Kalp mi kirdim ?

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
kizlar annem dun bana geldi , burda 1 gece uyudular kardesimle.

Az once oturduk konusuyoruz bana nasihatlar veriyor, kimseye birsey anlatma gel bana anlat diye bende anlatigim zaman sen hep hevesimi kiriyorsun sana birsey anlatilmaz anne kusuruma bakma dedim.

Cunku gercektende oyle ne desem ne soylesem hep begenmezlik eder bilmem ne eder. Mesala hamileydim anne ben hamileyim dedim. tersledi ben resmen konusmak bile istemedi sinirden napacami bilemedim. Her konuda boyle nerdeyse.

Bilmiyorum oturupta konusursak ben canim skiliyor bilmem kimseyi begenmiyor herkesi kucuk goruyor.
Oturumus birde dun diyor ki bir kiz 'o.. yaparsa öldurmeli'
Ne sacmaa dedim sen dindarim diyorsun bu mu dindarligin senin dedim.

Ben zaten cok cektim onun elinden.. allah kurtardi beni..

Ama bilmiyorum evime gelmis sonucta onca yol etmis. Susamiydim ki. Gucendi sanki..
Konusmadi ondan sonra benlen fazla kalkicam dedi.

Tabiki iyi yapmamışsın, annen o senin nasıl olursa olsun. Tamam deseydin, kafanı sallasaydın, geçiştirseydin vs. Ama arkadaşına davranır gibi davranmamalı bence. Öf bile demeyin diyor hadisi şerifte tabiki her konuda olduğu gibi bunda da bu benim fikrim herkesin düşüncesi aynı olamaz.

Tabiki iyi yapmamışsın, annen o senin nasıl olursa olsun. Tamam deseydin, kafanı sallasaydın, geçiştirseydin vs. Ama arkadaşına davranır gibi davranmamalı bence. Öf bile demeyin diyor hadisi şerifte tabiki her konuda olduğu gibi bunda da bu benim fikrim herkesin düşüncesi aynı olamaz.
Annesi birilerini oldurmekten bahsediyor peki annecimmi deseydi.

Öf demeye getiriyor insani okadar yani.. gunaha sokuyor beni zaten

Annenle çok arkadaş gibi sohbete girme ama geldiysebevine gönlünü hos tut kendi fikirlerini kirmadan söyleyebilirsin tabi ki..

Cok cahil ya biliyorum. Ben oysa bunlara cok karsiyim bir kadin 18 yasindan sonra istedigini yapmali!
Niye 18? Doğum gününün gecesi birden bir olgunluk mu geliyor üstüne? Her şeyi birden yapabilir hale mi geliyor? Yetişkin mi oluyor? Geçelim bu “ben büyüdüm, özgürüm, bireyim, kimse bana karışamaz” safsatalarını.

Annenize bir şey anlatmayacaksanız “anne hayatım gayet iyi. Bir şey olursa anltırım” diyebilirdiniz. Konu kapanırdı. Birini öldürme konusuna gelince de daha makul yapılacak çok açıklama var. Anlatırsınız anlamazsa farklı düşünüyoruz der yine konuyu kapatırsınız.

Niye 18? Doğum gününün gecesi birden bir olgunluk mu geliyor üstüne? Her şeyi birden yapabilir hale mi geliyor? Yetişkin mi oluyor? Geçelim bu “ben büyüdüm, özgürüm, bireyim, kimse bana karışamaz” safsatalarını.
Tip beyin gelisiminin 18 yasinda tamamlandigini soyluyor buna dayanarakta kanunlar 18 yasindaki akli dengesi yerindeki her birey kendi sorumluluklarini alabilir diyor.

Siz orf adetlere gore konu sahibi tip ve hukuka gore konusabilir degil mi.

Back
X