canım tebrik ederim.bende çok stresler yasadım bebek konusunda ama emin ol,kalp atışları değil sadece birde onun hareketlerini göreceksin 10.hafta civarı.ellerini kollarını oynatıyor olacak.ben mutluluktan ölecek gibiydim..ozaman daha başka olacak.allah hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.Doktora gitmiştim 2 hafta önce kese görünmüştü ama bebeği görememişlerdi 5 hafta 5 günlük demişlerdi kesenin büyüklüğüne göre. Dün bir cesaret geldi ve doktora gittim öğreneyim artık dedim ve bebeğimi gördüm resmini bile verdiler kalp atışlarını dinledim ve 7 haftalık olduğunu söylediler. Kalbini dinlerken gözlerimden yaşlar süzüldü 2 haftadır yaşadıklarımı bir çırpıda sildim çok mutlu oldum Allah kucağıma almayıda nasip etsin Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Şeniz
inşallah Allah tamamına erdirir. bende 5 haftalık hamileyim. bebeğimin kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum. bana geçtiğimiz hafta 10 gün sonra gel kalp atışlarını görürüz dediler. ancak bu hafta gitmelimiyim yoksa bir hafta daha beklemelimiyim bilemiyorum. bildiğim tek şey çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?