kalp mi mantık mı ?

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
aslında bu konuyu açmadan önce çok düşündüm ama birde sizlere danışayım dedim.. burda biçok konuyu okuyor yardımcı olmaya çalışıyorum umarım sizde bana yardımcı olursunuz.. benim çok uzun süreli olmayan bir ilişkim var ama çok yeni de değil. hayat görüşlerimiz düşüncelerimiz benziyor burda bi sorun yok. Fakat yinede çok sık tartışıyoruz. Nedenini çözemiyorum belki kıskançlık belki ilişkimiz dışındaki sorunlar yüzünden.. herzaman alttan almaya çalışıyorum çünkü belkide ilk defa aşık oldum. yinede çok kırıldım çünkü çok sık oluyor bıktım..ben böle biri değildim kimseyi alttan almazdım ama ilk defa çok karışığım . aklım ayrıl seni el üstünde tutucak birini bulursun elbet kendini üzmene değer mi kısmet değilmiş diyor kalbim bu kadar çabuk pes etme biraz daha savaş bu kadar basitmiydi herşey diyor. ben şimdi ne yapmalıyım? peki siz ilişkilerinizde hangisini dikkate alırsınız?

o kavgalar ilişkiyi soğutuyo.artık bazı şeylerden zevk alamıyo insan barışsan bile zamanlar o aşkımlar bitanemler yok oluyo.

çünkü insanın artık içinden gelmiyo.

tamamen ayrılmasan da gün içinde çok fazla görüşmeyin..görüşmeleri kısa tutun.birbirinizi özlemek için zaman verin...ilişki tartışmaktan laçkalaşmıştır.ayrılma seviyosan tabiki ayrılamazsın da en azında dediğim gibi zırp pırt görüşmeyin

kendisi başka bir şehirde zaten görüşemeyiz. tartışmalardan dolayı bi seviyesizleşme falan yok aramızda ama dediğim gibi bıktım sadece.. ara vermekte istemiyorum çünkü ara vermek çok saçma bilmiyorum..

Benim ilişkim de böyle. Fark, biz kavga etmiyoruz. Hayat görüşlerim taban tabana zıt.

Seviyor muyum? Çok. Seviliyor muyum? Çok. Ama ilerisi olmayacak bu ilişkinin kabul etmek gerek.

Ben bekliyorum. Biteceği varsa biter.

Bir şeyi aklın-mantığın almıyorsa kalbin eninde sonunda yenilir. :34:

seni üzüyorsa kırıyorsa ya kabulleniceksin seviyorum diyeceksin yada kesip atıcaksın benim bir falcı arkadaşım demişti bunu ya herşeye katlanaıcaksın çünkü seviyorsun yada bırakıcaksın gidiceksin yani seçim senin hayat senin.

Belki mesafelerden kaynaklanıyordur sorunlar.
Ufacık şeyleri bile büyütebiliyor insanlar.
Hele o özleme süresi arttığında tartıştığın şeylere çok büyük ihtimalle yan yana olduğunuzda güleceksinizdir.
Çok var mı birleşmenize ?

İlk zamanlar bazen çok sancılı olabiliyor.
Şimdiki ilişkimin ilk 2 ayı cicim ayından ziyade başka herşeye benziyordu.
Sürekli tartışma ya da saçma sapan aynı kapıya varan didişmelerden ibaret bir ilişkimiz vardı.
Hoşlanma ve ciddiyet kesinlikle ilişkimize hakimdi ama ikimiz de birbirimizi durduramıyorduk...
Zamanla oturmaya başladı.
Şimdi maaşallah çok iyi.
Siz de böyle bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz.
Seviyorsan sabret birkaç ay gözlemle...
Sessiz kalmaya ve eksi artıları tartmaya çalış.
Umarım her şey kalbindeki gibi gider.
Allah yardımcın olsun... :38:

Benimde 1 buçuk senelik bir ilişkim var bizde aynı öyleyiz nerdeyse her gün bi şekilde kavga ediyoruz kıskançlık vs...
Üzülüyorum ve üzüyorum belkide fakat ertesi gün eğer çok büyük bi konu değilse tartıştığımız her şey düzeliyor zaten sanırım ben alıştım böyle tabiki çok üzüyorsa seni bu durum bi kez daha düşünmelisin.

teşekkür ederim cevap veren yorumlarını esirgemeyen herkese:) ben kalbimi dinledim:) tabiki onunlada konuştum ağlaştık daha dikkatli olmaya karar verdik:17: ama mesafeler ilişkiyi çok etkiliyormuş gelecekte kimbilir ne gibi sorunlar çıkacak :50: hayırlısı olsun herkes için :16:

Back
X