Şu hayatta kalp çarpıntısından gördüğüm zulmü hiçbir şeyden görmedim. Ne olacak benim bu halim bilemiyorum. En ufak bir şeyde (genelde önemsediğim konularda) heyecan yapıyorum, endişeliyim falan. Kalbimle alakalı bir sorunum yok ama bu endişe, korku beni bitiriyorBenim gibi olan var mı? Ne önerirsiniz?
panik atağın mı var?
çok rahatsız ediyorsa doktora gidebilirsin.bana panik atak gibi geldi bendede var da
merhaba, anlattığınız sey anksiyete (kaygı) bozukluğuna benziyor. Durumunuzu bilmiyorum ama eğer panik atak tanınız varsa, anksiyete sıklıkla panik atağa eşlik edebilir,birlikte görülebilirler.
ben uzun zamandır panik atak hastasıyım herşeyin en kötüsünü düşünmeye programlı bi beynim var aileme bişey olursa diye saatlerce ağladığımı bilirim hele ki şimdi onlardan uzağım iyice sapıttım,az çok tahmin edebiliyorum yaşadığın durumu, ilaveten şunu da eklemek isterim demir eksikliği ve kansızlıkta ileri boyuttaysa çarpıntı yapar
Ya maalesef, biraz da yapısal bir durum sanırım. Herhangi bir ilaç kullanıyor musun buna yönelik? Evet benim kan değerlerimi vs ölçtürmem lazım sanırım, onlar da tetikliyor olabilir.
peki doktor ne diyo durumuna ayferakbulut?
peki senin psikiyatrın ne diyor Aerynn?
doktora kalsa lustral yazacaktı ama ne zaman kadar ilaç kullanıcam diye düşündüm, çok zor gecelerim oluyo, şimdi bide gebelik düşünüyorum ilaç kullanamam, dilerim senin ki bu seviyede kalır,içine atmıcaksın stres yapmıcaksın ama dediğin gibi yapısal
Benim psikiyatrım bu tarz semptomlarımı dikkat eksikliğinin daha iyi karşıladığını söylemişti. Bende odaklanamama, zaman yönetimi problemi, her yere geç kalma gibi farklı özellikler de var çünkü. Yine de dolaylı yoldan panik atak ve anksiyeteyle alakalı olduğuna inanıyorum.
Yok Lustral vs kullanma bence de. Çünkü bünye alışkanlık kazanıyor sonradan bırakmak sıkıntı. Ben Zedprex diye bir ilaç kullanmıştım daha beter çarpıntı yaptı, 1 hafta sonra derhal bıraktım. Ya ben zaten sinirli bir insanım pek içime atmıyorum ama yine de böyle oluyor
valla herkeste bi sıkıntı bi panik, yaşadığımız çağın problemi bu heralde :26:
ataraks diye bi ilaç varmış (böyle mi yazılıyo emin değilim) bide passiflora kullanıyo bazı arkadaşlarım, ilaçta uyku yapıyo,en güzeli kişinin kendini yönetmesi ama zor
Atarax'ı da kullandımUyuyamıyordum bir dönem. Ama bak o feci uyku yapıyor bayağı uyuyorsun.
merhaba,
tiroidinize baktırdınız mı? bende de aynı şeyler oluyordu,hipertiroid hasatasıymışım. ilaçlarımı kullanınca düzeliyorum..
merhaba,
tiroidinize baktırdınız mı? bende de aynı şeyler oluyordu,hipertiroid hasatasıymışım. ilaçlarımı kullanınca düzeliyorum..
Evet aslında ona da baktırmak lazım. Ellerim falan çok terler benim özellikle yazın, belki bağlantısı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?