Kalp atisini duyana kadar tedirginmiydiniiz ?

Popliteal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
51
65
88
31
Merhabalar. Yeni uye oldum.
6. Haftalik gebeyim. Oyle heycanliyimki. Herkes heycanlanma hemen bi kalp atisini duy bakiim feln diyor. Surekli negatif seyler.
Bak benim bebegin kalbi durmustu aldirdik felan. Bana yardimci olurmusunuz.
Kotu seyler dusunmemeliyim dimi. Ne yapmaliyim. Bolca dua ediyorum. Sadece bu geliyor elimdn.

6. Haftalik gebeyim. Oyle heycanliyimki. Herkes heycanlanma hemen bi kalp atisini duy bakiim feln diyor. Surekli negatif seyler.
Kotu seyler dusunmemeliyim dimi. Ne yapmaliyim. Bolca dua ediyorum. Sadece bu geliyor elimdn.
tabiki bolca dua et bende çok korkuyordum kalbini duyana kadar 6.haftada duymuştum ilk kalp atışlarını sen o negatif şeylere kulak asma insanlar moral bozmaktan başka bişey yapmıyorlar içini ferah tut stres yapma bol bol dua et Allahın izniyle alırsın inş kucağına sağ salim ;)

heyecanlı ve sabır gerektiren bir süreç ,benimde daha cok yeni ama ister istemez heyecanlanıyoruz ,ilk bebeğimin kalbi durdugu için 9.haftasında kürtaj olmak zorunda kaldım,kalbini bozma bol bol dua edelim,rabbim yavrularımızı bize bagışlasın :KK200:

Allah razi olsun 2 nizdende icim rahatladi biraz Allah gonlunuzun muradini versin sizlerindr

Sanirim bu durum butun bayanlarda var bende 5+5 teyim onumuzdeki hafta doktora gitmeyi dusunuyorum ve surekli dusunmeden edemiyorum kalp atislarini duyacakmiyim, Allah korusun dis gebelik falan olmasin aklima hersey geliyor, bol bol dua ediyorum icimi ferah tutmaya calisiyorum ama insan ister istemez dusunuyor bunlari galiba.

Sanirim bu durum butun bayanlarda var bende 5+5 teyim onumuzdeki hafta doktora gitmeyi dusunuyorum ve surekli dusunmeden edemiyorum kalp atislarini duyacakmiyim, Allah korusun dis gebelik falan olmasin aklima hersey geliyor, bol bol dua ediyorum icimi ferah tutmaya calisiyorum ama insan ister istemez dusunuyor bunlari galiba.
Canim ultrasonda gormedinmi ?
Ben gecen hafta ultrasonds gordum bbende 5+5 im 14 unde gel kalp atisini dinleyelim dedi. Rabbim herkese guzel haber almayi nasip etsin. Kaygilanma sende

Canim ultrasonda gormedinmi ?
Ben gecen hafta ultrasonds gordum bbende 5+5 im 14 unde gel kalp atisini dinleyelim dedi. Rabbim herkese guzel haber almayi nasip etsin. Kaygilanma sende
Hayir canim daha hic gidemedim doktora esimin yuksek lisansindan dolayi yurt disindayiz sigorta yok bildigim bi doktor yok 1 ayimiz kaldi burda Allahin izni ile donecez 1 ay sonra evimize ama iste mecbur haftaya burda gidecem bayag masrafli oluyor diye biraz bekliyeyim dedim insallah pisman olmam.

bende senin gibiyim canm kalp atisini duyana kadar ha duydum ha duyacam catladim duyduktan sonrada acaba atio mu acaba nee alemde hergun doktora gitmek istiyordum en sonunda allah a biraktim ona sigindim kurtuldum hergun dua ediyorum bu beni rahatlatiyor sende oyle yap

Canim ben ilk gebeligimde herseyi kafama cok taktim. idrar testini yaptim aman aman kese görünsün dedim stres yaptım. kese göründü aman kalp atisini duysaydim dedim kafamda bin türlü sey düşündüm. hic aklima gelmeyen başıma geldi. bos gebelikmis kürtaj olmak zorunda kaldim. bu gebeligimde inann oyle rahatim ki.. hiiic düşünmüyorum.. allah nasip edecekse oluyor , yok nasip olmayacaksa birsey sebep oluyor olmuyor işte.. bu kadar basit aslinda.. allaha teslimiyetin ne kadar önemli olduğunu anladim ben.. ilk kontrolume 6. haftanin sonunda gittim.. hiç bir şeyi kafama takmadim.. elhamdullilah kalp atisini duyduk.. ama hic birseyin garantisi yok hayatta. Ben artik Allaha teslimim.. Allah isteyen herkese ve bize evlatlarimizi hayirla kucagimiza almayi nasip etsin. isteyen herkese bu heyecani yaşatsın

Kalp atışını duyduğunda 2li test endişesi başlar sonra 4lü test vakti gelir ardından ayrıntılı ultrason vakti gelse de sağlıklı olduğunu görsem dersin, o da geçince tam içim rahatladı dersin bu sefer hareketleri hissedersin onlara dikkat etmeye başlarsın. Bugün az mı hareket etti çok mu hareket etti derken ağrıların başlar sonra da sancılar gelir; bu sefer sancıları sayarsın ha geldi ha gelecek derken tedirginlik hali böyle uzar gider:) hamilelik=tedirginlik dolu 40 hafta

Ah canim bende aynı durumdayim söyleyince hı daha kucukmus duracak mi bakalım filan diyolar ya nasıl canım sıkılıyor

Canım kalbini ferah tut olumsuz duygulardan kendini ve icinde gün be bun büyüyen yavruyu koru. Merak Etme hicbirsey olmayacak sağlıkla alacaksın kucağına.

Su anda ayni durumdayiz 6+2 hamileyim kalp atislarini da duymadim pazartesi gitcem içimde bi boşluk var sanki inandiramiyorum kendimi burada okuduklarim falan çok moral bozucu diş gebelik hep aklimda

Sadece başlığı okuyarak yorum yaptım az önce kusura bakmayınız.
Konu sahibi ve diğer tedirgin arkadaşlar içinizi ferah tutun bu densizler her yerde ve hamileliğinizin her döneminde karşınıza çıkacak. En iyi savunma kulak tıkama, Allah bilir diyip geçin hiç dinlemeyin bile. Heyecanınızı sizi gerçekten önemseyen insanlarla paylaşın.
Yazılanları okuyup kafanızda kurmayın çünkü burada insanlar genellikle dertlerini paylaşıyor bu yüzden "harika giden bir hamileliğim var yupiii" başlıklı bir konu göremezsiniz ve rahat hamilelik geçirenler de nisbet olsun diye de konulara pek yorum yapmaz. Yani bu moral bozucu konular aslında 1000 hamile içindeki 8-9 talihsiz arkadaşın yaşadıkları.

Arkadaşlar bende çok endiseliyim utrasyonda baktı 6haftalik gebeyim doktor geç yumurtlamissin dedi ve keseyi zorgordu:(

Kızlar sizi cok iyi anlıyorum ama emin olun her hamile kadın aynı şeyleri yaşıyor ben de sürekli kalp atışını duyacak miyim midem az bulandı bişey mi oldu sonra hareketi mi azaldı vs liste uzayıp gidiyor gecelerce uykusuz kaldığını bilirim iyi mi acaba diye ama en son şunu dedim allah istemeden yaprak bile kimildamaz sakin olmak gerek şimdi çok şükür bebisim kollarimda 4.5 aylık olduk bile :) çok yaramaz ama hamilelıgin tadını çıkarın ;)

Back
X