- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi heyecananalar
rahim filmi alttan mi çekiliyor bunu talep edebilir miyim bi gebeliğim oldu genetik bozukluklardan olabilir denildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin sebebi neydi peki yumurtlama döneminizi nasıl takip ettiniz pekiBende kürtaj olmuştum 2 adet kadar bekledim. Sonra gebeliğim oluştu 1 aylık bebeğim var![]()
Benim boş gebelik oldu, yumurtlama takip etmedim hiçsizin sebebi neydi peki yumurtlama döneminizi nasıl takip ettiniz peki
Rahim filmi elbette çektirebilirsiniz rahim şekli ve tüplerinize bakarlar bu embriyonun genetik sağlığını belirlemez bence tekrar bi doğal yolla deneyin hiç aklınızı gönlünüzü karıştırmayın. Herkesin durumu farklı. Birçok kadın ilk kaybından sonra sağlıklı bebek dünyaya getiriyorrahim filmi alttan mi çekiliyor bunu talep edebilir miyim bi gebeliğim oldu genetik bozukluklardan olabilir denildi
peki şimdi bebeğiniz oldu muBenim boş gebelik oldu, yumurtlama takip etmedim hiç
duanızı eksik etmeyin olur mu her şey için teşekkür ederimRahim filmi elbette çektirebilirsiniz rahim şekli ve tüplerinize bakarlar bu embriyonun genetik sağlığını belirlemez bence tekrar bi doğal yolla deneyin hiç aklınızı gönlünüzü karıştırmayın. Herkesin durumu farklı. Birçok kadın ilk kaybından sonra sağlıklı bebek dünyaya getiriyor![]()
Doğum yapalı 33 gün oldu bir kızım oldupeki şimdi bebeğiniz oldu mu
Bana da bi adet gör filan denildiKürtaj olduğun zamanı ilk regl günü olarak düşün demişti benim doktorum. Sonrasında korunmaya gerek yok demişti. Yani bu herkes için aynı bilmiyorum.
Biz hemen düşünmedik ama 5 ay sonra düşününce oldu
maşallah rabbim acısını göstermesin yavrunuzusun duanızı beklerim inşallahDoğum yapalı 33 gün oldu bir kızım oldu![]()
Bende şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne randevu aldım pıhtılaşma bakarlar mı oda ne söylemem lazımmart sonu kürtaj oldum 2025 yılında kasım ayında da hamile olduğumu öğrendim .benim uzun sürdü adet olamadığım için tekrar hamile kalmam . pıhtılaşma testi için kan verdim genetik bölümünde 20-25 gün sonra çıktı sonucu .
Amin canım benim, kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlarmaşallah rabbim acısını göstermesin yavrunuzusun duanızı beklerim inşallah
Ben gittiğimde 2 tane kürtajımın olduğunu söyledim sorular soruyorlar sonra hangi testler yapılacak ise ona göre sizi yönlendiriyorlar genetik bir tahlil yapıldı bize eşime ve bana kromozom analizi bana ayrıca pıhtılaşma testi yapıldı.Bende şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne randevu aldım pıhtılaşma bakarlar mı oda ne söylemem lazım
Ben birde kadın doğum doktorumun pıhtılaşma testi istediğinide söyledim ama ben söylemeden genetikteki doktor yazmıştı zaten bu testinde yapılması gerektiği yani onlar Birşey demezse siz söyleyin doktordan doktora değişir belki benim gittiğim baya ilgilendi sağolsun.Bende şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne randevu aldım pıhtılaşma bakarlar mı oda ne söylemem lazım
teşekkür ederimBen birde kadın doğum doktorumun pıhtılaşma testi istediğinide söyledim ama ben söylemeden genetikteki doktor yazmıştı zaten bu testinde yapılması gerektiği yani onlar Birşey demezse siz söyleyin doktordan doktora değişir belki benim gittiğim baya ilgilendi sağolsun.
Bende öyle söyliyim o zaman 2 fane diyimBen gittiğimde 2 tane kürtajımın olduğunu söyledim sorular soruyorlar sonra hangi testler yapılacak ise ona göre sizi yönlendiriyorlar genetik bir tahlil yapıldı bize eşime ve bana kromozom analizi bana ayrıca pıhtılaşma testi yapıldı.
Çok acı oldu my işlem sırasında acababana da öyle söyledi vakumla direkt geldi kolay geçti denildi ama vesveseler içimde bulunduğum acı durumun düşünceleri peşimi bırakmıyor
hayır işlem sırasında anestezi aldım çok kısa sürüyor 15 dk girmeden önce ilaç veriyolar ben daha önce doğum yapmadığım için rahimin açılması için o biraz ağrı yapıyor çıktıktan sonra da anestezi etkisi geçene kadar karnım ağrımış kendimde değildimÇok acı oldu my işlem sırasında acaba
Burada çok okudum anestezi verilmeden falan diye korkuyorum çok benim de bebeğimin kalbi çok yavaştı yarın durduysa kürtaj olacakhayır işlem sırasında anestezi aldım çok kısa sürüyor 15 dk girmeden önce ilaç veriyolar ben daha önce doğum yapmadığım için rahimin açılması için o biraz ağrı yapıyor çıktıktan sonra da anestezi etkisi geçene kadar karnım ağrımış kendimde değildim