Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor 8 haftalikken bebeğe zarar verebilir dinlemeyelim biraz büyüsün dedi,10+3 mü neydi dinlediğimiz. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin, genelde 8.haftada hatta daha erken dinleyenler de olmuş. Bir dahakinde duyarsınız muhtemelen.
Ben 6+2de duydum çok şükür canım geç duyarsan panik yapma döllenmeyle alakalı olabilir geç döllendiyse geç duyarsın benim eltim 9.haftanın sonunda duymuş ve kendini kimseyle kıyaslama onların öyle benim niye öyle değil diye sonuçta aynı kişinin bile gebelikleri farklı oluyor her gebelik bir değil
Ben 6+2de duydum çok şükür canım geç duyarsan panik yapma döllenmeyle alakalı olabilir geç döllendiyse geç duyarsın benim eltim 9.haftanın sonunda duymuş ve kendini kimseyle kıyaslama onların öyle benim niye öyle değil diye sonuçta aynı kişinin bile gebelikleri farklı oluyor her gebelik bir değil