kalp atışlarım

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
38
Diğer
arkadaşlar benim sorunum şu: kalbimde son birkaç gündür bazen atışları hissediyorum ama bazen hissetmiyorum doktora gittim sende çarpıntı var dedi ama o an heyecanlandığım için kalbimde biraz hızlı attı neyse bana diderol diye bi ilaç verdi bu ilacın içeriğini okudum ama kullanıp kullanmamakta kararsızım çünkü netten de okuduğum kadarıyla bu ilaç kalbin hızını yavaşlatıyormuş sanırım şimdi arkadaşlar tamam bu ilaç yavaşlatıyor ama kalbimde sürekli hızlı attığını hissetmiyorum ki bazende yavaşlıyor gibi geliyor eee ben bu hapı yutarsam kalbimi daha da yavaşlatmaz mı korkuyorum ne olur ne yapmalıyım cevap verirseniz sevinirm:18::18::18:

canım eğer doktor tavsiye ettiyse kullan,,en iyisini o biliyordur..boşuna korkma :)

Bende seneler önce o ilaci kullanmistim ama siz ilac kullanmaktan korkuyosunuz ve carpintiniz var hic psikiyatriye gitmeyi düşündünüz mü? Ilaciniz iyi gelir kullanin ve birde psikiyatriye gidin bence geçmiş olsun

ben hemen ilaç kullanımına başlanmasına karşıyım biraz.. iyice araştırın başka doktora da gidin sonra kullanın bence

Canim ben daha oncede baska konuda yazdim kalp ritmim bozuk bu kardiyolog tarafindan gerekli testlerle ortaya cikti.birincisi sen kardiyoloji doktorunami gittin ikincisi hic bir dr senin gogsunu dinliyip aaa sende carpinti var sana ilac yazalim demez dememesi lazim.testlerden ekg den gecmen lazim kalple ilgili ilac kullanman icin.ama buyuk ihtimalle senin psikolojiktir.

Diderali kullanıyorum. Kalp atışını yavaslatir, sakinleştirir de. Antidepresan kullanmak istemeyenler bu ilacı kullanıyorlar. Evde tansiyon aletin varsa nabzını ölç, eğer 90 üzerinde ise ilacı kullanabilirsiniz ama altındaysa zaten gerek yok, çünkü kalp ritmini yavaşlatıyo ilaç. Benim nabzimi bu ilaç düzenledi :) korkma. Ama yarım içebilirsin ben öyle yapiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ritm holter taktırmak istediğini söyle...
24 saat üstünde kalıyo elektrotla bağlıyolar sana...
24 saat sonunda dakika dakika kalp atışların çıkıyo ortaya...
azmı çokmu olduğuna daha iyi karar verilir böylece...
geçmiş olsun...

Çarpıntının kan basıncının yükselmesi nedeniyle oluştuğunu biliyorum, stresli, sıkıntılı dönemlerde çarpıntıya maruz kalan bir çok insan olmuştur.
Bende işsizlik psikolojisine girdiğimde sıkıntıdan kendimde kusurlar arıyordum. Ah o çarpıntılar :)

Canım bende kullandım o ilaçtan iyi gelicektir emin ol. Kalp kaslarını rahatlatacaktır

O ilac kalbin cok hizli attigi durumlarda veriliyor diye biliyorum ben. Madem senin surekli boyle bir rahatsizligin yok cunku bazen atmiyor gibi oluyor diyosun, bence baska bir doktora daha git bir de o baksin.ondan sonra ilaci icip icmeyecegine karar verirsin

o ilacı doktor bana da verdi.
çünkü ben bazı durumlarda çok heyecanlanıyorum.
mesela sınavlarda vs.
sınavdan yarım saat önce çeyrek içeceksin dedi.
bu aslında bir tansiyon ilacıymış.
kalp atışını yavaşlatıyor.
sürekli kullanmıyorum ben.
bana psikiyatr verdi, sana hangi doktor verdi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…