benim ikinci gebeliğim için geç döllenme demişti doktor yani 6+1 aslında 5+1 di belki o tarz bi durum olabilir. kesenin boyuna göre mi yoksa adet tarihinize göre mi hafta hesaplandı o önemli bence kalbinizi ferah tutun herzaman.
Panikleme normal bazı bebeklerde oluyormuş ki biz 8 haftalık vs duyduk benim arkdşm 10 haftalıkdı duyulmamıştı muayene olmadan çnce çikolata ye korkma duyarsınız
6 biraz erken, benim bebeğim 6 haftalıkken bir bir zahmetle göründü. 8'in içindeyken kalp atışını duyduk. geç döllenme diye bir şey var. yanılıyor olabilirim ama adet gününe göre hesaplamak karışıklık çıkmasın diye dünyada standartlaştırılmış bir şey, geç döllenme de en çok 15 gün arkadan geliyorsun.
Hanımlar benim de duyulmamıstı ve yedi artı ikiye kadar bekledı doktorumuz ve üzücü haberi aldık vajinadan bakıldıgında 6 haftada kesın gorunecegnı soylemstı ama bız yınede bekledık ve boş gebelikmiş o an hayallerım sevınclerim umutlarım geldi gecti gozumn onnden ve ertesı gun kürtaj oldum rabbim kmseye yasatmasın
mesajı yazalı 1 ay olmuş nerdeyse arkadaşım acaba naptınız duyabildiniz mi bebişin kalp atışını? bende sizinkine bezer bir durum yaşıyorum 7+4 te duyamadık hatta bebekte yoktu doktor kendi kendine düşer 1 hafta sonra düşmezse alırız dedi 8+4 te bebeği ve kalp atışını gördük ultrasona göre 6+4 tü ama bebek. 2 hafta sonraya randevu verdi tekrar pazartesi gidicem bakalım bebeşim hala ordamı merak içindeyim
mesajı yazalı 1 ay olmuş nerdeyse arkadaşım acaba naptınız duyabildiniz mi bebişin kalp atışını? bende sizinkine bezer bir durum yaşıyorum 7+4 te duyamadık hatta bebekte yoktu doktor kendi kendine düşer 1 hafta sonra düşmezse alırız dedi 8+4 te bebeği ve kalp atışını gördük ultrasona göre 6+4 tü ama bebek. 2 hafta sonraya randevu verdi tekrar pazartesi gidicem bakalım bebeşim hala ordamı merak içindeyim
Canim benim de bebeğim 6+6 suan ve kalp atışını göremedik karın ultrasondan doktor küçük bir hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi alttan da bakmadi gerizekalı pztesi tekrar gel olmazsa kürtaj dedi şok oldum kanamam yok hcg 60binlerde ne kürtaji yani çok korkuyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi
Canim benim de bebeğim 6+6 suan ve kalp atışını göremedik karın ultrasondan doktor küçük bir hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi alttan da bakmadi gerizekalı pztesi tekrar gel olmazsa kürtaj dedi şok oldum kanamam yok hcg 60binlerde ne kürtaji yani çok korkuyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi
maalesef benim geçen hafta mesajı yazdığım günün akşamı (perşembe günü) kanamam oldu ve kendi kendine düştü sata göre 10 haftalıktı aslında hemen kürtaj da iyi değil sanırım kendi kendine de düşebiliyo işte bende öyle oldu yani. umarım siz iyisinizdir ki bence kürtaja karar vermek için çok küçük değilmi daha ? doktor kendi kendine düştüğü için beklemeye gerek yok dedi tekrar bebiş için çalışmalara başlıcaz bizde.
merhaba kızlar bende geçen hafta doktora gittim hesaplamaya göre 6+3 haftalık hamileyim. kese gayet normal ve iyi dedi. kesenin içinde alt tarafta küçük birşey var ama net bebek bu demedi. şuan kalp atışı yok istersen alttan bakalım istersen haftaya gel dedi. bende bir hafta sonra yanı bu haftaya yeniden randevu aldım. bakalım bu hafta gittiğimde 7+4 olacak. inşallah kalp atışlarını duyarız içimiz rahatlar. Herşey Allah tan. şuan duysak 9 ayın garantisi yok. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. birçok arkadaşımızın 7 veya 8. haftalarda kalp atışı duyulmuş. vajinal ultrasyonda daha erken olabiliyor. Fakat bence gerek yok. Bazı doktorlar 6. 7. haftada kalp atışı duyulmayınca kürtaj demiş. lütfen erkenden bunu yapmayın, mutlaka farklı doktorlara görünün, risk olmadığı müddetçe 8-9 haftayı bekleyin.