Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gizemlicim sana nasilsin demek icin diger hamileler topigine geldim ama cok kalabalikti yakalayamadim seni:)) burdan konuyu bolmemis olayim opuyorum seni, bebise iyi bak sute de nazlanma ic bakem:))
gizemlicim sana nasilsin demek icin diger hamileler topigine geldim ama cok kalabalikti yakalayamadim seni:)) burdan konuyu bolmemis olayim opuyorum seni, bebise iyi bak sute de nazlanma ic bakem:))
canım benim sakın umudunu kaybetme.....benim bi arkadasım tüp bebek yaptı ve 8.haftada dr bebegin kalbi durmuş yarın gel alalım dedi...o dönem bende hamileyim ve cok stres oldum arkadasım sabaha kadar aglayıp üzüldü ve bir sürü ilaç aldı baş agrısı için....ertesi gün dr a birlikte gittik dr bi an galiba hatırlayamadı ve bi ultrasonla tekrar bakalım dedi...ve inanılmaz bişey oldu...kalp atışlarını duyduk birlikte ve o bebek gectigimiz pazar dünyaya geldi...ve cok saglıklı allah büyük umutların hiç tükenmesin....