik testler istedi. oysa biz en başta kendisine götürmüştük ama oralı olmamıştı.

aradan 6 ay geçtikten sonra medical parktan bizi aradılar ve bizim embriyoları dondurduklarını söylediler. istersek tranafer yapaabileceklerini söylediler. sonra hastahaneye gidince bizden izin almadan dondurma yapamayacakları için dondurmadıklarını ve attıklarını söylediler. muhterem bey çok iyi ancak hastahane olayı ticarete dökmüş durumda. o yüzden bir daha özelde böyle şeyler yaptırmam.

neyse arkadaşlar fikir alışverişi isteyen sorusu olan olursa özelden mesaj atarsa tel numaramı yollayabilirim. özelden soru sormak isteyen olursa. bir kaçç güne kadar batmana gideceğim için samsuna geleceklere yardımcı olabilirim diyemiyorum ancak samsunla veya tüp bebekle ilgili bilgi almak isteyen olursa numaramı yollayabilirim.

hepinizin gönlündeki hayatına yansır inşallah.

ve arkadaşlar Allah bana bir evlat nasip etti. çok şükür. 12 martta bir kız dünyaya getirdim. Rabbim tüm isteyenlere bu güzelliği nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…