Kalp Krizi Belirtisi Mi?

Arora

Pretty woman :)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
2.538
7
Yaklaşık 2 haftadır sol kolumda uyuşma ve ağrı hissediyorum.. Bununla birlikte göğsümde yanma ve ağırlık ayrıca nefes darlığı hissediyorum.. İnternetten baktım, kalp krizi belirtisi olarak geçiyor bunlar.. 1 ay öncesinden böyle sinyaller verebilirmiş.. Kardiyologdan randevu aldım ama bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen...
 
bayınle alakalı bırseyde olabılır allah korusun doktoru ıhmal etme
 
Beyinle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü 8 ay önce beyin tomografisi çektirmiştim herangi bir şey çıkmadı.. Ama az önce tiroid belirtilerinde de ritm bozukluğu, çarpıntı gibi belirtiler okudum.. Umarım onunla ilgisi yoktur..
Bir de stresten olabilir mi acaba, bu aralar çok üzüldüğüm dönemler oldu.. Stres de tetiklemiş olabilir belki..
 
canım aynı şikayetler annemde de vardı. kardiyolojiye gittik efor eko ve anjiyo sonucu tıkalı damar buldular ve stent takıldı. kesinlikle ihmal etme .bence de kalple ilgili bir problemi işaret ediyor bu bulgular.
telaşa da kapılma,sakin ol ama sonuna kadar üzerine düş ihmal etme.
çok çok geçmiş olsun.
 
Çok geçmiş olsun Ardayasbu..Bu yaşta umarım tıkalı bir damar çıkmaz başıma.. Gerçi kalp hastalığı yaşı çok düştü ama :KK43:
Aslında belirtilerim daha çok panik atağa da benziyor.. Daha önce de ergenlik döneminde panik atak geçirmiştim.. Şikayetlerim buna benzerdi yine.. Bu dönem de çok sıkıntı yaptım, yine aynı şey olabilir.. Bakalım doktor ne diyecek..
 
benim de sol kolumda uyuşma var. doktora gitmeye korkuyorum çünkü daha iki yaşındayken kalbimde bir sorun yaşamıştım.
 
Geçmiş olsun Yusum, ben de çok korkuyorum doktora gitmekten.. Uzun yıllar hastanede geçirdim çünkü.. Ama bir yerde mecburuz gitmeye.. Sen de ihmal etme, Allah korusun herangi bir şey varsa en azından erken teşhis edilmiş olur, önlemi alınır..
 
sağol canım. benim kalbimde delik vardı( literatürdeki adını bilmiyorum) ilkokul bitince kapanmıştı tedaviyle. 2yıla bir giderdim doktora ama son birkaç yıldır gitmiyorum ve elimdeki uyuşukluk bugün daha da arttı. olmadı bayram dönüşü gideceğim artık. bilgisayar başında çok oturmaktan falan diyeceğim ama sağ elimde hiçbirşey yok. bugün sol parmak uçlarım acayip uyuşuyor özellikle
 
Babam aynı şikayetlerle kalp krizi geçirdi bu yaz :KK43:
Ardından da by-pass oldu.
Acilen eko çektirmeni tavsiye ederim.
Dilerim düşündüğümüz kadar ciddi değildir,çok geçmiş olsun.
 
X