Kalp durması sonucu kürtaj yardımcı olur musunuz

boniiboncuk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
977
346
18
Kızlar merhaba 1,5 yıl once dış gebelık geçirdim
Ondan sonra gebelık oluşmadı tekrar bi rahim filmi çektirmek için beklerken hamıle oldugunu oğrendım herşey çok güzel ilerliyordu 9. Haftada kalbının durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum
Bu tarz bi durum yaşayan varm? Sonrasında nasıl devam erttbiz
Pıhtılaşma ve kromozom testini verdım sonuç bekliyoruz
Artık çoğu doktor gebelık oğrenır oğrenmez hatta öğrenmeden once bile tedbir amaçlı aspirin başlıyormuş
Bu konu hakkınd bilgisi olan var mı
Bana da doktorum bi daha gebelık oluşursa hemen başlayacagım pıhtılaşma olsun olmasın dedi
O zaman bunda da tedbir amaçlı başlaması gerekmez miydi sizce?

Dış gebelik tamamen farkli bi olay ama kalbinin durması pıhtılasmadan olabilir. Genelde 2 kayıptan sonra testler istenir sizin dış gebeliği de saymış doktor iyi yapmış.
Bende 2 gende homozigot pıhtılaşma var. Biz bunu tedavi görürken öğrendik kayıp yaşamadan. Öncesinde asprine gerek duyulmadı. Gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başladım. Kalp atışıyla da corasprine. 🤗

Ondan sonra gebelık oluşmadı tekrar bi rahim filmi çektirmek için beklerken hamıle oldugunu oğrendım herşey çok güzel ilerliyordu 9. Haftada kalbının durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum
Artık çoğu doktor gebelık oğrenır oğrenmez hatta öğrenmeden once bile tedbir amaçlı aspirin başlıyormuş
Bana da doktorum bi daha gebelık oluşursa hemen başlayacagım pıhtılaşma olsun olmasın dedi
10 haftada kalbi durdu bebeğimin trizomi 18 Down ve bende de pihtilasma cikti canim inşallah diğer gebeliğin de sorun olmaz

Dış gebelik tamamen farkli bi olay ama kalbinin durması pıhtılasmadan olabilir. Genelde 2 kayıptan sonra testler istenir sizin dış gebeliği de saymış doktor iyi yapmış.
Bende 2 gende homozigot pıhtılaşma var. Biz bunu tedavi görürken öğrendik kayıp yaşamadan. Öncesinde asprine gerek duyulmadı. Gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başladım. Kalp atışıyla da corasprine. 🤗
Evet dış gebelıgı zaten gebelikten bile saymıyorlar rahım içinde olmadıgı için
Benım doktorun test gerek yok dedi ben kendim gidip başka yerde yaptırdım testi
O bana sımdıkı hamılelıkte direkt başlayacakmış
Bende kendı kendıme dıyorum kı bunda da tedbır amaçlı başlamalı mıydı acaba
Bu arada tebrik ederim 🥰

Evet dış gebelıgı zaten gebelikten bile saymıyorlar rahım içinde olmadıgı için
Benım doktorun test gerek yok dedi ben kendim gidip başka yerde yaptırdım testi
O bana sımdıkı hamılelıkte direkt başlayacakmış
Bende kendı kendıme dıyorum kı bunda da tedbır amaçlı başlamalı mıydı acaba
Bu arada tebrik ederim 🥰
Kolay değil inanın iğne kullanmak da dönüşümlü yapıyorum bir süre sonra mosmor oluyo gönek bacaklara geçiyorum. Ihtiyacınız yoksa illa da tedbir için ısrarcı olmayın. Bence sonuçları bekleyin. Teşekkür ederim. 🤗

Canım peki kürtaj sonrası rahim fılmi önerdimi doktor?

Merhaba canim benimde malesef 2 ay evvel 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum pihtilasma mi var acaba dedim dr bekle daha 1. Dusuk dedi dinlemedim devlet hastanesine gittim 2 dusuk yaptim diye uydurdum kendi ozel doktorum pihtilasmaya bakilsin diyo dedim kafamdan attim.... iyiki de gitmisim faktor v leiden heterozigot cikti yani pihtilasmAm varmis meger ondan durmus kalbi bebegimin :( 2. Hamilelikte kan sulandirici kullancam sanirim

Merhaba canim benimde malesef 2 ay evvel 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum pihtilasma mi var acaba dedim dr bekle daha 1. Dusuk dedi dinlemedim devlet hastanesine gittim 2 dusuk yaptim diye uydurdum kendi ozel doktorum pihtilasmaya bakilsin diyo dedim kafamdan attim.... iyiki de gitmisim faktor v leiden heterozigot cikti yani pihtilasmAm varmis meger ondan durmus kalbi bebegimin :KK43: 2. Hamilelikte kan sulandirici kullancam sanirim
Çok geçmiş olsun canım çok iyi yapmışsın benımde bir kaybım olmasına ragmen bende o şekilde soyleyıp yaptırdım testleri

Ben daha onceden çektirmiştim 2 yıl once
Ondan sonra bir dış gebelık geçirdim
Sonra gebelık oluşmadı 1 yıl o yüzden tekrar film çektircektım hamıle oldugumu öğrendim
On da da kalbi durdu kurtaj oldım
Gecmıs olsun canım inş bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız🙏🏻Bnmde bebegım 9 haftalıkken kalbı durdu.Kürtaj oldum temmuzun 26sında.Ama allah tekrar kısmet ederse bebiş öncesinde önlem olarak rahim filmi çektirsem diyorum .

Gecmıs olsun canım inş bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız🙏🏻Bnmde bebegım 9 haftalıkken kalbı durdu.Kürtaj oldum temmuzun 26sında.Ama allah tekrar kısmet ederse bebiş öncesinde önlem olarak rahim filmi çektirsem diyorum .
Canım o konuda bir fikrim yok
Bazen kurtaj sonrası yapışıklık olabiliyormuş ever ama ne kadar sure sonra çektirmelıyız çektirmeli miyiz bilmiyorum doktorun mu ınerdi sana
Bende senden 10 gun once oldum kurtaj

Canım o konuda bir fikrim yok
Bazen kurtaj sonrası yapışıklık olabiliyormuş ever ama ne kadar sure sonra çektirmelıyız çektirmeli miyiz bilmiyorum doktorun mu ınerdi sana
Bende senden 10 gun once oldum kurtaj
Ben kürtaj sonrası muayneye gittiğimde doktora sordum.Hocam kürtaj sonrası yapısıklık var mı dıye? O da bana dedıkı ultrasonda gorunmez rahim fılmı çekilmeli dedi.Benim bıldıgım adet bıtınce ıkı gün sonra çekiliyor canım

Ben kürtaj sonrası muayneye gittiğimde doktora sordum.Hocam kürtaj sonrası yapısıklık var mı dıye? O da bana dedıkı ultrasonda gorunmez rahim fılmı çekilmeli dedi.Benim bıldıgım adet bıtınce ıkı gün sonra çekiliyor canım
Evet biliyorum onceden çektirdim ben
Ama bilmiyorum çektirmek gereklı mi su an

Back
X