Kalp atışının az duyulması??

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Merhabalar, 7 haftalık gebelik olmasına rağmen bugün kalp atışını çok kesik kesik duyduk ve ultrasonda 6 haftalık görünüyordu. Dr bikaç gün daha bekleyelim dedi acaba hızlanır ve normale döner mi? Daha önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu yine korkuyorum🥺

Böyle bir şey yaşamadım canım ama lütfen korkma inşallah geç dollenme olduğu için falan bu şekildedir anladığım kadarıyla daha önce kalp atışını duymadın dimi duyup da sonradan yavaşlama durumu söz konusu değil

Böyle bir şey yaşamadım canım ama lütfen korkma inşallah geç dollenme olduğu için falan bu şekildedir anladığım kadarıyla daha önce kalp atışını duymadın dimi duyup da sonradan yavaşlama durumu söz konusu değil
Canım bugün gittim dr detaylı ultrason istedi orada da çok yavaş duyuldu ve hafta olarak geride kalmış. Salı günü yine detaylı çekilecek eğer gelişme yoksa bebeğimi kaybediyorum sanırım🥺ultrason çeken kadın olursa mucize olur dedi. Beklemekten başka çare yok dedi.

Canım bugün gittim dr detaylı ultrason istedi orada da çok yavaş duyuldu ve hafta olarak geride kalmış. Salı günü yine detaylı çekilecek eğer gelişme yoksa bebeğimi kaybediyorum sanırım🥺ultrason çeken kadın olursa mucize olur dedi. Beklemekten başka çare yok dedi.
Bebeğini kaybettin diyip almak isteyen başka doktora gittiğinde kalp atışı duyan kişi bile gördüm ben bu sitede o yüzden lütfen hemen moralini bozma bebeğin inşallah iyidir sağlıklıdır sen stres yaparsan bebek daha çok zarar görür sakince bekle

Bebeğini kaybettin diyip almak isteyen başka doktora gittiğinde kalp atışı duyan kişi bile gördüm ben bu sitede o yüzden lütfen hemen moralini bozma bebeğin inşallah iyidir sağlıklıdır sen stres yaparsan bebek daha çok zarar görür sakince bekle
İnşallah canım dua edip beklemekten başka çarem yok. Eğer benimle kalırsa miniğim mucizem olacak zaten🙏

İnşallah canım dua edip beklemekten başka çarem yok. Eğer benimle kalırsa miniğim mucizem olacak zaten🙏
Ben de 6 haftada gitmistim cok belirsiz ve az duyuluyordu doktor bir hafta sonra gel dedi,bir hafta sonra normale dönmüstü su an 13 haftalık,insallah sizin de öyle olur 🙏🏻

Doktorunla konuş tedbir amaçlı hemen kan sulandırıcı kullan bence,belki kanında pihtilasma vardır bebeğe kan akışı az gidiyordur

Keşke..tek başına coraspin yeterli değil maalesef iğne daha etkili
Offf çok üZgünüm yaa🥺doktorum iğne yazacaktı bende öZel sektördeyim her gün çıkıp yaptıramam eğer aynı etkiyi yapacaksa hap kullanayım demiştm ama bilmiyordum ki🥺dr da yapar dedi. Keşke garantiye alalım iğne kullanman lazım deseydi ama demedi🥺

Offf çok üZgünüm yaa🥺doktorum iğne yazacaktı bende öZel sektördeyim her gün çıkıp yaptıramam eğer aynı etkiyi yapacaksa hap kullanayım demiştm ama bilmiyordum ki🥺dr da yapar dedi. Keşke garantiye alalım iğne kullanman lazım deseydi ama demedi🥺
Doktorunuzla konuşun bir an önce kullanın belki kalp atımı güçlenir

Evet bugün iğneye başladım ama buradan sonra düzelmesi mucize olur sanki🥺
Onu Allah bilir,inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve bir sonraki kontrolde gümbür gümbür kalp atımıni duyarsın.uzulme Allah büyük.hem coraspin hemde iğne ikisini bir kullan aksatma hiç,bol bol dua et

Benim de ilk hamilelikte kalbi durdu. İkinci hamileliğimde 7.haftada eşimin memleketinde hastaneye gittik. Kalp atışı yok dedı. Kesede duzenszilşk var dedi. Karartı görüyorum dedi. Kendi evimize dönmemize 15-20 gun vardı. Kendi doktoruma gidince Kürtajla alır dedim. Hiç umutlu konuşmadı cünkü gittiğimiz doktor. 15-20 gün hamileliği falan unuttum. Dag tepe gezdim. Cünkü cok emindim kalp atmayacak. Şimdi kıızm 33 aylık. Ne iğne ne ilaç hiçbir şey kullanmadım.
.

Yok canım gitmedim. Yarın gidecektim ama işten izin alamadım. Çarşamba gidicem. Ama kanama vs. hiçbişeyim yok. Gerçi belirtilerim de azaldı ama iğne yaptırıyorum bikaç gündür. Belki bırakmaz bebeğim beni🥺
İnşallah bebeğin seninledir🤲 tam kaç haftalık şuan? En azından bundan sonra aklında bulunur hamile kaldığını öğrenir öğrenmez iğne hap kullanmaya başla.clexane 04 luk veriliyordu önceden hala aynı mı bilmiyorum.sabah kalkınca miden bulanıyor mu göğüs hassasiyeti vs

İnşallah bebeğin seninledir🤲 tam kaç haftalık şuan? En azından bundan sonra aklında bulunur hamile kaldığını öğrenir öğrenmez iğne hap kullanmaya başla.clexane 04 luk veriliyordu önceden hala aynı mı bilmiyorum.sabah kalkınca miden bulanıyor mu göğüs hassasiyeti vs
Şu an aslında 8 hafta ama ultrasonda daha geride görünüyordu. Oksapar diye bir iğne yaptırıyorum 3 gündür. Benim kızımda da hiç belirtim olmamıştı zaten. Bir ara göğüs hassasiyetim vardı ama şimdi yok. Çok istiyordu kızım bir kardeşi olsun. 8 yaşına geldi. Bakacak yardım edecek kimsem yok diye arayı çok açtım. Şimdi ona da söylemiştim, keşke söylemeseydim diyorum. Tek duam bi mucize olur ve miniğim tutunur. Allah önce olmayana, isteyen herkese nasip etsin🙏

Şu an aslında 8 hafta ama ultrasonda daha geride görünüyordu. Oksapar diye bir iğne yaptırıyorum 3 gündür. Benim kızımda da hiç belirtim olmamıştı zaten. Bir ara göğüs hassasiyetim vardı ama şimdi yok. Çok istiyordu kızım bir kardeşi olsun. 8 yaşına geldi. Bakacak yardım edecek kimsem yok diye arayı çok açtım. Şimdi ona da söylemiştim, keşke söylemeseydim diyorum. Tek duam bi mucize olur ve miniğim tutunur. Allah önce olmayana, isteyen herkese nasip etsin🙏
Amin inşallah,gittin mi doktora

Back
X