Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi Hastalıkları Kalp çarpıntısı

Ahuzarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
732
1.041
28
Öncelikle iyi geceler hanımlar. Başlıkta belirtiğim üzere son zamlarda kalp çarpıntım çok fazla olmaya başladı. Dün gece uyumaya hazırlanırken hem kalp çarpıntısı hemde nefes almakta zorluk çektim.Önceden de vardı kalp çarpıntım ama son zamanlarda çok fazla olmaya başladı küçük bir ilçede yaşıyorum ve burda kardiyoloji doktoru yok. Geçen yıl acile gittim doktor ritim bozukluğu olabilir dedi. Hayatım çok stresli bundan mı acaba diyorum.Sizde de oluyor mu ?

Gerekirse kalkıp İstanbul'a Ankara'ya gidilmesi gereken bi mevzu. Gidin en yakın hastaneye muayenenizi olun. Burdan kim ne yazabilir? Ekg holter efor testleri yapılması lazım. Ve bilmediklerimiz...

Bir çok nedeni olabilir çarpıntının.
Tansiyon ,,boyun fıtığı mide sorunları,iltahap.
Geçmiş olsun

Gerekirse kalkıp İstanbul'a Ankara'ya gidilmesi gereken bi mevzu. Gidin en yakın hastaneye muayenenizi olun. Burdan kim ne yazabilir? Ekg holter efor testleri yapılması lazım. Ve bilmediklerimiz...
gitme imkanım olsa giderdim sadece buraya yazıp aynı şeyi yaşayan var mı diye sormak istemişti.

Yaşınız kaç,stresli ve kaygılı zamanlarınızda kalbimiz daha çok çarpabilir.Aile hekimine gidip tansiyon ölçtürüp kan tahlili yaptırın ilk etapta.Ve stresin sizi çok etkilemesine izin vermeyin

Geçen hafta yaklaşık 10 gün süren yoğun çarpıntım oldu. Randevu bulamadım ben de sürekli bakıyorum. Strese bağlı olsa bıle gıtmek gerekıyor.

Yaşınız kaç,stresli ve kaygılı zamanlarınızda kalbimiz daha çok çarpabilir.Aile hekimine gidip tansiyon ölçtürüp kan tahlili yaptırın ilk etapta.Ve stresin sizi çok etkilemesine izin vermeyin
21 yaşındayım geçen yıl başladı normalde böyle bişeyle hiç karşılamamıştım.Son zamanlarda çok fazla olmaya başladı özelikle gece olunca çarpıntı oluyor. Stresli bir hayatım var ister istemez stresten uzak duramıyorum.Yarın dediğiniz gibi aile hekimine gidicem teşekkürler yorum için

Geçen hafta yaklaşık 10 gün süren yoğun çarpıntım oldu. Randevu bulamadım ben de sürekli bakıyorum. Strese bağlı olsa bıle gıtmek gerekıyor.
Stresten kayanlık olsa bile insan tedirgin oluyor umarım bir an önce randevu bulursunuz. Teşekkürler yorum için

Benim oluyor kalbimde çarpıntı özellikle yatarken sesinden sol tarafima yatamiyorum bazen ama benimkinin nedeni anemi yıllardır cekiyorum böyle kan alınca düzeliyorum düşünce yine başlıyor, kalp önemli bişey stres,tansiyon vs bir çok sebebi olabilir ihmal etmeyin çok çok geçmiş olsun

Benim oluyor kalbimde çarpıntı özellikle yatarken sesinden sol tarafima yatamiyorum bazen ama benimkinin nedeni anemi yıllardır cekiyorum böyle kan alınca düzeliyorum düşünce yine başlıyor, kalp önemli bişey stres,tansiyon vs bir çok sebebi olabilir ihmal etmeyin çok çok geçmiş olsun
Öncelikle size de çok geçmiş olsun. Benimde ailemden kaynaklı oluyor galiba stresli bir ortamdayım.Bazen çarpıntı hiç olmuyor bazende olduğu zaman uykuda bile olsam uyandırıyor. Yorum için teşekkürler sizde doktora gidin umarım her şey bir an önce düzelir💐

Kalpden de olabilir, Panik atak da olabilir. Muhakkak kardiolojiye gidin, sağlığın şakası olmaz. Komşular ilçelerde vardır herhalde, geçmiş olsun.

Kalpden de olabilir, Panik atak da olabilir. Muhakkak kardiolojiye gidin, sağlığın şakası olmaz. Komşular ilçelerde vardır herhalde, geçmiş olsun.
Baktım şimdi komşu ilçelerde de yok anca yaşadığım ile gitmem gerekiyor o da 15 gün sonraya randevu veriyor. Teşekkür ederim yorum için

Baktım şimdi komşu ilçelerde de yok anca yaşadığım ile gitmem gerekiyor o da 15 gün sonraya randevu veriyor. Teşekkür ederim yorum için
Bazı hastaneler sabah erkenden gidince aynı güne randevu verebiliyor. Birkaç gün böyle devam ederse böyle yaparsınız.

Bazı hastaneler sabah erkenden gidince aynı güne randevu verebiliyor. Birkaç gün böyle devam ederse böyle yaparsınız.
Burdan biri aile hekimine gitmemi söylemişti devam ederse önce oraya giderim onlar gidişata göre yol gösterirler. Tekrardan yorum için teşekkürler

Back
X