Kalp atışları acil

Sarmasikasyam

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
271
160
23
46
Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum 7temmuz transferim oldu hersey yolunda gidiyordu 10gün önce kesem yolk fetus gorundu ve hersey guzel dendi.bugün de tekrardan tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede randevum vardı kalp atışıyla ilgili ama ben dayanamayip 6gun once ozel bi hastaneye gittim karin ultrasyonundan bakıldı herşey güzel dedi orasida hatta kalp atışıda var ama senin duyabilmen için vajinal ultrasyon bakmam lazım seni yormayalım sonra 10gun sonra gel dedi.bu arada kendi tüp bebek doktorumla olan randevum geldi yani bu gündü ama kalp atisi duyulmadı bebegimin cuma tekrar gel bakalım emin olalım dendi..benim kafam allak bullak oldu ben hemen ordan çıkıp geçen hafta muayene olduğum özele tekrar gittim kalp atisi var diyen doktora oda vajinal bakalım dedi ve şimdi duyulmuyo kalp atisi dedi.once var sonra yok nasil oluyo bu ya berbat durumdayim

Malesef olabiliyor.Ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalp atışını karından zor da olsa buldu dr. Sonra bana 1 ay sonraya gün verdi. Gittiğimde meğer o ilk kontrolden sonra kalbi durmuş gelişmemiş 6 haftalıkken durmuş dedi aynı dr. 1ay öyle hamile gibi gezmişim .. Allah yardımcınız olsun siz tekrar tekrar baktırın belki gelişmektedir bakıldığında zayıftır bilemezsiniz.

Inşallah rabbim inşallah bu son şansım 41 yaşındayım geçen yılda aynısı olmuştu inşallah Allah acır halime nerde varsa yardımcısı olsun

Vajinal ultrasondan çekinme hiç aksine daha net görünür. Benim 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı. Karından görmek zorlaşıyor. İnşallah hata vardır

Vajinal ultrasondan çekinme hiç aksine daha net görünür. Benim 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı. Karından görmek zorlaşıyor. İnşallah hata vardır
Bugün her iki ayrı doktorda vajinal baktı duyulmadı.hatta geçen hafta kalp atisi var diyen doktor karından bakıp var demişti bugün hemen ona kostum kendi doktorumdan çıkınca bu kez vajinal bakalım dedi hem karından hem vajinal baktı ve oda yok kalp atisi dedi ama o gun vardı dedi cuma her ikiside bekliyo ama hiç umudum kalmadı herşey bitti

Hani 6gun once kalp atisi var denmeseydi tamam belki küçük ondan derdim ama önce var denip sonra yok denmesi hic normal değil durum ortada

Tüp bebekte sağlıksız olunca bu tarz şeyler çok oluyor. Hakkında hayırlısı canım üzüldüm çok

Geçmiş olsun sizede buda benim 2.olcak sanırım durum onu gösteriyo. Sizin yaş kaç gencseniz yine benden ıyi durumdasınızdır inşallah yüzünüz güler bundan sonra
Bi kere başladıysan tedaviye devamı gelir merak etme yaş önemli değil bnce demek ki hamile kalabiliyosun öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…