Merhaba arkadaşlar...
Ya çıldırmak üzereyim ya görümceler neden herşeye karışmak zorunda anlamıyorum... Hamileyim 6. hafta daha ama doktora gitmek istiyorum ama eşimin aklına beynine nasıl girdiyse gitmenize gerek yok şuan birşey görünmez boşuna gitmeyin diyor, ama bende gitmek istediğimi anlatamıyorum. Sürekli tahlil yaptırmak da iyi değil demiş görümcem eşime, ya fıttıracağım ya benim trioid, demir eksikliği ve myom sorunum var anlatamıyorum ama bugün sinirden durmadan ağlıyorum ya... Önümüzdeki hafta almanyaya gideceğim ve eşimle gitmek istediğimi ilk defa kalp atışını onunla duymak istediğimi anlatamıyorum. Kalp atışı 8. haftada mı duyuluyor gerçekten???? Lütfen cevap verin... üzüldükce ağladıkca kanrım kasıklarım a[/QU
malesef evliysen birde hamile herkes herşeye karışır. aslında ağzı olan konuşuyor. bende 5+45 yani 6 haftalık hamileyim.ilk kez 4+0 lık iken gittim keseyi gmrdüm. dünde yani 5+4 günlük iken ilk kez bebeği ve kalp atışlarını gördüm. tam kaç günlüksün bilmiorum. ama 6 haftaya girdiysen en azından keseyi görmen lazım. ayrıca kan ve idrar tahlili yapılıyo. troid, enfeksizyon.....vs bakılıo. 2 ayda yeni tahliller olacak. ben yerine olsam kimseyi dinlemez doktoruma giderdim. kimseninde haberi olmazdı. eskidendi o bi hamile kal bi doğurmaya doktora git..boşu boşunada kendini yeme. bebişe yazık