Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karından baktıysa duyamaman normal. vajinadan baktıysa büyük ihtimal duyarsın. Ama geç döllenme olmuşsa, 6+1'den daha küçük olacağı için duyamazsın.MERHABA HANIMLAR 6+1 HAMİLEYKEN DOKTORUMA GİTTİM KALP ATIŞI DUYULMADI KESENİN İÇİNDE HİÇ BİRŞEY YOKTU HAFTAYA GEL DEDİ YANİ 7+2 OLUNCA GİDİCEM 6+1 DE GÖRÜLMEMESİ VE KALP ATIŞI DUYULMAMASI NORMAL Mİ ?
MERHABA HANIMLAR 6+1 HAMİLEYKEN DOKTORUMA GİTTİM KALP ATIŞI DUYULMADI KESENİN İÇİNDE HİÇ BİRŞEY YOKTU HAFTAYA GEL DEDİ YANİ 7+2 OLUNCA GİDİCEM 6+1 DE GÖRÜLMEMESİ VE KALP ATIŞI DUYULMAMASI NORMAL Mİ ?
Canim benim de bebeğim 6+6 suan ve kalp atışını göremedik karın ultrasondan doktor küçük bir hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi alttan da bakmadi gerizekalı pztesi tekrar gel olmazsa kürtaj dedi şok oldum kanamam yok hcg 60binlerde ne kürtaji yani çok korkuyorum bilgisi olan yardimci olabilir mimesajı yazalı 1 ay olmuş nerdeyse arkadaşım acaba naptınız duyabildiniz mi bebişin kalp atışını? bende sizinkine bezer bir durum yaşıyorum 7+4 te duyamadık hatta bebekte yoktu doktor kendi kendine düşer 1 hafta sonra düşmezse alırız dedi 8+4 te bebeği ve kalp atışını gördük ultrasona göre 6+4 tü ama bebek. 2 hafta sonraya randevu verdi tekrar pazartesi gidicem bakalım bebeşim hala ordamı merak içindeyim
Canim benim de bebeğim 6+6 suan ve kalp atışını göremedik karın ultrasondan doktor küçük bir hareketlilik var gibi ama kesin kalp atışı diyemem dedi alttan da bakmadi gerizekalı pztesi tekrar gel olmazsa kürtaj dedi şok oldum kanamam yok hcg 60binlerde ne kürtaji yani çok korkuyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi
Norml bu yüzden en güzeli 8. Haftada gitmekMERHABA HANIMLAR 6+1 HAMİLEYKEN DOKTORUMA GİTTİM KALP ATIŞI DUYULMADI KESENİN İÇİNDE HİÇ BİRŞEY YOKTU HAFTAYA GEL DEDİ YANİ 7+2 OLUNCA GİDİCEM 6+1 DE GÖRÜLMEMESİ VE KALP ATIŞI DUYULMAMASI NORMAL Mİ ?