Merhaba ara sıra olan ani kalp çarpıntısı yaşıyordum zaten ama pazar günü normal bir anda hızlı şekilde çarpıntı başlayıp bayılma hissi ve eşliğinde kafamin iki tarafinda ve kulağımda yüksek sesle olurya arabalarda bas sesi şeklinde zonklama halsizlik sonrası yüzümün bembeyaz olduğunu ve terledigimi söyledi eşim ve bir gün öncesi akşama doğru başlayan böbrek ağrısı şeklinde sonra kasıklarında kasılmalar hissetmiştim ertesi gün de bu oldu acile de gittik EKG akciğer grafisi normal tansiyonum 15'e çıkmıştı kardiyoloji'ye gideceğim şimdi dünkü de iki kere yine aynı çarpıntı oldu ama sadece çarpıntı ve halsizlik sağ göğsümde de ağırlık ağrı hissi şeklinde devam ediyor ailem de var annem de babam hatta genç yaşta dayımın oğlu ve birçok tanıdım zaten bu şekilde vefat etti 4 ay öncesi de ağabeyim beyin kanaması geçirdi şu anda abim çok şükür iyi Zor günlerdi tek gözünde görme kaybı oldu ameliyat oldu açıldı ama kontrole gittiğimde geçen hafta gözün arkasında uru olduğu söylendi bu önceden Ne oldu sonradan mı oldu hiçbir fikrimiz de yok kafamda bir sürü soru işareti bıraktı tabii ki en iyisini yine doktor bilir ama yaşayan var mı bu şekilde ne olabilir paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim