Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ilk basta gecmıs olsun
benım yengemde aynı durum oldu ve kurtajla sonuclandı
kendınle ılgılı herhangı bır durum yada hatadan olcagını sanmıyorum
cunku ılk gebelıklerde olagan bır durummus
evet zor bır durum ama emın ol senlık bırsey yokdur
umarım en yakın zamnda tekrar kavusursun bebısıne
geçmişolsun canım üzüldüm
bende geçen yıl geç gelen bebeğimi kalp atışının durması sebebi ile kürtajla aldılar
ama umudumuzu yitirmiyoruz olacak inşallah tekrar. seninki kaç haftalıktı canım inşallah gelir tekrar bebeğin
bu arada sorunu kendinde arama drum bana sağlıksız olan gebeliği vücut sonlandırıyor demişti
cnm öncelikle çok geçmiş olsun. ben bunu iki kez yaşadım. çok acı. dört kez de bebeğimi kaybettim. Allah tekrarını göstermesin .
cnm bende varım bu acıyı yaşayan maalesf ki((((((acımızı paylaşalım benimde çok ihtiyacım var
((((((
43:
![]()
guzelım hosgeldın ozaman sanada gecmıs olsun yenımı kaybettın sende bebegını kac haftalıktı
cnm hoşbuldum benim bi ay olmak üzere ama ben hala çoooook kötüyümmm((7 haftalıktı benim ki ve boş gebelik dendi
hala atlamadım ikinci defa aynı şeyi yaşıycam diye çoook korkuyorum.Allah ım esirgesin cümlemizi.....
canım benım 6gun oldu bugun bende 9 haftalıktım bebegımı bıle gordum ultrasonda anlıyorum senı hala kotu olmanı yara sıcakken acıtmazmıs bende daha sersem gıbıyım ama hala aglıyorum artık yaram yavas yavas sogumaya basladı 2.konuda sende haklısın dr 3ay dınlendır vucudunu dedı ama bende 2.aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum
merhabalar öncelikle çok üzüldüm .gecen bir akrabamız 36haftalık bebeğini kaybetti kalp atışları durmuşkordon dolanması yüzünden 2kere dolanmış.düşüne biliyormusunuz herseyi hazırdı beşiği tulumları patikleri herşeyi .ilk çocukları olacaktı nasıl üzüldüm anlatamam benm bebeğim olsa anca bu kadar üzülürdüm bebek babasının gözyasları annenin feryadı hıckıra hıckıra ağladı baba:2: demem oki çok zor Allah herkese sağlıklı mutlu gebelikler nasip etsin.
cnm sorma yaaaa her an aklımda ciddi anlamda psikolojim bozuldu(((Ne yapcağımı bilmiyorum
bide hala regl olmadımmm bunun da stresi mahvetti beni....offffffffffffffffffffffffffffff
sormaya bendede aynı sıkıntı adet olmam gerekıyo vucudumu tanıyorum sıskınlık sıkıntı dedıgın gıbı bıde onun gergınlıgı var uzerımde adet olsam rahatlıcak bıraz vucudum ama bende olmadım dr olursun dedı bakalım persembe kontrolum var bakalım neden adet olmadım hala senın bıde 1ay olmus cok uzun artık olman gerekır sankı
evt cnm ya olmam gerekiyooo bugün 31. günbizim burdaki doktorlar biraz garip hiç biri doğru dürüst ilgilenmiyo özelide aynı devleti de...maalesef ki
(biri söktürücü verelim diyo öbürü kürtajdan sonra 40 güne kadar normal diyo kafayı yiycem anlayacağın
((beklemek en iyisi belkideeee