Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün gittim dr detaylı ultrason istedi orada da çok yavaş duyuldu ve hafta olarak geride kalmış. Salı günü yine detaylı çekilecek eğer gelişme yoksa bebeğimi kaybediyorum sanırımBöyle bir şey yaşamadım canım ama lütfen korkma inşallah geç dollenme olduğu için falan bu şekildedir anladığım kadarıyla daha önce kalp atışını duymadın dimi duyup da sonradan yavaşlama durumu söz konusu değil
Bebeğini kaybettin diyip almak isteyen başka doktora gittiğinde kalp atışı duyan kişi bile gördüm ben bu sitede o yüzden lütfen hemen moralini bozma bebeğin inşallah iyidir sağlıklıdır sen stres yaparsan bebek daha çok zarar görür sakince bekleCanım bugün gittim dr detaylı ultrason istedi orada da çok yavaş duyuldu ve hafta olarak geride kalmış. Salı günü yine detaylı çekilecek eğer gelişme yoksa bebeğimi kaybediyorum sanırımultrason çeken kadın olursa mucize olur dedi. Beklemekten başka çare yok dedi.
İnşallah canım dua edip beklemekten başka çarem yok. Eğer benimle kalırsa miniğim mucizem olacak zatenBebeğini kaybettin diyip almak isteyen başka doktora gittiğinde kalp atışı duyan kişi bile gördüm ben bu sitede o yüzden lütfen hemen moralini bozma bebeğin inşallah iyidir sağlıklıdır sen stres yaparsan bebek daha çok zarar görür sakince bekle
Ben de 6 haftada gitmistim cok belirsiz ve az duyuluyordu doktor bir hafta sonra gel dedi,bir hafta sonra normale dönmüstü su an 13 haftalık,insallah sizin de öyle olurİnşallah canım dua edip beklemekten başka çarem yok. Eğer benimle kalırsa miniğim mucizem olacak zaten![]()
Doktorunla konuş tedbir amaçlı hemen kan sulandırıcı kullan bence,belki kanında pihtilasma vardır bebeğe kan akışı az gidiyordurİnşallah canım dua edip beklemekten başka çarem yok. Eğer benimle kalırsa miniğim mucizem olacak zaten![]()
Coraspin kullanıyordum zaten öğrendiğimden beri ama etkili olmadı sanırım keşke iğne verseydiDoktorunla konuş tedbir amaçlı hemen kan sulandırıcı kullan bence,belki kanında pihtilasma vardır bebeğe kan akışı az gidiyordur
Keşke..tek başına coraspin yeterli değil maalesef iğne daha etkiliCoraspin kullanıyordum zaten öğrendiğimden beri ama etkili olmadı sanırım keşke iğne verseydi![]()
Offf çok üZgünüm yaaKeşke..tek başına coraspin yeterli değil maalesef iğne daha etkili
Doktorunuzla konuşun bir an önce kullanın belki kalp atımı güçlenirOfff çok üZgünüm yaadoktorum iğne yazacaktı bende öZel sektördeyim her gün çıkıp yaptıramam eğer aynı etkiyi yapacaksa hap kullanayım demiştm ama bilmiyordum ki
dr da yapar dedi. Keşke garantiye alalım iğne kullanman lazım deseydi ama demedi
![]()
Evet bugün iğneye başladım ama buradan sonra düzelmesi mucize olur sankiDoktorunuzla konuşun bir an önce kullanın belki kalp atımı güçlenir
Onu Allah bilir,inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve bir sonraki kontrolde gümbür gümbür kalp atımıni duyarsın.uzulme Allah büyük.hem coraspin hemde iğne ikisini bir kullan aksatma hiç,bol bol dua etEvet bugün iğneye başladım ama buradan sonra düzelmesi mucize olur sanki![]()
Derya naptınız kontrole gittin mi son durum nedir bebisininEvet bugün iğneye başladım ama buradan sonra düzelmesi mucize olur sanki![]()
Yok canım gitmedim. Yarın gidecektim ama işten izin alamadım. Çarşamba gidicem. Ama kanama vs. hiçbişeyim yok. Gerçi belirtilerim de azaldı ama iğne yaptırıyorum bikaç gündür. Belki bırakmaz bebeğim beniDerya naptınız kontrole gittin mi son durum nedir bebisinin
İnşallah bebeğin seninledirYok canım gitmedim. Yarın gidecektim ama işten izin alamadım. Çarşamba gidicem. Ama kanama vs. hiçbişeyim yok. Gerçi belirtilerim de azaldı ama iğne yaptırıyorum bikaç gündür. Belki bırakmaz bebeğim beni![]()
Şu an aslında 8 hafta ama ultrasonda daha geride görünüyordu. Oksapar diye bir iğne yaptırıyorum 3 gündür. Benim kızımda da hiç belirtim olmamıştı zaten. Bir ara göğüs hassasiyetim vardı ama şimdi yok. Çok istiyordu kızım bir kardeşi olsun. 8 yaşına geldi. Bakacak yardım edecek kimsem yok diye arayı çok açtım. Şimdi ona da söylemiştim, keşke söylemeseydim diyorum. Tek duam bi mucize olur ve miniğim tutunur. Allah önce olmayana, isteyen herkese nasip etsinİnşallah bebeğin seninledirtam kaç haftalık şuan? En azından bundan sonra aklında bulunur hamile kaldığını öğrenir öğrenmez iğne hap kullanmaya başla.clexane 04 luk veriliyordu önceden hala aynı mı bilmiyorum.sabah kalkınca miden bulanıyor mu göğüs hassasiyeti vs
Amin inşallah,gittin mi doktoraŞu an aslında 8 hafta ama ultrasonda daha geride görünüyordu. Oksapar diye bir iğne yaptırıyorum 3 gündür. Benim kızımda da hiç belirtim olmamıştı zaten. Bir ara göğüs hassasiyetim vardı ama şimdi yok. Çok istiyordu kızım bir kardeşi olsun. 8 yaşına geldi. Bakacak yardım edecek kimsem yok diye arayı çok açtım. Şimdi ona da söylemiştim, keşke söylemeseydim diyorum. Tek duam bi mucize olur ve miniğim tutunur. Allah önce olmayana, isteyen herkese nasip etsin![]()