Kalp neden kırar insanlar hiç mi düşünmezler bir gün o kalbin duracağını

NEVRESEMA

26.09.2010
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
842
25
318
Sadece suçumm aşıkk olduğumm adamla evlenmekkk asla karşı çıkmayan ailemm ünüversitede okurken nişanlandım 21 yaşımdada evlendim die kökk söktüren bir annem var annmem herşeyi burnumdan getirdii aksinee okadr uysall bir eşim dört dörtlükk birr kayınvalidem var hergünn kalpp kırılırmıı ya insann evladınaa hergünn huzursuzlukk verirmii

daha iyi biri olabilirdi diyordur belki annen
yakıştıramıyordur belki dış görünüş veya işini

"kızım mutlu olsun" yeter der genelde anneler

bir olay mı oldu
durduk yere mi huzursuz ediyor :26:

Erken evlendiginizi mi düsünüyorlar acaba? Öyle bile olsa olan olmus.
Kızları' nın mutlulugunu düsünmeleri gerekiyor bu saatten sonra hem ne güzel esiniz' de ailesi' de iyi insanlarmıs..

Hayır çok bencill hastalağındaa ben eli kolu oluyodumm ondann eşimm çok yakışıklı ve saygıda asla kusur etmeyen biri ve işidee ii onun derdi kendiylee egoistt hep yanında durmamı istiyor ve kimseyide sevmiyorr

Canım anneler evlatları için hep en iyisini ve en güzelini istedikleri için kafalarında onların gelecekleriyle ilgili belirledikleri bi standart oluyo benim anladığım kadarıyla..Çocuklarda kendine bu standartın dışında bi rota çizince annelerin bunu kabullenmeleri zor oluyo diye düşünüyorum.. Sanki şuan eşinden ve eşinin ailesinden daha mı iyisini bulacaktın, ne kadar mutluymuşsun Allah daim etsin ama annen de belki en başından bikere istemediyse hala daha onun lafının dinlenmemiş olduğuna hayıflanıp bunun kinini güdüyo olabilir..
Sen mutluysan he he de geç, bu saatten sonra daha ne yapabilirsinki..

erken evlendiginizi mi düsünüyorlar acaba? öyle bile olsa olan olmus.
Kızları' nın mutlulugunu düsünmeleri gerekiyor bu saatten sonra hem ne güzel esiniz' de ailesi' de iyi insanlarmıs..

inanınn tek tesellimm eşimm vee ailesii anneminn davranışlarıı ancakk yaşanırr çokk bunalımdayımm ama

canım anneler evlatları için hep en iyisini ve en güzelini istedikleri için kafalarında onların gelecekleriyle ilgili belirledikleri bi standart oluyo benim anladığım kadarıyla..çocuklarda kendine bu standartın dışında bi rota çizince annelerin bunu kabullenmeleri zor oluyo diye düşünüyorum.. Sanki şuan eşinden ve eşinin ailesinden daha mı iyisini bulacaktın, ne kadar mutluymuşsun allah daim etsin ama annen de belki en başından bikere istemediyse hala daha onun lafının dinlenmemiş olduğuna hayıflanıp bunun kinini güdüyo olabilir..
Sen mutluysan he he de geç, bu saatten sonra daha ne yapabilirsinki..

çok haklısınızz evet he he deyip geçiyorumm amaa kafama çokk takıyorumm bunu kabullenememesinii acısını süreklii benii hasta ederkk çıkartıyorrr

ne kadardır evlisiniz?
Konusmayı denediniz mi annenizle. :26:

5 aylık evliyim ama 6 yıldırr eşimi tanıyorum annemde 5 yıldırr biliyorr annemle çok konuştumm hatta annem arada küsüyorr bana haberim bile olmuyorr geçen hafta yengem vefat etti annem bak ölecez bizde küs gidecezz diyorumm haklısınn diyorr 2 gün sonra yinebir huzursuzlukk çıkarıyorrr

NEVRESEMA sen eğer eşinle evlenerek yanlış bir şey yaptığını düşünmüyosan, annene de saygıda bir kusur etmediğini düşünüyosan ama yinede bu tarz davranışlarla karşılaşıyosan o zaman annenle arana mesafe koymalısın.. annen seni bu derece üzüp yıpratmaya üzülmüyosa sen de araya mesafe koy ve üzülme derim ben!

:42:
nevresema sen eğer eşinle evlenerek yanlış bir şey yaptığını düşünmüyosan, annene de saygıda bir kusur etmediğini düşünüyosan ama yinede bu tarz davranışlarla karşılaşıyosan o zaman annenle arana mesafe koymalısın.. Annen seni bu derece üzüp yıpratmaya üzülmüyosa sen de araya mesafe koy ve üzülme derim ben!
annemdenn başka sorunn yok aslaa bugünn benn sakinleştiricilerle ayakta durdumm babamm artıkk arama annenii dedii ararsann bana baba deme dedii abimde annemi kafana takmaa huzursuz olma annem yüzündenn dedii haksızzz olsamm bunu demezlerdi sanırım bana anneme verdiğim değerin 3 te 1 ini görmedimm

5 aylık evliyim ama 6 yıldırr eşimi tanıyorum annemde 5 yıldırr biliyorr annemle çok konuştumm hatta annem arada küsüyorr bana haberim bile olmuyorr geçen hafta yengem vefat etti annem bak ölecez bizde küs gidecezz diyorumm haklısınn diyorr 2 gün sonra yinebir huzursuzlukk çıkarıyorrr

Bende papatyaperi gibi düsünüyorum.
Sebepsizce yapılan tutarsız davranıslar hayır nereye kadar sürecek böyle?

Annenizin bir psikolojik sorunu olabilir mi acaba?

bende papatyaperi gibi düsünüyorum.
Sebepsizce yapılan tutarsız davranıslar hayır nereye kadar sürecek böyle?

annenizin bir psikolojik sorunu olabilir mi acaba?

annem zatenn sinir hastasıı ama kendi işinee gelincee çokk sağlamm işine gelmeyince hastalık hastası benidee hasta etmesine az kaldı krizlere griyorum artıkk

o zaman sen de saygı çerçevesinde mesafeni koy canım,evleneli daha 5 ay olmuş bunlar sizin en güzel zamanlarınız en güzel aylarınız,belki yarın öbür gün annenle aran düzelecek o bişeyleri kabullenicek ama olan bugünlerine olmuş olucak.. Nasılsa sen haklı olduğunu biliyorsun,ailenin diğer bireyleri de biliyor, eşin ve kayınvaliden de yanında sen bugünlerinin tadını çıkarmaya bak. Nasılsa kafana taksanda takmasanda annen konusunda bir şey değişiceği varsa değişir değişmiycekse değişmez kafaya takmakla olacak iş değil bu.

o zaman sen de saygı çerçevesinde mesafeni koy canım,evleneli daha 5 ay olmuş bunlar sizin en güzel zamanlarınız en güzel aylarınız,belki yarın öbür gün annenle aran düzelecek o bişeyleri kabullenicek ama olan bugünlerine olmuş olucak.. Nasılsa sen haklı olduğunu biliyorsun,ailenin diğer bireyleri de biliyor, eşin ve kayınvaliden de yanında sen bugünlerinin tadını çıkarmaya bak. Nasılsa kafana taksanda takmasanda annen konusunda bir şey değişiceği varsa değişir değişmiycekse değişmez kafaya takmakla olacak iş değil bu.
5 ay neyse balayımı bile zehir etti düğünümü kına gecemii herşeyimdee olay çıkardıı diyecekk kelime bulamıyorumm artıkk mesafee koyuyyorumm koydukçaa dahaadaa kötüüleşiyorr ne yapacağımı şaşırdım aslında çıkar yol bulamıyorumm anlam veremiyorumm

Back
X