Kalp atışını geç duyanlar yazabilir mi

Normal canım 8 gün geç döllenme ben 31-32 günde bir adet oluyorum ama benim sıkıntılıydı son dönemlerde 1 ayda 2 kere oldum anneannemi kaybettim 2. Olduğum adette hamile kaldım. Bir sıkıntı yok inşallahta olmaz.sende içini ferah tut
Anladım canım basın sağolsun inşallah dediğin gibi olur rabbim sevindirir bizi

Kürtaj oldum hayırlısı değilmiş rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bana da inşallah
canim bende pko luyum bende agustosta dusuk yaptim 6 haftalik
hayirlisi boyleymis dedim ama ertesi ay rabbim tekrar nasip etti. umidini dualarini kaybetme Allah buyuktur. cok gecmis olsun

Benimki tup bebek. 7 haftalik diye gittim alttan bakti 6+1 dedi kalbi cok cok yavas dusebilir riskli dedi. 100 atmasi gerekirdi 50-60 atiyor dedi :( yok mu boyle olup da atisi sonradan hizlanan kizlar

Benimki tup bebek. 7 haftalik diye gittim alttan bakti 6+1 dedi kalbi cok cok yavas dusebilir riskli dedi. 100 atmasi gerekirdi 50-60 atiyor dedi :KK43: yok mu boyle olup da atisi sonradan hizlanan kizlar
Allah yardımcın olsun canım üzülme rizki varsa yaşar yoksa gider zaten sabretmek beklemek en güzeli duanı et bekle çok düşünme gerisi rabbime kalmis

Kürtaj oldum hayırlısı değilmiş rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin bana da inşallah
Merhaba şuan içinde bulunduğum durumla ilgili araştırma yaparken başlığınıza rastladım benim de 8+4 de kalp atışı alamadı bir hafta bekleyelim dedi 2 doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi
Şubat ayında yaşamışsınız bu talihsizliği ve şuan hamilesiniz sanırım sağlıkla gelsin inşallah
Sürecinizi merak ettim kusura bakmayın onun için yazdım

Merhaba şuan içinde bulunduğum durumla ilgili araştırma yaparken başlığınıza rastladım benim de 8+4 de kalp atışı alamadı bir hafta bekleyelim dedi 2 doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi
Şubat ayında yaşamışsınız bu talihsizliği ve şuan hamilesiniz sanırım sağlıkla gelsin inşallah
Sürecinizi merak ettim kusura bakmayın onun için yazdım
Merhaba inşallah bu durumu yaşamazsın sağlıkla alırsın kucağına.Evet şubat ayında boş gebelik değilde kesenin çok gec gelişip bozulmasından dolayı kürtaj oldum biraz korundum 2 ay kadar sonra kendi haline bıraktım çok şükür haberini aldım ve hastaneye kostum bu defa güzel bir dr buldum kendime basımdan geçenleri anlattim ve 2 düşük var dedim bana kan sulandırıcı ve düşük önleyici ilaçlar verdi şimdilik onun sayesinde ıyi olduğunu düşünüyorum ve düşüğü de kan pıhtılaşmasına bağlıyorum çünkü boş gebelik değil dedi dr um eğer imkanın varsa gerçekten güzel bir dr bul kendine bu durumu anlat belki faydası olur aslında duyman gerekirdi bu haftalarda ama duymasan da üzülme rabbim tekrar nasip eder inşallah

Merhaba
5+5hamileyim ama kese yok alttan muaneyle bakıldı gözükmüyor kahve rengi lekelemem var doktor yerleşme olabilir dedi ama yerleşme olması için çok uzun bi süre değil mi? 5 gün önce değerim 1005lerdeydi şuan 3000 lerde olmuştur pazartesi onun sonucuna bakacağız buna ragmen kese yok çok umutsuzum artık

Back
X