Kalp atışını ne Zaman duyacam

Muhtemelen gittiğinde duyarsın stres yapma bide bol su iç gitmeden idrarına sıkışık ol

7+2 haftalıgım doktora gittim yolk sak oluşmuş bebegin oluşuyor dedi salı gel dedi ne zaman duyarım
Doktor 8 haftalikken bebeğe zarar verebilir dinlemeyelim biraz büyüsün dedi,10+3 mü neydi dinlediğimiz. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin, genelde 8.haftada hatta daha erken dinleyenler de olmuş. Bir dahakinde duyarsınız muhtemelen.

Sen ne zaman duydun canım
Ben 6+2de duydum çok şükür canım geç duyarsan panik yapma döllenmeyle alakalı olabilir geç döllendiyse geç duyarsın benim eltim 9.haftanın sonunda duymuş ve kendini kimseyle kıyaslama onların öyle benim niye öyle değil diye sonuçta aynı kişinin bile gebelikleri farklı oluyor her gebelik bir değil

Ben 6+2de duydum çok şükür canım geç duyarsan panik yapma döllenmeyle alakalı olabilir geç döllendiyse geç duyarsın benim eltim 9.haftanın sonunda duymuş ve kendini kimseyle kıyaslama onların öyle benim niye öyle değil diye sonuçta aynı kişinin bile gebelikleri farklı oluyor her gebelik bir değil
EVet doktor geç döllenme olmuş dedi bir sorun olsa yolk sak oluşmaz dedi işte biraz canım sıkıldı

Back
X