Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kızla teşekkür ederim.doktorum cuma günü gel ded yani önümüzde ki hafta cuma ya keseyi görelim dedi bu ne demek peki:26:
Cevap rica ediyoruuum
Pazartesi gittim doktora. Şu an için herşey yolundaymış, sadece beklediğimizden daha küçükmüş minnoşum :) kese 5 mm :) Benim yumurtlama geç olduğu için, son adet tarihine göre 6 hafta olsa da, ben 4 haftalık gibiymişim. Sanırım geç yumurtlamanın yanısıra döllenme de geç oldu... Haftaya Cuma gelişimini görmek üzere tekrar gidicez dr.a, kalp atışını o zaman duymayı umuyoruz. Hatta belki bir sonraki haftaya bile kalabilir...
Doktorum, erken gebeliklerde ağrıların çok normal olduğunu, kanama olmadığı sürece bu dönemdeki ağrıların önemsenmediğini söyledi. Zaten son 1-2 gündür ağrılarımda azalma da var.
Cevaplayan arkadaşlar, teşekkür ederim :) Umarım bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir ve herşey yolunda gider :)
doktoruma gittim keseyi gördük.5+3 dedi doktor ama bebiş henüz görünmedi.6.haftayı doldurdum şu an.cuma günü tekrargidicem.hayırlı haberler alırım inşallah.aşırı mide bulantısı ve mide ağrım var.çok uyuyorum halsizim inşallah normale dönerm![]()
Gözün aydın :) Aynen, ben de geçen Cuma bebeğimi ve kalp atışını gördüm :)) Herşeyimiz aynı gidiyor. Doğumu bilemem tabii.. Bana kalsa doğumumuz da aynı olur, çünkü ben normalden korkuyorum, sezeryan tercihim olur. Ama doktorum ne der, zamanla düşüncelerim ne olur, bilemiyorum. Senin nasıl oldu da şimdiden doğum şekline karar verildi? Yapısal bir mecburiyet mi? Yoksa tercih mi?
Benim ilk bebeğim olucak inşallah hayırlısıyla. Allah kalbine göre versin, insan ikincinin farklı olmasını ister tabi, ama ne olursa olsun önce sağlıklı ve hayırlı olsun. Kızın kaç yaşında şu anda? Ben de daha şimdiden ikincinin hesabını yapıyorum :)) Yaş farkları az olsun diye planlar yapıyorum :)
canım benim ilk ocuğum sezeryanla oldu mecburen oldum.onun içinn 2.de öle olmak zorunda.bana kalsa normal doğum istiyodum en sağlıklısı o.kızım şu an 5 yaşında ideal bi yaş aralığı :)