Kalp atışını normalden geç duyanlar

Freckless

#HerŞeyÇokGüzelOlacak
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.071
1.474
333
Bursa
Merhabalar 8+2 ve 8+4 ultrason muayenelerinde iki farklı doktor da kalp atışı alamadı 1 hafta bekleyelim dedi
Kese düzgün , yolk sac oluşmuş bir sıkıntı Yok yalnız bebek görünmüyor
9.-10. Haftalarda kalp atışı duyan var mıdır acaba süreçleriyle ilgili yorum yapsalar ne güzel olur :/
Tüm gebelik belirtilerini yaşadım 1-2 gündür azaldı hepsi bitti gibi bir şey
Kürtaj olmak zorunda kalacağım büyük ihtimal ondan da korkuyorum ilk gebelik tecrübem çünkü
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Geçmiş olsun canm ben 2016 da kızımda yaşadım bu sorunu 7 ve 8. Haftaya rağmen kese vardı bebek yok dedi doktor kürtajda ısrar etti kesinlikle kabul etmedim ben hissediyorum var bebek beklicem dedim doktor bağırdı çağırdı (acil doktoruydu aşırı bulantı kusma yüzünden belki serum falan verirler kendime gelirim diye gitmiştim) kanaman olur parça düşürürsün boş keseyi büyütmek daha zor kürtaj olur bilmem ne dedim zaten boşsa büyümez kanamam yok ağrım yok asla kürtaj olmam dedim ve olmadım kızım şuan 2.5 yaşında 1 hafta sonra özel bi doktorda kalp atışını duydum şükür rabbim sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

9+1 de yine aynı oldu iki farklı özel doktora gidiyorum ikisinin yorumu da aynı yarın alacaklar nasip böyleymiş
Şuan 10. Haftanın içindeyim alacak nefesi yoksa elden bir şey gelmiyor maalesef
Siz ne güzel kızınızı kucağınıza almışsınız Allah uzun ömür versin kuzuya :)

Kanama ve ağrı şikayetiniz yoksa bekleyin eğer bebek yoksa kese büzülür büyümez ve kendini atar vücuttan size bi zararı yok yinede rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah

10. haftada yol görünüp hala kalp atışı yoksa yoktur, beklemek size zarar verir doktor haklı aldırmalısın. Hiç üzme kendini 2 ay sonra tekrar sağlıkla gebe kalabilirsin Allah sağlıklı evlat versin inşallah..

İki farklı doktor aynı yorumu yaptıysa zaten öğlen yapmak gerekir .
Çok teşekkürler amin inşallah

Ne olur yazarmisiniz benim de kese düzgün yolk var ama bebek görünmedi 8+4 te bakıldı kürtaj dedi bende kabul etmedim 1 hafta daha bekliyecegim dedim.sizin bebek görünmüşmuydu 8. Haftada kaçıncı haftada kalp sesini duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…