Kalp Atışları Beni Ağlattı...

wiselight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
59
2
36
Ankara
Arkadaşlar Merhaba,

Minik bebeğimin kalp atışlarını duyduk çarşamba günü... Ağladım duyunca. Öyle hasretle beklediğim bir sesti ki o... Ekrandan görülebiliyor kalp atış hareketi. Rabbimin mucizesi işte. En ümitsiz zamanımda gönderdi hediyemi. Hepiniz bu duyguyu yaşarsınız inşallah. Şuan mide bulantıları çekiyorum, yemek yiyemiyorum ama olsun, buna şükür. Nasıl bekledim bu günleri ben...Hiç şikayetçi değilim. Bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim hepinize nasip eder inşallah. Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatır inşallah... Amin...

tebrik ederim canım ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı benim başıma

canım kendi bebeğimi duymüş gibi oldum ,mucizenle sana cok güzel günler dilerim saglıkla mutlulukla :)
Artık hamilesin ,annesin maşallah :)tüm isteyenler nasip olsun inşallah:)

senin kacıncı denemendi ,en ümitsiz zamanımda yazmişssin ..bende bay hayal kırıklıgı yaşadimda...

sevgiyle

Son düzenleme:

Merhaba Arkadaşım,

Evet benim en ümitsiz zamanımda geldi bebeğim. Birinci denemem başarısız olmuştu. Bende çikolata kisti vardı. Kist varken ilk denemeyi yaptık, olmadı. Sonra ben kisti aldırmak için ameliyat oldum. Ameliyat sonrası 3 ay bekleme süremiz oldu. Bir sürü karamsarlıklar içinde tabii. Sonra ikinci denemeye başlamak üzere merkeze gittim tekrar. Bu sefer uzun protokol uygulayalım dedi doktor. Yani transferden iki ay önce başlandı iğnelere. Her akşam kendime lucrin iğnesini yaparak başladık. 10 gün içinde regl olmam gerekiyordu. Ama doktor uyarmıştı, geç de olabilir dedi. ilk 10 gün içinde regl başlamadı. Ama bende büyük karamsarlıklar başlamıştı. Neden olmuyor diye. İğneler bitti ve ben hala olmamıştım. İkinci aşamaya geçebilmek için regl döneminin 2.gününde olmak gerekiyor ya, ben olmadım tedavi iyi gitmiyor diye üzülüyordum. sonra doktora gittim. Neden olmadı diye sordum o ultrason koltuguna uzanırken. 3 sebebi olabilir dedi. birincisi birkaç gün içinde olacaksındır, ikincisi yine bir kist büyümüştür, üçüncüsü hamilesindir dedi. inşallah üçüncüsüdür dedim ve tam o esnada evet üçüncüsü olmuş, hamilesin dedi. Tedaviye gerek kalmadan Rabbim bebeğimizi göndermişti bize. Ağlayarak gittim eve. O anki mutlulugumu anlatamam, karamsarlığım sevinç gözyaşlarıma dönüşmüştü.. sizde bu Rabbimin hediyesi ve bir mucize değil de nedir???

Merhaba Arkadaşım,

Evet benim en ümitsiz zamanımda geldi bebeğim. Birinci denemem başarısız olmuştu. Bende çikolata kisti vardı. Kist varken ilk denemeyi yaptık, olmadı. Sonra ben kisti aldırmak için ameliyat oldum. Ameliyat sonrası 3 ay bekleme süremiz oldu. Bir sürü karamsarlıklar içinde tabii. Sonra ikinci denemeye başlamak üzere merkeze gittim tekrar. Bu sefer uzun protokol uygulayalım dedi doktor. Yani transferden iki ay önce başlandı iğnelere. Her akşam kendime lucrin iğnesini yaparak başladık. 10 gün içinde regl olmam gerekiyordu. Ama doktor uyarmıştı, geç de olabilir dedi. ilk 10 gün içinde regl başlamadı. Ama bende büyük karamsarlıklar başlamıştı. Neden olmuyor diye. İğneler bitti ve ben hala olmamıştım. İkinci aşamaya geçebilmek için regl döneminin 2.gününde olmak gerekiyor ya, ben olmadım tedavi iyi gitmiyor diye üzülüyordum. sonra doktora gittim. Neden olmadı diye sordum o ultrason koltuguna uzanırken. 3 sebebi olabilir dedi. birincisi birkaç gün içinde olacaksındır, ikincisi yine bir kist büyümüştür, üçüncüsü hamilesindir dedi. inşallah üçüncüsüdür dedim ve tam o esnada evet üçüncüsü olmuş, hamilesin dedi. Tedaviye gerek kalmadan Rabbim bebeğimizi göndermişti bize. Ağlayarak gittim eve. O anki mutlulugumu anlatamam, karamsarlığım sevinç gözyaşlarıma dönüşmüştü.. sizde bu Rabbimin hediyesi ve bir mucize değil de nedir???

cok mutlu huzurlu saglıklı bir hamilelik gecicirsin huzurla bebeğini kucagına alırsın inşallah ,
kız olursa adını mucize bile koyabilirsin :)maşallah

kaç yaşindasin cukulata kisti neredeydi belirtileri neydi ,
iyi ki olmuşssuın ameliyati bak :)bebiş geliyor Hamilesin maşallah sana :)

ben 30 yasındayım, 4 yıllık evliyim. son 2 yıldır bebek istiyorduk ama tedaviye baslamamıstık. sonra bir baktık sol yumurtalıkta 6 cm ebatında çikolata kisti. bu en son sınır oluyormuş. doktor ameliyat dedi, ben yumurtalıgı kaybetme korkusuyla hayır tüp bebek dedim, ama basarısız olunca ve kist hareket ettikçe agrılar coğalınca doktorum beni ameliyata ikna etti. hamile kalırsan bebek büyürken kisti sıkıstırır ve belki hamileyken ameliyat olmak zorunda kalırsın demişti. bende ameliyat oldum. aslında bu ameliyattan sonra 6 ay beklemek gerekiyor çünkü normal yolla bebek oluyormus ama ben bekleyemedim.. 3 ay bekledim ve hemen gittim yine doktora. ikinci tedaviye basladıgımız ay hamile kalmısım. Allahın işi işte. Bebeğim tam bir mucize. kız mı olur erkek mi olur bilmiyorum ama (gerçi erkek gibi hissediyorum) cinsiyeti ne olursa olsun başımın üstünde yeri var... Darısı senin de başına inşallah hayırlısı ile.

arkadaslar gordugunuz gibi hala hayallerdeyim.
diyorum ki bi mucize olmus olsa ve ilaçlari kesince embryo yeniden sıkıca tutunsa düşmemeye karar verse meger oda annesi gibi o jelden ve bukadar ilaçtan rahatsımıs desek..keske

11.gun 68 di 15.gun 23 oldu biliosunuz yarın da yapıcam buyuk ihtimal düsecek ve kimyasal diyecegiz
doktor dusmessede heveselenme ozamanda dıs gebelik mi diye bakmak gerekir dedi ..
ama ben bunu hic duymamıs gibiyim
diyorum size busefer cok umutluydum ..

buarada bahceci fulya da kalan 2 emb hakkında soyle bir bilgi alabldi sonunda,
bana 2 tane 1. kalite emb dondurduk demişlerdi.ama meğer 1.kalite embryolar 4a,4b,4c diye ayrılırmış.
4a eniyi kalite oluyormus,4b gayet iyi ,4c de iyi oluyormuş,sonr 3 a b c orta ,2 a b c zayıd diye gidiomuş

bunuda soyle soylettinm adamlara dedim ki benim 5.gun transferim yapılırken bana 1 en iyi kalite 1 orta 2 de zayıf embyonuz var dediniz,en iyisini koydunuz,orta kalitede olan emb 6.gun yasarsa sondurcaz dediniz sonra bi baktm 2 hemde eniyid ondurulmus diosunuz..1 gecede nasıl oldu bunlar dedim.5.gun olusumunu tamamlamamış bir yumurta ,6.gün gec bişekilde olusumunutamamlarsa eniyi kalitre olabiliomu dedim ozaman bu acıklamayı yaptılar .

yani benim 4a bile tutmadı ,4c bile oldugu supheli 2 embryom tutar mı ,tutarsa gebelikte sorun olur mu(sonucta eniyi kalite değil ,biliosunuz normal gebelikte en cengaver olan dollenıo ve 5.gune gelio ) ,bu sorulardan doalyı sanırım dondurulmusları denemeden maddi manevi toparlanınca direk izmir de baslıcam ama biraz zaman alacak ..ama tabii bi tarafımda agustos eylul gibi dondurulmusları dene diyor ..ama tutmassa ,yada cozulunce ikisi b,ile olebilir..

kızlar dua edin mucize olsun yarın testim yksek cıksın ve dıs gebelik olmasın bebeğim saglıklı bisekilde tutunabilmiş ,zoru basarmıs olsun ,Allahım ol derse olurmuş hayırlısıysa olsun ..hayatım onu beklemekle gecti ama busefer cok emindim..

RABBIM SAGLIKLA KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH. insan cok zorluklarla ulasınca hıc birşeyını sıkayet edemıyor bızde 7 ayımızı doldurduk cok sukur bazen cok canım yansada acısada agrısada öyle tatlı gelıyorkii herseyıyle RABBIM KIMSEYI DERMANSIZ BIRAKMASIN INSALLAH İSTEYEN HER KADINA VERSIN ..

selam arkadasım,

ne yaptın sonuc alabildin mi? inşallah olumlu ve güzel bir sonuç almıssındır... dualarım bebek isteyen tüm arkadaslarımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…