Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 7+0 da duydum çok şükürKızlar selam 5+3 haftalık hamileyim,doktorum 7+4 e,2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için. Normal mi? Siz ne zaman duydunuz?
MaşallahTam 7+0 da duydum çok şükür
Doktor direkt o güne verdi biraz daha büyüsün bebek dedi,erkenden duymak o frekansı bebeğe küçükken yollamak çokta iyi değil8. Haftaya kadar duyulmaması normal karşılanıyor
6+2 de duyduk
Çok erken değil mi ya,doktor bana 7+4 e verdi de,çok küçükken bebeğe o frekansı yollamak iyi değil dedi5+4 da gördüm ben
Şuan 12 hafta olcaz inşallahÇok erken değil mi ya,doktor bana 7+4 e verdi de,çok küçükken bebeğe o frekansı yollamak iyi değil dedi
Ay maşallah maşallah allahım sağlıkla kucağınıza versinŞuan 12 hafta olcaz inşallah![]()
vajinal mıydı karından mı bakılınca duyuldu kalp atışı8. Haftaya kadar duyulmaması normal karşılanıyor
6+2 de duyduk
7.hafta daKızlar selam 5+3 haftalık hamileyim,doktorum 7+4 e,2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için. Normal mi? Siz ne zaman duydunuz?
Ben hiç vajinal kontrol olmadım doğuma kadar hep karından oldum ikiz gebelik ikiside aynı gün duyduk elhamdülillahvajinal mıydı karından mı bakılınca duyuldu kalp atışı