- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
-
Inşallah rabbim inşallah bu son şansım 41 yaşındayım geçen yılda aynısı olmuştu inşallah Allah acır halime nerde varsa yardımcısı olsunMalesef olabiliyor.Ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalp atışını karından zor da olsa buldu dr. Sonra bana 1 ay sonraya gün verdi. Gittiğimde meğer o ilk kontrolden sonra kalbi durmuş gelişmemiş 6 haftalıkken durmuş dedi aynı dr. 1ay öyle hamile gibi gezmişim .. Allah yardımcınız olsun siz tekrar tekrar baktırın belki gelişmektedir bakıldığında zayıftır bilemezsiniz.
Bugün her iki ayrı doktorda vajinal baktı duyulmadı.hatta geçen hafta kalp atisi var diyen doktor karından bakıp var demişti bugün hemen ona kostum kendi doktorumdan çıkınca bu kez vajinal bakalım dedi hem karından hem vajinal baktı ve oda yok kalp atisi dedi ama o gun vardı dedi cuma her ikiside bekliyo ama hiç umudum kalmadı herşey bittiVajinal ultrasondan çekinme hiç aksine daha net görünür. Benim 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı. Karından görmek zorlaşıyor. İnşallah hata vardır
Bugün her iki ayrı doktorda vajinal baktı duyulmadı.hatta geçen hafta kalp atisi var diyen doktor karından bakıp var demişti bugün hemen ona kostum kendi doktorumdan çıkınca bu kez vajinal bakalım dedi hem karından hem vajinal baktı ve oda yok kalp atisi dedi ama o gun vardı dedi cuma her ikiside bekliyo ama hiç umudum kalmadı herşey bitti
Hani 6gun once kalp atisi var denmeseydi tamam belki küçük ondan derdim ama önce var denip sonra yok denmesi hic normal değil durum ortadaVajinal ultrasondan çekinme hiç aksine daha net görünür. Benim 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı. Karından görmek zorlaşıyor. İnşallah hata vardır
Tüp bebekte sağlıksız olunca bu tarz şeyler çok oluyor. Hakkında hayırlısı canım üzüldüm çokBugün her iki ayrı doktorda vajinal baktı duyulmadı.hatta geçen hafta kalp atisi var diyen doktor karından bakıp var demişti bugün hemen ona kostum kendi doktorumdan çıkınca bu kez vajinal bakalım dedi hem karından hem vajinal baktı ve oda yok kalp atisi dedi ama o gun vardı dedi cuma her ikiside bekliyo ama hiç umudum kalmadı herşey bitti
Allah herkesin yardımcısı olsun nasipte yoksa napsak boş mağlesefTüp bebekte sağlıksız olunca bu tarz şeyler çok oluyor. Hakkında hayırlısı canım üzüldüm çok
Benim de iki düşüğüm var tüp bebekte pgt yapılmadıkça bilinmiyor sağlıklı mı değil mi çok zor süreçAllah herkesin yardımcısı olsun nasipte yoksa napsak boş mağlesef
Geçmiş olsun sizede buda benim 2.olcak sanırım durum onu gösteriyo. Sizin yaş kaç gencseniz yine benden ıyi durumdasınızdır inşallah yüzünüz güler bundan sonraBenim de iki düşüğüm var tüp bebekte pgt yapılmadıkça bilinmiyor sağlıklı mı değil mi çok zor süreç
Bi kere başladıysan tedaviye devamı gelir merak etme yaş önemli değil bnce demek ki hamile kalabiliyosun öyle düşünGeçmiş olsun sizede buda benim 2.olcak sanırım durum onu gösteriyo. Sizin yaş kaç gencseniz yine benden ıyi durumdasınızdır inşallah yüzünüz güler bundan sonra
Ama maddi manevi bittik artık üç yıldır evliyiz ve 3yildir uğraşıyoruz çok zor her anlamdaBi kere başladıysan tedaviye devamı gelir merak etme yaş önemli değil bnce demek ki hamile kalabiliyosun öyle düşün
Aynen öyle ümit etmek ayrı tedaviler şunlar bunlar bi ara bizde pes edicektik ama şükür şimdi. Bence pes etme kalabiliyosun çünküAma maddi manevi bittik artık üç yıldır evliyiz ve 3yildir uğraşıyoruz çok zor her anlamda
Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşalalhAynen öyle ümit etmek ayrı tedaviler şunlar bunlar bi ara bizde pes edicektik ama şükür şimdi. Bence pes etme kalabiliyosun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?